Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بر اساس ارزیابی ها، ایران رتبه دوم رشد تعداد مقالات علمی در دنیا را به خود اختصاص داده است اما سهم کشور ما از مقالات برتر یا مقالات پر استناد، هشت دهم درصد است.

به گزارش ایرنا محمدجواد دهقانی روز چهارشنبه در همایش کیفی سازی پژوهش، ارتقای اثرگذاری پژوهش های دانشگاهی در سطح بین المللی در مشهد افزود: کشور روسیه با رشد 23 درصدی بالاترین رشد تعداد مقالات علمی در جهان را در 10سال گذشته داشته و ایران پس از روسیه، با رشد 20 درصدی در این بازه زمانی رتبه دوم جهان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تعداد مقالات ارائه شده از سوی ایران در سال 2016 را 48 هزار عنوان ذکر کرد و افزود: بیشترین مقالات در زمینه علوم مهندسی و پس از آن علوم پزشکی بوده است.
وی با بیان اینکه ایران جزو کشورهای با تولیدات علمی برتر در جهان است، بیان کرد: هم اکنون ایران جزو 22 کشور جهان است که شمار مقالات آنها بالای 30 هزار عنوان در سال است.
رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تصریح کرد: این در حالی است که ایران در زمینه کیفی سازی مقالات و مقالات برتر و پراستناد رتبه پایینی در جهان دارد، هرچند که در سالهای اخیر شاهد رشد مقالات برتر بوده ایم اما تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم.
دهقانی سهم ایران در زمینه مقالات برتر یا پراستناد را هشت دهم درصد عنوان و اظهار کرد: آمریکا با سهم 41 درصدی بالاترین میزان استناد به مقالات را در جهان به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه سهم ایران در زمینه مقالات پر استناد نسبت به تعداد مقالات از سال 2015 به بعد پیشی گرفته است، بیان کرد: کشور ایران در 10 ساله گذشته یک هزار و 247 مقاله پراستناد داشته است و این میزان برای کشور سنگاپور 2 هزار و 533 بوده است.
وی ادامه داد: افزایش تعداد کمی مقالات به تنهایی در تولیدات علمی جایگاهی ندارد و مرجعیت علمی با استفاده از استنادات و تولیدات موثر معنا می گیرد.
دهقانی گفت: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از سال 1378 فعالیت خود را آغاز کرده است و اطلاعات مربوطه در اختیار 451 دانشگاه و موسسه متعلق به 57 کشور اسلامی قرار می گیرد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: حرکت به سمت دانشگاه بین المللی نیازمند بهبود شاخص های پژوهشی و تحقیقاتی است.
محسن تفقدی افزود: هم اکنون دانشگاههای کشور در بحث پژوهش و در حوزه هایی مانند نیروی انسانی توانمند و متخصص برای انجام پژوهش و تعداد اعضای هیات علمی بین المللی با چالشها و ضعف هایی روبه رو هستند که باید برای آن چاره اندیشی و برنامه ریزی شود.
همایش یک روزه کیفی سازی پژوهش و ارتقای اثرگذاری پژوهشهای دانشگاهی در سطح بین المللی در تالار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
خبرنگار: مریم انجیدنی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
3027/5132

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی از رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در این استان در سال گذشته خبر داد.

دکتر هادی نوری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رتبه دوم کشوری برای انتقال خون خراسان شمالی اظهار کرد: انتقال خون استان رتبه دوم در دو بخش رشد اهدای خون، رشد اهدای خون بانوان و رتبه دوم در شبکه ملی خون رسان را در کشور کسب کرد.

وی با اشاره به نقش بی بدیل اهداکنندگان خراسان شمالی در تامین خون استان و بخشی از کشور تصریح کرد: انتقال خون خراسان شمالی به برکت حضور اهداکنندگان خیرخواهی که همیشه همراه بیماران بودند در سال گذشته در دو بخش مهم و یک بخش حیاتی حائز رتبه دوم کشوری در تامین خون و فرآورده های خونی شد.

دکتر نوری با بیان اینکه در فصول مختلف به خصوص فصول سرد سال میزان اهدای خون به طور چشمگیری کاهش می یابد اهداکنندگان استان با آگاهی از این موضوع زمستان امسال برای تامین خون استان و شبکه ملی خونرسان کشور سنگ تمام گذاشتند به طوری که استان خراسان شمالی بعد از استان لرستان در رتبه دوم مشارکت در شبکه ملی خون رسان قرار گرفت.

وی افزود: طی سال گذشته میزان اهدای خون در استان بیش از ۱۶ درصد با افزایش روبرو بود و این در حالی است که در این شاخص هم رتبه دوم کشوری از آن خراسان شمالی شد.

این مقام‌مسئول ادامه داد: رشد اهدای خون بانوان که از موارد قابل اهمیت در سازمان انتقال خون ایران نیز به شمار می رود در استان با رشد هشت درصدی مواجه بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد