Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفت: حذف ایران از دومین جایزه بین المللی بازی های موبایلی خاورمیانه و شمال آفریقا- IMGA -، اقدامی سیاسی است که از سوی کشورهای دیگر به این رویداد تحمیل شده است.

حسن کریمی قدوسی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، در مورد حذف 16 بازی ایرانی از جایزه بین المللی بازی های موبایلی خاورمیانه و شمال آفریقا افزود: دو ماه پیش طی تعاملی که بین دست اندرکاران این جایزه و بنیاد ملی بازی های رایانه ای صورت گرفت، مقرر شد بازی سازان ایرانی از این ظرفیت استفاده و در این رویداد شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی کیفیت بازی های ایرانی را بسیار بالا توصیف کرد و گفت: از 52 اثر ارسال شده به این جشنواره 16 اثر به آن راه یافتند و ایران بالاترین رتبه و میزان بازی های ارسال شده در جشنواره را میان دیگر کشورهاکسب کرد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای ادامه داد: اما شب گذشته(سه شنبه) متوجه شدیم که کل بازی های ایرانی حذف شدند و قانون جشنواره تغییر یافته و نام ایران از کشورهای که می توانستند اثر ارسال کنند، حذف شده است.
کریمی قدوسی با بیان اینکه این اقدامی سیاسی است و منشا آن جای دیگری است، افزود: شخصا به این جشنواره ایمیل زده ام و واحد حقوقی بنیاد بازی ها با آنها مکاتبه کرده که علت این حذف را توضیح دهند و یا بازی ها برگردانده شوند اما تاکنون جوابی دریافت نکرده ایم.
وی گفت: از طرفی به چند انجمن در جامعه جهانی بازی سازان فشار آوردیم تا این موضوع را پیگیری کنند و قرار است که یک سری خبرسازی از حذف بازی های ایرانی در توئیتر انجام دهند.
مدیرعامل بنیاد بازی های رایانه ای ادامه داد: با حذف ایران از این رویداد بین المللی می خواهند کشور را به انزوا بکشانند و ایران را از فهرست کشورهایی بازی ساز حذف کنند.
کریمی قدوسی افزود: می توانیم با دپیلماسی فرهنگی و تولید بازی های با کیفیت با این فضای که بدخواهان ایجاده کرده اند، مقابله کنیم.
در حالی که روز گذشته(سه شنبه) و پس از اعلام نامزدهای جایزه بین المللی بازی های موبایلی خاورمیانه و شمال آفریقا - IMGA -، بازی‌سازان ایرانی با کسب 16 نامزدی بالاتر از بازی ‌سازان کشورهای منطقه ایستادند، عوامل این جشنواره بازی‌ های ایرانی را حذف کردند.
سخه خاورمیانه این جشنواره برای دومین سال است که برگزار می ‌شود و سال گذشته به دلیل عدم اطلاع رسانی، بازی ‌سازان ایرانی در آن شرکت نداشتند اما حضور پر رنگ بازی‌ های ایرانی و کیفیت بالای آن ‌ها در این دوره، احتمالا زنگ خطری برای عوامل عربی این جشنواره بوده است و آن‌ها نیز ترجیح داده‌ اند به کلی ایران را حذف کنند.
به گزارش ایرنا، واحد بین ‌الملل و حقوقی بنیاد ملی بازی ‌های رایانه ‌ای اعلام کرد که در حال مذاکره و پیگیری این اقدام غیر حرفه ای است و تلاش خود را برای احقاق حق بازی ‌سازان ایرانی به‌کار خواهد بست.
دومین دوره جایزه بین المللی بازی های موبایلی خاورمیانه و شمال آفریقا 20 آبان ماه در کشور عمان برگزار می‌ شود.
فراهنگ **1085** 9338** خبرنگار : صدیقه بهارلو * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد

ایسنا/کرمانشاه یک پیشکسوت غار نوردی به وجود غارهای شگفت انگیز و عجیب در کوهستان «پرآو» کرمانشاه اشاره کرد و گفت: هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در این کوهستان وجود دارد.

یوسف سورنی نیا در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت های فوق العاده ای برای غارنوردی دارد، اظهار کرد: پتانسیل های بالای غار نوردی در این استان می تواند در قالب توریسم ورزشی آن را به یکی از مقاصد اصلی غارنوردان دنیا تبدیل کند. 

وی افزود: چهار غار عمیق شامل غار جوجار با عمق ۱۳۰۰ متر، غار قیژه لان با عمق ۷۶۵ متر، غار پرآو با عمق ۷۵۲ متر و غار قلا با عمق ۵۶۲ متر که از عمیق ترین غارهای ایران هستند که در کوهستان پرآو کرمانشاه واقع شده‌اند. 

این غارشناس با تاکید بر اینکه هنوز انتهای برخی از این غارها کشف نشده، گفت: غار جوجار یکی از عمیق ترین غارهای ایران است که در سالهای گذشته تیم هایی برای اکتشاف آن اقدام کردند و آخرین تیم هم توانست به عمق ۱۳۰۰ متری این غار برسد، اما در این مرحله به حوضچه ای پر از آب برخورد کردند که برداشت آنها این بود که این حوضچه سطح آبهای زیرزمینی و نقطه پایانی غار است، اما این احتمال وجود دارد که هنوز طول آن ادامه داشته باشد که این امر مستلزم انجام اکتشافات جدید است. 

وی اضافه کرد: از طرفی غار قلاء در این کوهستان اولین چاه عمیق ایران و دومین چاه عمیق یک تکه دنیاست که در ارتفاع ۲۸۰۰ متری از کوه پرآو واقع شده و تاکنون غارنوردان زیادی از کشورهای مختلف دنیا در این غار پیمایش داشته اند. 

سورنی نیا با تاکید براینکه عجیب ترین و شگفت انگیزترین غارهای ایران و حتی جهان را می توان در کوهستان پرآو دید، عنوان کرد: غار قیژه لان یکی از سرسخت ترین غارهای جهان است که پیمایش آن کار بسیار دشواری است و باید از موانع بسیار سختی عبور کرد. 

وی با بیان اینکه هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در کوه پرآو وجود دارد، افزود: در فلات پرآو و در ارتفاع ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متری منطقه ای چندصد هکتاری و وسیع است که احتمال می رود غارهای ناشناخته زیادی در آن وجود داشته باشد که باید کشف شوند.

این غارشناس اضافه کرد: باوجود اینکه در سالهای اخیر میزان تردد به کوهستان پرآو بسیار افزایش پیدا کرده، اما هنوز در این کوهستان مناطقی وجود دارد که به واسطه خطرناکی مسیر و صعب العبور بودن، کوهنوردان کمی به آنجا وارد شده‌اند و احتمالاً غارهای ناشناخته زیادی در این مناطق وجود داشته باشد که هرکدام می توانند یک شگفتانه بزرگ برای غارنوردان دنیا باشند. 

وی اضافه کرد: یکی از موانع اصلی پیش روی غار نوردان در ایران برای انجام اکتشافات وسیع در کوهستان پرآو نداشتن تجهیزات و امکانات مناسب، کمبود تعداد نفرات متخصص، زمانبر بودن و هزینه های بالا است که باعث شده نتوانند هنوز به عمق برخی از غارهای عمیق این منطقه دست پیدا کنند. 

سورنی نیا در ادامه با بیان اینکه کوهستان پرآو می تواند در زمینه توریسم ورزشی به یکی از مقاصد اصلی در کشور تبدیل شود، گفت: هرچند در سالهای گذشته پتانسیل های بالای کوه بیستون در کوهستان پرآو در زمینه سنگنوردی شناخته شده و چندین جشنواره بین المللی سنگنوردی در آن برگزار شده است، اما ظرفیت های این کوهستان در زمینه غارنوردی هنوز معرفی نشده و برای برگزاری جشنواره های بین المللی غارنوردی هم جای کار زیادی دارد. 

این غار نورد کرمانشاهی تصریح کرد: کرمانشاه می تواند به مقصدی برای غارنوردان مطرح دنیا تبدیل شود، اما متاسفانه در سالهای اخیر تلاش زیادی از سوی رسانه های خارجی صورت گرفته که آنها را از سفر به ایران و کرمانشاه برحذر داشته که در این زمینه باید اقداماتی انجام دهیم. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • بنیاد ایمنی هوایی لورا تابر باربور
  • عکس| ایرانی‌ها در اولین فینال آسیایی بعد از فغانی