Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@15:34:22 GMT

حال ناخوش داروخانه های زنجان

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۶۱۶۲۳

حال ناخوش داروخانه های زنجان

زنجان - ایرنا - ادامه روند تاخیر سازمان های بیمه گر در پرداخت هزینه داروهای بیمه شده، داروخانه ها را با مشکلات جدی مواجه کرده و شماری از مسئولان داروخانه ها براین باورند که با این روند توانایی ادامه فعالیت نخواهند داشت.

به گزارش ایرنا، شماری از داروخانه داران به خیرنگار ایرنا گفتند: تاخیر در پرداخت این مطالبات (از سه تا هشت ماه) باعث شده نه تنها سودی عاید داروخانه ها نشود ، بلکه قدرت پرداخت معوقات خود به سایر شرکت های دارویی را نیز از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تامین برخی داروهای خاص و گران قیمت برای بسیاری از داروخانه ها به خاطر نبود بودجه کافی ممکن نیست و همین موضوع باعث شده تا بیمار برای تهیه دارو آواره داروخانه ها شود.
رئیس انجمن داروسازان زنجان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به فعالیت تقریبی140 داروخانه در استان زنجان اشاره کرد و گفت: بالای 200 داروساز در زنجان فعالیت می کنند، که 90 درصد آنها در داروخانه ها هستند.
مهدی بیگدلی ادامه داد: در قانون آمده است که در زمان پرداخت اسناد دارویی داروخانه ها، 60 درصد وجه بلافاصله پرداخت شده و مابقی بدهی ها تا حداکثر 2 ماه واریز شود.
وی افزود: سازمان های بیمه گر که بیشتر همکاری ها با بیمه سلامت و تامین اجتماعی است، نه تنها 60 در صد را پرداخت نمی کنند، بلکه تا هفت ماه زمان می برد تا مطالبه خود را دریافت کنیم.
براساس گفته رئیس انجمن داروسازان زنجان مطالبه داروخانه های شبانه روزی زنجان چیزی در حدود سه تا چهار میلیاردریال است.
همچنین داروخانه های عادی نیز مابین یک میلیارد و 500 میلیون ریال تا سه میلیارد ریال از سازمان های بیمه گر طلب دارند.
ساحره بروجردی مقدم مسئول داروخانه قانون زنجان به سود چهار تا 6 درصدی داروهای خارجی و هشت تا 12 درصدی داروهای ایرانی اشاره کرد و گفت: وقتی طلب داروخانه دار به مدت طولانی در نزد سازمان بیمه گر می ماند، سود حاصل از فروش دارو در زمان وصول طلب نزدیک صفر می شود.
وی افزود: از طرفی چون داروخانه ها برای دریافت دارو به شرکت های پخش دارو چک 2 ماهه می دهند، مجبور به دریافت تسهیلات با سود نزدیک به 24 درصد می شوند تا بتوانند بدهی خود را پرداخت کنند.
بروجردی مقدم ادامه داد: در شهرستان ها همه داروسازها با بیمه قرارداد دارند و این موضوع رقم بدهی بیمه را بالا می برد، هم اکنون مطالبه داروخانه قانون از بیمه ها بیش از 2 میلیارد و 800 میلیون ریال است.
موضوع دریافت تسهیلات با سود بالا و وصول نشدن مطالبات داروخانه دار از طرف سازمان بیمه گر باعث شده تا اختلال زیادی در چرخه اقتصادی داروخانه ها پیش آید.
پیش بینی رئیس انجمن داروسازان استان زنجان از ادامه این وضعیت و مقاومت در برابر معوقات داروخانه ها تا پایان سالجاری است.
وی خاطرنشان کرد: اگر دولت فکری به حال پرداخت بدهی بیمه ها نکند، بسیاری از داروخانه دارها در زنجان تا پایان سال توانایی ایستادن روی پای خود را دارند و بعد از آن احتمال ورشکست شدن آنها خیلی قوت می گیرد.
بر اساس گفته مسعود شاهانی مسئول داروخانه شاهانی شهر ابهر توان مالی داروسازان در برابر تاخیر در پرداخت مطالبات را محدود اعلام کرد و گفت: این موضوع برای جامعه، داروسازان و داروخانه دار ها مشکل اساسی ایجاد کرده و سبب گسترش نابسامانی در این حوزه شده است.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اذعان به وجود مشکل در پرداخت بدهی بیمه ها، گفت: بر اساس اخباری که شنیده ام دولت قول داده تا پایان مهر نیمی از بدهی داروخانه ها را پرداخت کند.
احمد بیگدلی ادامه داد: پنج ماه پیش در صحن علنی مجلس بابت همین موضوع به وزیرتعاون ، کار و رفاه اجتماعی درباره تامین اجتماعی تذکر شفاهی دادم و امروز هم در کمسیون اجتماعی پیگیر موضوع هستیم و با مقامات دولتی جلسات زیادی پیرامون این موضوع داشته ایم.
وی اظهار کرد: این مسئله یک مشکل سراسری است و مخصوص استان زنجان نیست، همچنین تامین دارو یک پایه اساسی بخش سلامت است و مشکل در این بخش به چرخه طرح تحول سلامت ضربه می زند.
بیگدلی تاکید کرد: نبود بودجه کافی در سازمان تامین اجتماعی به خاطر بدهی دولت به این سازمان و نداشتن بودجه در بیمه سلامت باعث بروز چنین مشکلاتی شده است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان بعد از پیگیری های خبرنگار ایرنا در بازه میزان بدهی این اداره کل به داروخانه ها ، به اعلام خبر پرداخت مطالبات تامین اجتماعی تا فروردین امسال بسنده کرد.
پیگیری های خبرنگار ایرنا برای کسب نظر مسئولان اداره کل بیمه سلامت پیرامون این موضوع بی نتیجه ماند.
3216/8068
گزارشگر: سجاد کریمی ** انتشار دهنده: اسماعیل جهانبخش

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد