Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، کارگاه آموزشی «ثبت اختراع و مالکیت معنوی» با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ، مسئولان پژوهشی واحدها و مراکز دانشگاهی استان گیلان و جمعی از مسئولان واحدهای فنآور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان برگزار شد.

حسین فلاح باقر شیدائی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان دو عالم، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی امروز با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از صاحبان فکر و اندیشه با راه اندازی مراکز رشد در سراسر ایران اسلامی در توسعه اقتصادی و اجتماعی از بعد توسعه کمی و کیفی اعم از فراهم کردن بسترهای لازم در جهت تنوع خدمات ثبت مالکیت صنعتی در عرصه ملی و بین المللی طی سالهای اخیر به منظور فراهم نمودن شرایط اجرا بهتر اقدام کرده که نهادینه کردن آن مستلزم حمایت و توجه جدی همه دستگاهها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بهره گیری از آزمایشگاههای فوق پیشرفته و ظرفیت ها و پتانسیل های بسیارزیادی که دارد می تواند در زمینه های مختلف علمی و اجتماعی فعال باشد و همچنین در جهت رفع مشکلات و معضلات جامعه به کمک دولتمردان و مسئولین بشتابد، لذا در همین راستا این دانشگاه با بهره گیری از ویپو (WIPO) به عنوان یک سازمان غیرسیاسی که هدف اصلی آن بالا بردن سطح استاندارد قوانین مالکیت معنوی در سطح کشورهای در حال توسعه و حتی کمتر توسعه یافته است، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی مختلف در جهت ارتقای سطح دانش علاقمندان می نماید.
فلاح با برشمردن اهداف برگزاری این کارگاه خاطر نشان کرد: مجموعه کارگاه های پیش بینی شده در حوزه پژوهش و فناوری واحد رشت با حمایت های ویژه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان برگزار می شود که این گارکاه نیز در راستای بخشنامه و آئین نامه های سازمان در زمینه مالکیت فکری بوده است که در طی این دوره گسترش فرهنگ ثبت اختراع جهت ارتقای جایگاه تولیدات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در تراز های ملی و بین المللی و کمک به تجاری سازی دست آوردهای پژوهشی و تولید دانش فنی و چگونگی تشویق و حمایت از حقوق مالکیت فکری مخترعان ، آموزش داده می شود.
در ادامه مهرداد الیاسی رئیس اداره ثبت اختراع مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری در ایران ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در برگزاری این کارگاه، گفت: امروز دانشگاهها باید به سمت تحقیقات و فن آوری حرکت کنند که دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص اقدامات خوبی انجام داده است.
وی افزود: امروزه نقش اساسی و تعیین کننده حمایت از حقوق مالکیت معنوی در ایجاد زمینه ابتکار و نوآوری و توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و رشد سرمایه گذاری و تجارت بین المللی برکسی پوشیده نیست و حقوق مالکیت صنعتی نیز به عنوان بخش عمده ای از حقوق مالکیت معنوی با دربرگرفتن حق استفاده انحصاری علائم تجاری، اختراعات، طرحهای صنعتی، نام تجارتی، مبدأ و نشان جغرافیایی کالا از ابتکار و نتیجه فکر افراد در برابر اشخاص ثالث ازطریق ثبت این حقوق در محدوده جغرافیایی کشور یا کشورهای محل ثبت حمایت می کند و بدین ترتیب ضمن ایجاد انحصار بهره‌برداری، موجبات تسهیل انتقال تکنولوژی و سرمایه گذاری مستقیم خارجی را فراهم می سازد.
الیاسی با بیان اینکه دانش و تکنولوژی امروز در جهان در حال پیشرفت سریع است، تصریح کرد: ما باید بتوانیم با پیشرفت دانش در جهان حرکت کرده و با دانش جدید آشنایی کامل داشته باشیم و با آن حرکت کنیم لذا برگزاری اینگونه کارگاهها می تواند بسیار مؤثر باشد. رئیس اداره ثبت اختراع مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ساخت دستگاه پایلوت تبدیل ضایعات چای به کافئین را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بسیار ارزشمند دانست و اظهار کرد: این دستگاه و دستگاههای مشابه می تواند علاوه بر استفاده ظرفیت های بسیار خوب بومی در استان ها ،تولیدات علمی داخلی و درآمدزایی ، از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند. لازم به ذکر است در این کارگاه یکروزه تعداد 35 نفر از مدیران پژوهشی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و مسئولان هسته ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان شرکت داشتند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تثبیت صدرنشینی تیم کاراته مردان دانشگاه آزاد اسلامی در سوپرلیگ
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • حمایت دانشگاهیان کرمانشاه از خیزش دانشجویان غربی علیه جنایات رژیم صهیونیست
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • ستاره رژیم صهیونیستی در جهان رو به افول است