Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:38:55 GMT

35 درصد متکدیان شهر کرمان اتباع بیگانه‌اند

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۶۴۹۴۵

فرماندار کرمان گفت: 35 درصد متکدیان سطح شهر کرمان در سال‌های گذشته اتباع بیگانه بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، «علی بابایی» عصر دیروز 12 مهرماه در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان خیابانی شهرستان کرمان گفت: ستاد تکدی‌گری سالیان متعددی در شهر کرمان در حال اجراست و مصوبات بسیار خوبی در این خصوص داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که در گذشته شهرداری به وظیفه ذاتی خود مبنی بر جمع آوری متکدیان عمل کرده است، خاطرنشان کرد: در گذشته پس از پالایش متکدیان شاهد حضور مجدد متکدیان دستگیر شده در سطح شهر در مدت زمان کوتاه بودیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشیده شود.

فرماندار کرمان تکدی‌گری را یک پدیده شوم دانست و تصریح کرد: بخش اعظم این متکدیان نیازمند و فقیر نیستند، ضمن آن‌که 35 درصد متکدیان سطح شهر کرمان در سال‌های گذشته اتباع بیگانه بوده‌اند.

وی با بیان این مطلب که اگر ریشه فرهنگی کمک به متکدیان سطح شهر تغییر کند، بسیاری از مشکلات ما در این زمینه حل خواهد شد، ادامه داد: فرهنگ‌سازی در میان افراد جامعه باید انجام گیرد تا مردم از مجراهای مشخص به فقرا کمک کنند که این امر را می‌توان با کمک NGO ها و سایر اقشارها محقق کرد.

بابایی با اشاره به این‌که نقش همه دستگاه‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی در رابطه با حذف متکدی‌گری در سطح شهر مشخص شده است، تصریح کرد: بهزیستی نقش اساسی در ساماندهی متکدیان دارد.

وی افزود: طرح جمع‌آوری متکدیان در شهر کرمان از 15 مهرماه به مدت 10 روز انجام می‌شود.

کرمان پتانسیل تبدیل شدن به شهر بدون متکدی را دارد

عضو شورای اسلامی شهر کرمان تصریح کرد: کرمان را می‌توانیم به شهر بدون متکدی تبدیل کنیم.

به گزارش ایسنا، «علی خدادادی» در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان خیابانی شهرستان کرمان گفت: کرمان را می‌توانیم به شهر بدون متکدی تبدیل کنیم.

وی تکدی‌گری را یک پدیده شوم برشمرد و از آمادگی شورای شهر در جهت ساماندهی و جمع‌آوری متکدیان در سطح شهر کرمان با استفاده از تجربیات دیگر استان‌ها، سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: باید برای نگهداری و ساماندهی متکدیانی که جمع آوری می‌شوند برنامه‌ریزی شود.

به گزارش ایسنا؛ در 6 ماه اول سال متکدیانی که جمع‌آوری شده‌اند حدود 93 نفر مرد ایرانی، 12 زن ایرانی، 3 مرد افغان، 63 کودک افغان و 28 نفر تبعه پاکستان بوده‌اند.

نبود سیستم مشاوره و مددکار قوی در جهت ساماندهی متکدیان و کودکان کار

مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری کرمان گفت: یک سیستم مشاوره و مددکاری قوی برای ساماندهی متکدیان باید وجود داشته باشد تا پس از جمع‌آوری متکدیان، آنها را رها نکنیم، متاسفانه در کنار خود چنین سیستمی نداریم.

به گزارش ایسنا، زهرا موسی پور در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان خیابانی شهرستان کرمان گفت: ساماندهی متکدیان فقط با هم افزایی محقق می‌شود.

وی با بیان این مطلب که آئین نامه ساماندهی متکدیان باید کاملا اجرا شود، اظهار کرد: دستگاه‌ها وظیفه دارند که برای این افراد اشتغال ایجاد کنند، ضمن آن‌که وظایف همه دستگاه‌ها در زمینه ساماندهی متکدیان و کودکان کار مشخص است.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری کرمان عنوان کرد: شناسایی مکان‌هایی که این افراد را نگهداری کنیم و پالایش و تعیین تکلیف این افراد از اقدامات مهم در راستای ساماندهی متکدیان و کودکان کار است.

قانون‌های لازم برای برخورد با گدایی وجود دارد

معاون دادستان عمومی و انقلاب کرمان کودکان کار را از متکدیان متفاوت دانست و اظهار کرد: جامعه هدف ما گدایان و کلاشان هستند که در جامعه ظاهر می شوند و ناهنجاری ایجاد می‌کنند، ضمن آن‌که اگر به آمارها توجه کنیم این کلاشان در فصول مختلف در سطح شهر ظاهر شده و اقدام به گدایی می‌کنند.

به گزارش ایسنا، "محمدعلی سلیمانی" در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان خیابانی شهرستان کرمان گفت: باید جامعه هدف را شناسایی و ظرفیت‌ها را مشخص کنیم و در نهایت متکدیان و کودکان خیابانی را ساماندهی کنیم.

وی با بیان این مطلب که گدایی و کلاشی جرم است و قانون برای آن مجازات مشخص کرده است، تصریح کرد: قانون‌های لازم در راستای برخورد با این ناهنجاری وجود دارد.

سلیمانی با تاکید برآن‌که باید ظرفیت‌های هر بخش را در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی شناسایی کنیم، ادامه داد: باید ساز و کاری را تعریف کنیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های موجود در کرمان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده کنیم.

وی گفت: باید یک کارگروه تخصصی در راستای ساماندهی متکدیان و کودکان خیابانی تشکیل دهیم تا بتوانیم مشکلات این حوزه را با عقلانیت حل و فصل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»

ایسنا/کرمان رئیس پلیس راه شمال استان کرمان با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند.

سرهنگ علی رضایی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به آمار بالای تلفات و حوادث رانندگی در استان اظهار کرد: در سال گذشته ۵۱۴۷ تصاف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان رخ داده و ۱۰۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۶۱۳۷ نفر مجروح شده‌اند.

وی افزود: در حوادث رانندگی نوروز امسال ۸۱ نفر در استان کرمان جان باخته و ۴۱۵ نفر مجروح شدند.

رضایی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند و این خودروها علاوه بر اینکه بلای جان سرنشینان خودشان هستند، موجب واژگونی خودروهای دیگر و افزایش تلفات و مجروحان حوادث جاده‌ای استان هستند.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان اظهار کرد: ۶۸۰ کیلومتر از جاده‌های شمال استان کرمان بیشترین حوادث را دارند که یک مورد محور نرماشیر – ریگان – ایرانشهر است و ۲۳ نفر جان باخته در سال قبل دارد.

وی افزود: محور دیگر پرحادثه سیرجان - بافت و سومین محور نگار – بهرامجرد است که در سال قبل ۵۷ فقره تصادف و ۱۷ فوتی را ثبت کرده است.

رضایی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین حوادث رانندگی در چند شهرستان کرمان، سیرجان، زرند، رفسنجان، بم و بردسیر رخ داده و ۱۲۸۰ تصادف منجر به فوت و جرح در کرمان داشتیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان با بیان اینکه یکی از چالش‌های جاده‌های استان کرمان خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز است، افزود: کارهای خوب کنترلی و نظارتی زیادی انجام می‌شود اما یکی از راه‌ها پایش تصویری است که در زمینه کمبود داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تلفات تصادفات نوروز امسال در استان کرمان مربوط به پژو و پراید بود، گفت: باید برای فرهنگسازی در زمینه کاهش حوادث رانندگی همه دستگاه‌.ها پای کار بیایند.

رضایی در پایان با تاکید بر اینکه معادن برای بهبود وضعیت جاده‌های استان پای کار بیایند، تصریح کرد: حمل بار اضافه و تردد خودروهای معادن آسیب زیادی به جاده‌ها زده و موجب تخریب می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به آمار تلفات حوادث جاده‌ای اظهار کرد: باید آسیب شناسی و راهکارهای اساسی برای کاهش حوادث اجرایی شود.

همچنین دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه گفت: عمده تصادفات منجر به جرح و شدت جراحات مربوط به موتورسوارها و به ویژه موتورسنگین است.

وی افزود: موضوع دیگر در جاده‌های برون شهری، این است که خودروهای سنگین راه را برای خودروهای سبک می‌بندند و موجب حوادث می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • ساماندهی اتباع در ۱۴۰۳ ادامه دارد
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان آغاز می‌شود
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • جلسه ساماندهی و طرد اتباع غیر مجاز در سمنان