Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر لزوم مهار این بیماری گفت: روند انتقال ایدز از طریق تماس جنسی رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار مهر، افسر کازرونی امروز در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان یزد اظهار داشت: بر اساس تعهدات بین الملی که وجود دارد تا سال ۲۰۳۰ بیماری ایدز باید کنترلی همه‌گیر داشته باشد و تا دو سال آینده نیز باید ۹۰ درصد موارد شناسایی شده، تحت درمان قرار گیرند و بار ویروس کم شود تا قابلیت انتقال نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای تحقق این مهم لازم است موارد جدید اتفاق نیفتد و بدنامی این بیماران از بین برود و مرگ ناشی از ابتلا نیز نداشته باشیم، ادامه داد: برای رسیدن به این اهداف آمار و اطلاعاتی داریم که از شناسایی افراد به دست می آید و بر اساس آن هنوز ۶۵ درصد از مبتلایان شناسایی نشده اند.

رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت بیان داشت: شاخص های دیگری برای شناسایی وجود دارد مثلا در یزد با توجه به فرهنگ این استان روشن است که موارد ابتلا به این بیماری کم است.

وی با بیان اینکه روند درصد جنسی و روند راه انتقال از جمله شاخص های مورد ارزیابی و تحلیل است، اضافه کرد: زمانی فرد شناسایی می شود که ۱۰ سال از ابتلا به این بیماری گذشته است و این موضوع مقداری کار را دشوار می کند.

کازرونی از ابتلای ۳۶ هزار بیمار و شناسایی آنها تا اول تیر ماه سال جاری خبر داد و عنوان کرد: از این تعداد ۸۴ درصد مرد هستند و ۶۵ درصد از اره انتقال تزریقی و ۱۶ درصد از طریق تماس جنسی مبتلا شده اند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر روند انتقال از طریق تزریق رو به کاهش است و انتقال ایدز از طریق تماس جنسی رو به افزایش است که بیشتر نیز روند درصد ابتلای زنان رو به افزایش است.

رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در سال جاری ۳۵ درصد موارد جدید ابتلا به ایدز را زنان تشکیل می دهند، افزود: متاسفانه روند درمان معتادان و مبتلایان به ایدز در استان یزد بسیار کند و در مقیاس کم است.

وی همچنین با اشاره به بازدید خود از پاتوق معتادان در مناطق مختلف استان یزد گفت: صحنه هایی تکان دهنده از انباشت سرنگ ‌های استفاده ‌شده دیده شد که بیانگر وضعیت وخیم معتادان تزریقی است.

کازرونی با اشاره به سیاست های کشور در زمینه کنترل و پیشگیری از ابتلا به ایدز عنوان کرد: بر اساس سیاست های کشور، به محض شناسایی بیمار مبتلا به ایدز درمان را آغاز می کند و برخلاف عقاید بسیاری از مردم که ایدز را بیماری غیر قابل درمان می‌ دانند باید گفت که این بیماری نیز اگر در زمان مناسب شناسایی‌ شود و مورد معالجه قرار گیرد، قابل ‌درمان خواهد بود.

وی از جمله چالش های وزارت بهداشت در مبارزه با شیوع این بیماری و درمان آن را روند کند بیماریابی و شروع دیرهنگام درمان دانست و اظهار داشت: این بیماری چون به رفتار فرد بستگی دارد در گروه های خاص به دنبال شناسایی هستیم و مناطق و جمعیت پرخطر جزو مناطقی است که باید مراقبت و کنترل شود.

کازرونی عنوان کرد: بر اساس شواهد و مستندات بیشترین مبتلایان شناسایی نشده در گروه معتادان تزریقی یا دارای سابقه تزریق و شرکای جنسی آنها هستند که باید شناسایی و پیدا شوند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۹۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • سه پرواز پی در پی و نجات بخش اورژانس هوایی ارومیه
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • روند افزایشی دما در خراسان جنوبی / تضعیف سامانه بارشی در استان
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال