Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رهبر انقلاب برگزاري همه‌پرسي در کردستان عراق را خيانت به منطقه و موجب تهديد آينده آن، خواندند و تأکيد کردند: ايران و ترکيه بايد در مقابله با اين حادثه، هر اقدام ممکن را انجام دهند.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي امشب (چهارشنبه) در ديدار آقاي رجب طيب اردوغان رئيس‌جمهوري ترکيه و هيئت همراه، با تأکيد بر لزوم افزايش همکاري‌هاي اقتصادي دو کشور، توافق و همکاري ايران و ترکيه در مسائل مهم دنياي اسلام را بسيار مهم و اثرگذار خواندند و با اشاره به منافع آمريکا و رژيم صهيونيستي از برگزاري همه‌پرسي در منطقه کُردستان عراق، خاطرنشان کردند: آمريکا و قدرت‌هاي خارجي، غيرقابل اعتماد و به دنبال ايجاد يک «اسرائيل جديد» در منطقه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حضرت آيت الله خامنه‌اي با اشاره به مشکلات جدي در جهان اسلام از شرق آسيا و ميانمار تا شمال افريقا، گفتند: در مقابل اين مشکلات، اگر ايران و ترکيه در مسئله‌اي به توافق دست پيدا کنند، آن توافق قطعاً محقق خواهد شد و نفع آن به هر دو کشور و به دنياي اسلام خواهد رسيد.
ايشان با تأکيد بر لزوم گسترش همکاري‌هاي اقتصادي دو کشور، افزودند: متأسفانه با وجود ظرفيت‌هاي فراوان، سطح همکاري‌هاي اقتصادي در چند سال اخير هيچ پيشرفتي نکرده و بايد در اين خصوص، بيش از پيش تلاش و فعاليت کرد.
رهبر انقلاب اسلامي با ابراز خرسندي از همکاري‌هاي ايران و ترکيه در اجلاس آستانه و روند رو به بهبود قضاياي سوريه در اثر اين همکاري‌ها، افزودند: البته مسئله داعش و تکفيري‌ها به اين شکل پايان نخواهد يافت و حل اين مسئله، نيازمند يک برنامه بلندمدت و واقعي است.
ايشان در ادامه، برگزاري همه‌پرسي در کردستان عراق را خيانت به منطقه و موجب تهديد آينده آن، خواندند و با اشاره به عوارض درازمدت اين اقدام براي همسايگان، تأکيد کردند: ايران و ترکيه بايد در مقابله با اين حادثه، هر اقدام ممکن را انجام دهند و دولت عراق نيز بايد در اين قضيه به صورت جدي، تصميم‌گيري و اقدام کند.
حضرت آيت الله خامنه‌اي، «همکاري، همفکري و تصميم‌هاي واحد و جدي سياسي و اقتصادي» از سوي ايران و ترکيه در مقابله با اين قضيه را بسيار مهم دانستند و خاطرنشان کردند: نگاه آمريکا و دولت‌هاي اروپايي به اين موضوع با نگاه ايران و ترکيه کاملاً متفاوت است و آمريکا مايل است که همواره يک عامل ايذايي عليه ايران و ترکيه در اختيار داشته باشد، بنابراين به آمريکايي‌ها و اروپايي‌ها و مواضع آنها به هيچ‌وجه نمي‌توان اعتماد کرد.
حضرت آيت الله خامنه‌اي خطاب به رئيس‌جمهور ترکيه افزودند: همچنان که اشاره کرديد، از حوادث اخير در درجه اول رژيم صهيونيستي و بعد از آن، آمريکايي‌ها سود مي‌برند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به تلاش دشمنان براي مشغول‌سازي ايران و ترکيه و دور کردن دو کشور از مسائل مهم منطقه، افزودند: قدرت‌هاي خارجي و بويژه رژيم صهيونيستي به‌دنبال ايجاد يک «اسرائيل جديد» در منطقه و بوجود آوردن وسيله‌اي براي اختلاف و نزاع هستند.
ايشان تأکيد کردند: بايد با نگاهي بلندمدت و راهبردي به قضاياي اخير، تصميمات جدي و سريع گرفت و در قالب اقدام واحد، با اين موضوع مقابله کرد.
در اين ديدار که آقاي روحاني رئيس جمهور کشورمان نيز حضور داشت، آقاي «رجب طيب اردوغان» رييس جمهوري ترکيه با تأکيد بر لزوم ايجاد اتحاد قدرتمند بين ايران و ترکيه در منطقه، گفت: در مذاکرات با رئيس جمهور اسلامي ايران در خصوص سوريه و عراق توانستيم به جمع‌بندي برسيم.
رئيس‌جمهور ترکيه با اشاره به لزوم اقدامات مشترک و همزمان ايران، ترکيه و عراق در مسئله کردستان عراق، گفت: بر اساس اسناد و شواهد غيرقابل انکار، آمريکا و اسرائيل در خصوص مسئله کردستان به يک توافق کلي رسيده‌اند و بارزاني با برگزاري همه‌پرسي، خطايي غير قابل بخشش مرتکب شد.
آقاي اردوغان با بيان اينکه به‌جز اسرائيل، هيچ‌کس کردستان عراق را به رسميت نشناخته است، گفت: همسايگان عراق، قطعاً نمي‌توانند اين تصميم را قبول کنند، بنابراين مسئولان کردستان عراق از اين پس قدمي نمي توانند بردارند و راه رهايي نخواهند داشت.
رئيس‌جمهور ترکيه با بيان اينکه آمريکا، فرانسه و اسرائيل مي خواهند کشورها را در خاورميانه تجزيه، و از اين شرايط به نفع خود بهره برداري کنند، خاطرنشان کرد: آنها براي سوريه نيز همين نقشه را دارند و اتحاد و تصميم واحد ايران و ترکيه در اين خصوص بسيار مهم است.
آقاي اردوغان با تأکيد بر لزوم افزايش همکاري‌هاي اقتصادي دو کشور تا سطح 30 ميليارد دلار، افزود: کارهاي فراواني وجود دارد که مي‌توانيم با همکاري يکديگر انجام دهيم اگرچه عده‌اي از گسترش اين همکاري‌ها خوشحال نخواهند شد و تلاش خواهند کرد که اين گام‌هاي مثبت را متوقف کنند.
رئيس‌جمهور ترکيه ابراز اميدواري کرد با برگزاري سالانه شوراي راهبردي در ايران و ترکيه، تصميمات و توافقات به طور جدي عملياتي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی ، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای 12 تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه