Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@16:41:59 GMT

پیوند کمبود خواب و دیابت نوع 2

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۱۴۹۱

همه ما می دانیم که سابقه خانوادگی، به همراه رژیم غذایی و میزان وزن، می توانند بر خطر ابتلا به دیابت نوع 2 تاثیرگذار باشند. اما آیا می دانستید که عادات خواب شما نیز می توانند در این زمینه موثر باشند؟ بله این مساله درست است. در حقیقت، کمبود خواب اغلب نادیده گرفته می شود، اما یک عامل خطرآفرین بزرگ برای ابتلا به دیابت نوع 2 محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیابت نوع 2 به واسطه سطوح بیش از اندازه زیاد گلوکز (یا قند) در خون شکل می گیرد و حطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.

به گزارش عصر ایران به نقل از "اسلیپ فاندیشین"، تصور پیوند بین کمبود خواب و ابتلا به بیماری دیابت می تواند دشوار باشد. اما دلیل اصلی این که کمبود خواب می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد از کنترل خارج شدن سطوح هورمونی انسان است. کمبود خواب مزمن موجب کاهش ترشح انسولین (هورمونی که قند خون را تنظیم می کند) پس از غذا خوردن در بدن می شود. در همین حال، ترشح هورمون های استرس، مانند کورتیزول، در بدن افزایش می یابند، که به بیدار ماندن شما کمک کرده، اما شرایط را برای انسولین به منظور انجام وظیفه موثر دشوار می سازند. بر همین اساس، مقدار بیش از اندازه ای از گلوکز در جریان خون باقی می ماند، که می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

این آثار در افرادی که بین چهار و نیم تا شش ساعت در هر شب می خوابند، مشاهده شده اند. به طور ویژه، میزان خواب عمیق - که به عنوان بهترین مرحله خواب برای احیا و ترمیم بدن شناخته می شود - به نظر می رسد نقش مهمی در حفظ حساسیت به انسولین و کنترل قند خون ایفا می کند.

افزون بر این، کمبود خواب می تواند اشتها را افزایش داده و سطح سیری شما را کاهش دهد، که هوس برای غذاهای کربوهیدارتی و شیرین را افزایش می دهد. با گذشت زمان، غرق شدن در این هوس های غذایی یا به طور کلی، پرخوری می تواند اختلال در سطوح انسولین و قند خون و همچنین وزن بدن را موجب شود. به خاطر داشته باشید که چاقی یکی از عوامل خطرآفرین اصلی برای ابتلا به دیابت نوع 2 است. هنگامی که با کمبود خواب مواجه هستید، بیشتر احساس خستگی می کنید و کمتر تمایل دارید ورزش کنید، که این شرایط نیز مشکل آفرین است، زیرا ورزش منظم به مدیریت وزن و کنترل قند خون کمک می کند.

خوشبختانه، اگر کمبود خواب شما تنها چند روز ادامه داشته باشد، با دو شب خواب کامل و خوب (نزدیک به 10 ساعت در هر شب) این آثار معکوس خواهند شد و سطوح انسولین می توانند بهبود یابند.

زمانی که برای انجام وظایف کاری خود پیش از به پایان رسیدن مهلت مقرر یا موقعیت های اضطراری خانوادگی مجبور هستید چند شب را تا دیر وقت بیدار بمانید، این خبر خوبی است. اما این کار را به یک عادت تبدیل نکنید. در بلند مدت، بهترین گزینه خواب شبانه به میزان هفت تا نه ساعت است تا توانایی ارائه عملکرد مطلوب را داشته و خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 و دیگر مشکلات سلامت را کاهش دهید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟

تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که به طور طبیعی در بعضی از مواد غذایی وجود دارد و به منظور جلوگیری از بروز عوارض ناشی از کمبود منیزیم باید روزانه به مقدار لازم از آن استفاده کنید، مردها روزانه به ۴۲۰ میلی‌گرم منیزیم و زن‌ها به ۳۲۰ میلی‌گرم از آن نیاز دارند؛ تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

مصرف منیزیم هنگام صبح

مصرف منیزیم هنگام صبح می‌تواند انرژی را افزایش دهد و به بهبود خلق‌وخو کمک کند؛ منیزیم نقش مهمی در متابولیسم انرژی ایفا می‌کند، باعث بهبود فرایند تبدیل غذا به انرژی می‌‏شود و از عملکرد آنزیم‌های دخیل در تولید انرژی اولیه بدن پشتیبانی می‌کند؛ مصرف منیزیم در ابتدای روز به افزایش هوشیاری و تمرکز در طول روز کمک می‌کند.

مصرف منیزیم قبل از ورزش

مصرف منیزیم قبل از ورزش می‌تواند به بهبود عملکرد عضلات کمک کند، این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض و آرامش عضلات برعهده دارد و برای حفظ عملکرد مناسب ماهیچه‌ها در طول ورزش ضروری است؛ علاوه بر این، منیزیم به تنظیم تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند که برای هیدراتاسیون و عملکرد ماهیچه‌ها بسیار مهم است؛ مصرف منیزیم قبل از ورزش، از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها، ممکن است به جلوگیری از گرفتگی عضلات و کاهش خستگی کمک کند.

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی می‌تواند جذب و استفاده از آن توسط بدن را افزایش دهد، جذب منیزیم در روده کوچک اتفاق می‌افتد؛ مصرف مواد غذایی یا مکمل‌های غنی از منیزیم همراه با وعده‌های غذایی، به ویژه غذاهای حاوی پروتئین و چربی‌های سالم، ممکن است به بهبود جذب آن کمک کند؛ بنابراین توصیه شده است بعضی از مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند سبزیجات برگ‌دار، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مصرف منیزیم هنگام خواب

مصرف منیزیم قبل از خواب ممکن است باعث آرامش و بهبود کیفیت خواب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که منیزیم از چرخه طبیعی خواب و بیدار بدن پشتیبانی می‌کند؛ علاوه بر این، منیزیم به آرامش عضلات کمک می‌کند و با کاهش تنش عضلانی به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، بنابراین می‌توان با مصرف منیزیم قبل از خواب به بهبود آرامش بدن و ذهن کمک کرد که منجر به افزایش کیفیت خواب می‌شود.

چه زمانی باید مصرف مکمل منیزیم را شروع کرد؟

مصرف منیزیم را بر اساس نیازهای بدن خود تنظیم کنید، در صورتی که علائمی مانند گرفتگی عضلات، خستگی یا دیگر علائم مربوط به کمبود منیزیم را تجربه کردید، مصرف منیزیم از طریق منابع غذایی یا مکمل‌ها را افزایش دهید؛ علاوه بر این، عواملی مانند استرس، فعالیت بدنی شدید و شرایط پزشکی ممکن است نیاز بدن به منیزیم را افزایش دهد.

کدام مواد غذایی حاوی منیزیم است؟

مواد غذایی سرشار از منیزیم برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله عملکرد عضلانی و عصبی، تنظیم قند خون و سلامت استخوان ضروری است؛ سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کلم پیچ، آجیل و دانه‌هایی مانند بادام، بادام هندی و تخمه کدو تنبل، غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و کینوا، حبوبات مانند لوبیا و عدس، ماهی‌های چرب مانند سالمون و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند و مصرف آن‌ها به بهبود سلامت عمومی افراد کمک می‌کند.

کد خبر 748594

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • امروز با سعدی: ای یار جفا کرده پیوند بریده
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند