Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار سرپرست حجاج ایرانی، مسوولان و دست‌اندرکاران حج، تبیین و تاکیدی بود بر راه های مقابله با جبهه تبلیغاتی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران که جز از طریق روشنگری و برخورد تبلیغاتی فعال امکان پذیر نیست.

به گزارش گروه پژوهش و تحلیل خبری ایرنا، روزنامه های امروز چهارشنبه دوازدهم مهر ماه 1396، موضوعاتی چون بیانات رهبری در دیدار سرپرست حجاج ایرانی و مسوولان و دست‌اندرکاران حج، درگذشت «جلال طالبانی» رییس جمهوری پیشین عراق و اظهارات تازه «حسین مظفر» معاون نظارت مجلس در خصوص بی نتیجه ماندن پیگیری ها در خصوص صدور رای برای پرونده های احمدی نژاد را محور گزارش های خود قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**حج امسال از نگاه رهبری
بیانات رهبری در دیدار سرپرست حجاج ایرانی، مسوولان و دست‌اندرکاران حج امسال در روزنامه های امروز برجسته شد.
به نوشته روزنامه «ابتکار»، رهبر معظم انقلاب با ابراز خرسندی از بازگشت همراه با سلامت و عزت حجاج ایرانی، به وجود یک جبهه بین‌المللی و عظیم تبلیغاتی در مقابل جمهوری اسلامی اشاره و خاطرنشان کردند: راه مقابله با این جبهه خطرناک، روشنگری و برخورد تبلیغاتی فعال و تهاجمی است و حج یکی از مراکز اصلی و اساسی برای این اقدام است.
به نوشته روزنامه «آرمان»، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشکر از همه دست‌اندرکاران برگزاری حج، گفتند: روز بازگشت حجاج با سلامت و عافیت، برای ما همچون یک روز عید و روز جشن است.
رهبر انقلاب اسلامی «حفظ امنیت، عزت و احترام حجاج» را از جمله دل‌نگرانی‌های مهم خود خواندند و افزودند: بر اساس گزارش مسئولان، حجاج امسال از حفظ احترام و عزت خود در اغلب موارد راضی بوده‌اند، اگرچه برخی موارد تخلف نیز گزارش شده که باید پیگیری شود.
به نوشته روزنامه «جمهوری اسلامی»، ایشان با اشاره به وجود یک جبهه بسیار خطرناک و فعال و مجهز به انواع وسائل و امکانات تبلیغاتی در مقابل جمهوری اسلامی، گفتند: نظام اسلامی ظرفیت و توان فراوانی برای ایستادگی و تهاجم علیه این جبهه دارد و فرصت حج بهترین منبر تبلیغی برای ارتباط گرفتن با مردم دنیا و خنثی‌کردن تبلیغات طرف مقابل است.
روزنامه «جوان» هم از زبان رهبری آورد: امروز در دنیای اسلام، تعداد بی‌شماری از نخبگان مایل به شنیدن حقیقت از زبان جمهوری اسلامی هستند، بنابراین باید مسائل مهمی همچون استکبارستیزی، افشای ماهیت غرب، برائت از دشمنان اسلام و مضامین بلند دعای کمیل را با ادبیات نافذ، لحن خوب و استدلال عمیق از طریق ابزارهای نوین تبلیغاتی به مخاطبان منتقل کنید.
به نوشته روزنامه «کیهان»، ایشان وجود ابهام در ذهن مخاطبان در اثر حجم انبوه تبلیغات منفی علیه کشورمان را طبیعی خواندند و خاطرنشان کردند: در زمان برگزاری حج، مسئولان سعودی با وقاحت و بی‌حیایی تمام در تلویزیون ظاهر شدند و علیه جمهوری اسلامی، حرف زدند و طبیعی است که این حرف‌ها در مردم عادی سایر کشورها ابهام‌آفرین است، اما باید با ارتباط با مردم، ابهامات را رفع کنید و حصار طرف مقابل را بشکنید.

**درگذشت جلال طالبانی
درگذشت جلال طالبانی به عنوان یکی از سیاستمداران وحدت خواه و وحدت ساز در عراق در بحبوحه اقدامات تحریک آمیز رهبران اقلیم کردستان، مورد توجه روزنامه های امروز قرار گرفت.
به گزارش روزنامه «ایران»، جلال طالبانی، رئیس جمهوری سابق و سیاستمدار فرهیخته کرد عراقی، مردی که در هیاهوی همه‌پرسی استقلال اقلیم کردستان همه سیاستمداران داخلی و خارجی به‌خاطر حضور نداشتن او در صحنه سیاسی عراق تأسف می‌خوردند، روز گذشته در سن 84 سالگی در بیمارستانی در برلین آلمان درگذشت.
در ادامه می خوانیم: طالبانی در تمام مدت حضور خود در ریاست‌جمهوری عراق تلاش می‌کرد رابطه کردها و شیعیان عراق را در عالی‌ترین شکل آن نگه دارد. با این حال با توجه به اختلافات گسترده بین اقوام و گروه‌‌های مختلف عراقی حتی جلال طالبانی با ویژگی‌های منحصر به فرد خود نتوانست برخی از ایده‌های خود برای عراقی متحد را پیاده کند. یکی از ایده‌های او تشکیل یک کنگره ملی با حضور تمامی احزاب عراقی بود؛ آرزویی که هرگز برآورده نشد. این سیاستمدار کهنه‌کار عراقی که به زبان‌های کردی، عربی، فارسی و انگلیسی مسلط بود، در عرصه جهانی نیز از جایگاهی ویژه برخوردار بود که همگان او را به‌عنوان فردی دلسوز برای کشورش می‌شناختند و پس از فتنه داعش در عراق، معتقد بودند فقدان او با سیاست‌های وحدت‌آمیز خود بوده ‌است که منجر به سر برآوردن داعش از ویرانه‌های جنگ امریکا در عراق شده ‌است.
روزنامه «قانون» هم نوشت: بسیاری از ایرانی ها او را می شناسند؛ هر قدر که اهالی سرزمین پارس از صدام ، تنفر داشتند ، مام جلال را دوست داشته ،دارند و خواهند داشت. شیر مرد کُرد که در زمان دفاع مقدس یاری‌رسان ایرانیان بود و در مقاومت و قیام دلاورانه در برابر دیکتاتوری‌های صدام، از هیچ تلاشی فروگذار نکرد. حالا او پس از ماه‌ها تحمل بیماری از این دنیا رفته اما خاطرات این مرد بزرگ در تاریخ عراق برجا خواهد ماند. یک کُرد واقعی که هویت خود را از عراق می گرفت و اگر حال و روزش مساعد و سایه اش بالای سر اهالی اقلیم کردستان بود، امثال بارزانی جرات نمی کردند که همه‌پرسی استقلال برگزار کنند. او در بیمارستانی در آلمان درگذشت و حال، نبودنش بیشتر از هر زمانی احساس می شود. مام جلال درست زمانی از این دنیا رفت که قائله کردستان عراق به یک بحران چند جانبه در خاورمیانه تبدیل شده و سه کشور ایران، عراق و ترکیه در فکر چاره اندیشی برای این موضوع هستند.
روزنامه «همدلی» درگذشت طالبانی را «مرگ بی موقع» خواند و نوشت: گویا قرار نیست سرعت وقایع در اقلیم کردستان آرام گیرد. هنوز گردوخاک برآمده از همه‌پرسی در آن دیار بر زمین ننشسته که توفانی دیگر از راه می‌رسد. جلال طالبانی درگذشت. مرگ طالبانی صرفاً خروج یک چهره سیاسی از عرصه منازعات در اقلیم کردستان عراق نیست. رهبر حزب اتحادیه میهنی کردستان نماد بارز یک جریان و خوانشی سیاسی در کردستان بود.
در ادامه می خوانیم: طالبانی که در میان کردها به «مام جلال» (عمو جلال) معروف بود، در فاصله سال‌های 2005 تا 2014 میلادی رئیس جمهور عراق بوده و نقش برجسته‌ای در عراق پس از صدام از خود برجای گذاشته است. طالبانی در کتاب خاطرات خود به شکلی شفاف، رویکردش نسبت به عراق پس از صدام را نشان می‌دهد.
وی گفته است:«... من حتی در گذشته نیز معتقد به داشتن حکومتی مستقل نبودم، بلکه برای عراقی آزاد، دموکراتیک، مترقی و با سیستمی خودمختار یا اتحادی فدرال که در آن زندگی کنیم تلاش می‌کردم؛ از ابتدای تاسیس اتحادیه میهنی کردستان نیز این خواست ما بود». از همین جمله، می‌توان به شکاف عظیم میان وی و مسعود بارزانی پی‌برد. در این شرایط بدون شک مرگ وی تاثیر بسزایی بر روند تحولات اقلیم کردستان و کشور عراق خواهد داشت.
به نوشته روزنامه «خراسان»، طالبانی میانجی و میدان دار سیاست آشوب‌زده عراق بود و حلقه واسطی میان احزاب و گروه‌های مختلف سنی، شیعه و کرد این کشور. مام‌جلال که از معدود سیاستمداران بازمانده از دوران جنگ سرد در خاورمیانه بود در دوران حضور خود در قدرت از درگیری مستقیم با نیروهای رقیب در داخل و اطراف عراق جلوگیری و همواره تلاش کرد بر خلاف رفتار این روزهای بارزانی، با ایجاد وحدت، ثبات را به عراق چندقومیتی بازگرداند.

**احمدی نژاد و ادامه سریال پرونده های تخلف
اظهارات تازه «حسین مظفر» معاون نظارت مجلس در خصوص بی نتیجه ماندن پیگیری ها در خصوص صدور رای برای پرونده های احمدی نژاد مورد توجه روزنامه ها قرار گرفت.
روزنامه «شرق» در گزارشی نوشت: میراث احمدی‌نژاد حالا برای ایران طبق پرونده‌های شکایت است. هنوز افشاگری دادستان دیوان محاسبات در موضوع تخلف‌های نفتی و هفت پرونده شکایت از او از سرخط خبرها خارج نشده که یک بار دیگر ماجرای شکایت مجلس هشتم و نهم از او به سرخط خبرها بازگشته است.
ماه عسل احمدی‌نژاد و اصولگرایان که رو به پایان گذاشت، برخی شکایت‌ها درباره تخلف احمدی‌نژاد در اجرای قوانین از سوی کمیسیون اصل 90 به قوه قضائیه فرستاده شد. یکی از پرونده‌ها مربوط به سرپرستی طولانی احمدی‌نژاد بر وزارت نفت و دخل و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی بود. چهار پرونده شکایت مجلس هشتم و نهم از محمود احمدی‌نژاد در شعبه 76 سابق کیفری تهران است. اما آن‌طور که حسین مظفر معاون نظارت مجلس گفته «با وجود پیگیری مکرر تاکنون این پرونده‌ها منجر به صدور رأی نشده و هم‌اکنون نیز در شعبه 6 کیفری یک تهران در حال پیگیری است».
در گزارش روزنامه «قانون» هم می خوانیم: احمدی‌نژاد می‌خواهد در دادگاه رسیدگی به اتهامات بقایی حاضر شود؛ خواسته ای که برای چندمین بار در هفته جاری مطرح شده است و برگرفته شده از حقوق شهروندی افراد طبق اصل 165 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است. البته این خواسته از زبان وکیل بقایی بیان شده و توضیحی داده نشده است که احمدی‌نژاد که علاقه‌مند به حضور در دادگاه است، چرا در دادگاه هایی که برای رسیدگی به اتهامات خودش تشکیل شده حاضر نشده است.
در ادامه آمده است: محمود احمدی نژاد این روزها بنا به مماشاتی که برخی در زمان ریاست‌جمهوری وی و حتی بعد آن با این فرد داشتند، احساس می‌کند که می‌تواند به راحتی با همه نهادهای کشور مقابله کند و جلوی آن‌ها بایستد و از زیر بار مشکلاتی که زمانی برای مردم ایجاد کرده بود، شانه‌خالی کند. در همین راستا، یک روز احکام دیوان محاسبات را زیر سوال می برد و زمانی دیگر برای قوه‌قضاییه تعیین تکلیف می‌کند. این فرد به تاخت وتاز خود پایان نمی‌دهد و این موضوع سبب شده است تا مسئولان مختلف به ادعا‌های او پاسخ دهند و در همین راستا حسین مظفر، معاون نظارت مجلس اظهارات احمدی نژاد را بی‌پاسخ نگذاشت.
روزنامه «آفتاب یزد» هم این خبرها را در گزارشی زیر عنوان «تئاتر جدید احمدی نژاد» بازتاب داد و نوشت: رییس جمهوری سابق همچنان به دنبال نمایش است.

پژوهشم**9275**9279**تنظیم: اعظم حمیدپور**انتشار:سیدمحمد موسی کاظمی
ایرنا پژوهش، کانالی برای انعکاس تازه ترین تحلیل ها، گزارش ها و مطالب پژوهشی ایران وجهان، با ما https://t.me/Irnaresearchهمراه شوید.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟

 من به برادر عزیز شمخانی عرض میکنم فعالیت اقتصادی الزامات والتزامات خود را دارد چون خود را اولی از دیگران به نصیحت میدانم به ایشان و همردیفان ایشان درکشوری ولشکری توصیه می‌کنم تکلیف خود را از حیث فعالیت اقتصادی روشن کنید وافکارعمومی را با اصلاح امور اقناع کنید.

حجت الاسلام یدالله حبیی نماینده پیشین ولی فقیه در وارت دفاع در یادداشتی که در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده است نوشت:

امیر دریابان علی شمخانی از بقیة‌السلف سپاهیان و مجاهدان و امتحان داده‌های جبهه و جنگ است و کارنامه پرباری از جهاد و خدمت در بخش‌های اجرایی و راهبردی نظام دارد.

شجاعت در میدان، شهامت در بیان، ذهن تحلیل‌گر، صداقت و گریز از نمودها و تأکید بر بودها یعنی بی‌نقش وتکلف، نگاه جامع به مسائل، رفیق نواز، خطرپذیر، سعه صدر در مدیریت، تحمل پذیر، مدیرپرور، مسجدساز و مسجد دوست و... از خصوصیاتی هستند که من از او سراغ دارم وامیدوارم امروز که بعنوان یک کهنه سربازومشحون از تجارب است این خصوصیات فرایند ومراحل کمال وتمام خودش را طی کرده باشد.

شاید در ذهن کثیری از مردم او همچنان رزمنده بسیجی، سپاهی و امیر باشد وشناختی از سایر فعالیتهای او نداشته باشند وخاطره فرماندهی نیروی زمینی سپاه وحضور در نیروی دریائی ارتش و وزارت دفاع را در ذهن خود مجسم کنند.و کسانی او را بواسطه مسئولیتهای ستادی خارج از نیروهای مسلح بشناسند ولی امروز جمع کثیری از مردم بواسطه فضای مجازی آقای شمخانی را در جبهه اقتصادی می‌شناسند اگرچه حضور او همانند تعداد قابل توجهی از صاحب منصبان ارشد نظام در بخش اقتصادی در سایه است و فرزندان وخویشان حضور مستقیم آنان را غیر ضرور نموده است.

این از آثار عصر اطلاعات وانفجار اطلاعات است که کره زمین را به مثابه یک خانه با دوربین مدار بسته، تصویر نگاری می‌کند و لحظاتی بعد به نمایش میگذارد که در نوع خود بسی مطلوب است اگرچه بدور از آسیب و تهدید نیست.

آقای شمخانی از جمله افرادی است که حضور خود و فرزندان جبهه وجنگ را در فعالیت‌های اقتصادی ضروری، شرعی و یک عمل انقلابی می‌داند یعنی اینکه کشورگرفتارجنگ اقصادی و تحریم‌های ظالمانه است (صغرای قضیه) وکسانی توانائی و شایستگی حضور در این جبهه را دارند که امتحان داده و کشور را از جنگ تحمیلی نجات داده‌اند و به نظام و انقلاب باور دارند نظیر ما (کبرای قضیه) پس ما نسبت به حضور در این جبهه وظیفه داریم (نتیجه). بنابراین حضور در جبهه اقصادی نه تنها مذموم نیست بلکه ممدوح ومشکور است چراکه با همه وجود درک میکنیم مشکلات اقتصادی وتحریمها چه بلائی برسر مردم آورده است و فقر بر گروه‌های زیادی از مردم چنان مجسم نموده است که خوف فتنه کفر وعصیان می‌رود پس آقای شمخانی و پسران وامثالهم کار بزرگی انجام داده و می‌دهند وبجای سرزنش باید مشکور باشند.

اما و صد اما که خود آقای شمخانی زیرک نیز می‌داند چرا بازتاب اجتماعی عمل مجاهدانه آنها گونه‌ای دیگر است، چرا مردم بجای تشکر باید سرزنش کنند ودر هر محفل ومجلس باید صحبت ایشان و فرزندان وی و سایرین باشد؟

حقیقت این است که مردم اولا در جریان درست اطلاعات و اطلاع‌رسانی نیستند وتاکنون ندیده ونشنیده‌اند فعالان اقتصادی کلان، گزارشی از نقطه آغاز وفراز و فرود خود را به مردم ارائه دهند ومدیریت در ابهام وانتظار اینجا هم اثر بد خود را گذاشته است واز طرفی برای مردم قابل قبول نیست به هر دلیل مسئولین وفرزندانشان فعالیتهای اقتصادی بکنند.

شاید مفروضشان این است که بدون رانت محال است به این سطح از ثروت برسند. پس راهکار چیست؟ راهکار این است که بین دو کار یکی را قبول کنند حضور در ساختار نظام بدون فعالیت اقتصادی ویا حضور در بازار وبخش خصوصی و بدون داشتن مسئولیت. شاهد زنده این مقوله رفتار و آداب مقام معظم رهبری است. مگر ما مدعی اطاعت از او نیستیم‌! حوزه اطاعت شامل قول، فعل و تقریر رهبری است و از این حیث حجت را بر همه تمام کرده است.

من به برادر عزیز شمخانی عرض میکنم فعالیت اقتصادی الزامات والتزامات خود را دارد چون خود را اولی از دیگران به نصیحت میدانم به ایشان و همردیفان ایشان درکشوری ولشکری توصیه می‌کنم تکلیف خود را از حیث فعالیت اقتصادی روشن کنید وافکارعمومی را با اصلاح امور اقناع کنید.

برای مردم قابل پذیرش نیست وقتی چندین دهک تا پایان عمر امکان تهیه مسکن ندارند، بیش از شصت میلیون نفر یارانه بگیر هستند، مشکلات اقتصادی از جمله پاشنه آشیل‌های نظام است، سن ازدواج بالا رفته است ودهها مشکل وآسیب ذهن مردم را مشغول کرده است مشاور بالاترین فرد کشور مجلس عروسی خود را در هتل کذائی برگزار کند و ما را در پاسخگوئی به این مقولات ناگزیر به نوشتن این نصیحت نامه بکند.

اگر این مجالس را ثروتمندان بخش خصوصی برگزار کنند که می‌کنند مگر اشکالی دارد؟ مهمترین پشتوانه ما در حدوث وبقاء انقلاب اسلامی، مردم بوده و هستند واین توصیه امام خمینی(ره) نیز هست، پس هوای مردم را داشته باشیم. امیدوارم برادر عزیزم علی شمخانی از نصیحت دوست خود نرنجد و این نوشته را تذکری بداند که دلسوزانه تقدیم او می‌شود .

دیگر خبرها

  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!