Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: حال که مسئولان از یافتن راه چاره برای اشتغال و معیشت راکبان موتورسیکلت عاجز هستند لااقل ساماندهی موتورسیکلت‌سواران را در تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور در دستور کار قرار دهند.

طیبه سیاووشی عنایتی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موتورسواران در تهران و شهرهای بزرگ نوعا در بخش خدمات سرویس‌دهی می‌کنند اما بخش زیادی از آنان که رانندگی پرخطر دارند با سلامتی و جان خود و عابران پیاده بازی می‌کنند در حالی که موتورسواران در سایر کشورهای جهان زندگی عابران پیاده را به این شکل که در ایران مشاهده می‌شود تهدید نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پیاده‌روها تردد نکرده و از چراغ قرمز عبور نمی‌کنند و بدون کلاه ایمنی در خیابان‌ها و معابر شهر تردد نمی‌کنند.

نایب رییس فراکسیون زنان مجلس، موتورسیکلت را پدیده‌ای چند وجهی با ابعاد اقتصادی و اجتماعی دانست و افزود: وقتی در ساختار اقتصادی کشور هیچ تغییری اتفاق نمی‌افتد و فکری برای اشتغال و معیشت راکبان موتورسیکلت که نوعا از خانواده‌های ضعیف و کم‌درآمدند نمی‌شود و در عوض مسائل زیست محیطی و چالش‌های شهری و ترافیکی ناشی از تردد موتورسیکلت‌ها در کانون توجه مسئولان قرار می‌گیرد، دردی از جامعه و مردم دوا نمی‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ابراز تاسف کرد: متاسفانه مسئولان به غلط آموخته‌اند که با پدیده‌های چندوجهی مثل این مورد به جای ارائه راه‌حل‌های کیفی و ریشه‌ای به صورت کمی و ظاهری برخورد کنند و این مسئله با عدالت اجتماعی در تضاد کامل است.

نماینده مردم تهران در مجلس ابراز تاسف کرد: هر روز در سطح شهر و در معابر و تقاطع‌های مختلف شاهدیم که کفی‌های ناجا اقدام به توقیف موتورسیکلت راکبان متخلف می‌کنند اما بعد از چند روز توقیف و پرداخت جریمه باز همان چرخه معیوب در سطح شهر بارها بارها تکرار می‌شود چون موتورسیکلت وسیله‌ای برای اشتغال و امرار معاش سرپرست خانواده‌های ضعیف و بی‌بضاعت است.

سیاوشی یادآور شد: بنده با چشم خود در خیابان دیدم وقتی پلیس راکب متخلف یک موتورسیکلت را متوقف کرد و خواست موتورش را توقیف کند، مالک موتورسیکلت با گریه و زاری پلیس را تهدید به ریختن بنزین روی خود و خودسوزی کرد.

وی تکرار این مسئله در سطح شهر تهران را عاملی احتمالی در برخورد ضعیف پلیس با راکبان متخلف موتورسیکلت دانست.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار تاسف کرد: متاسفانه مسئولان هیچ راه و پیشنهادی به موتورسیکلت سواران ارائه نمی‌دهند و به شیوه‌های مختلف در پی محدود کردن و گرفتن فرصت امرار معاش از طریق موتورسیکلت هستند.

نایب رییس فراکسیون زنان مجلس متذکر شد: تا زمانی که فکری اساسی برای اشتغال و معیشت مردم نشود مشاغل کاذبی چون دستفروشی و جابه‌جایی بار و مسافر با موتورسیکلت هم ادامه خواهند داشت.

نماینده مردم تهران در مجلس، مجمع نمایندگان تهران را از جمله مجامعی دانست که به مشکلات شهری و اجتماعی شهر تهران پرداخته است.

سیاوشی با بیان اینکه حال که نمی‌توانیم فکری برای اشتغال و معیشت راکبان موتورسیکلت کنیم لااقل ساماندهی موتورسیکلت‌سواران در تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور در دستور کار مسئولان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: ساماندهی موتورسیکلت‌سواران در تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور واقعا همکاری استاندار، فرماندار، شورای شهر و شهرداری این شهرها را می‌طلبد. مسئولان امر می‌توانند و باید این طبقه بزرگ از جامعه را ساماندهی کنند.

وی تاکید کرد: مدیریت شهری در کنار نیروی انتظامی و شورای اصناف و سایر دستگاه‌های مسئول باید فکری اساسی برای راکبان موتورسیکلت کرده و آنها را در قالب تشکل‌های غیردولتی ساماندهی کنند و استفاده از تجارب و بومی‌سازی تجارب کشورهایی مثل چین و هند که موتورسیکلت جز وسایل نقلیه اصلی و پرتردد است، لازم و ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از دانش‌بنیان‌ها و استفاده از جوانان متدین در دستور کار مسئولان قرار گیرد

امام جمعه موقت اصفهان گفت: امروز ضرورت دارد از دانش‌بنیان‌ها و دانشگاه‌های مهندسی حمایت شود، همچنین استفاده از جوانان متدین و همچنین حمایت از ابتکارات و مخترعین و گروه‌های جهادی باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی ظهر امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه اصفهان اظهار کرد: قرآن کریم در مورد اهالی بهشت چند ویژگی را مطرح می‌کند، از جمله این ویژگی‌ها انسان‌هایی هستند که لباس تقوا و حیا بر تن کرده‌اند و در بهشت با این ظاهر دیده می‌شود؛ در باز پس‌گیری اندلس دشمنان بی حجابی را تحمیل به مسلمانان کرد، امروزه شاهدیم که تحمیل بی حجابی بر برخی بانوان صورت گرفته است، البته این تحمیل به صورت نامحسوس است، در این راستا ضرورت دارد فرهیختگان به دستور قرآن توجه کنند و به اقناع فکری جامعه بپردازند.

وی با بیان اینکه امروز ضرورت دارد آموزش و پرورش نسبت به رعایت حجاب برتر در بین دانش آموزان دختر تشویق کند، افزود: باید توجه داشت که پیش از دین اسلام بانوان ایرانی حجاب کامل داشتند و از این‌رو این هویت ایرانی است که زمینه هویت اسلامی شده است.

آیت‌الله مهدوی تاکید کرد: همان‌طوری که رهبری فرمودند رعایت حجاب حکم شرعی، قانونی و موضوعی سیاسی است، در این راستا قانون کشور برای همه الزام‌آور است همچنین در حکم شرعی و عقلانیت حجاب تردید وجود ندارد.

وی با اشاره به اجرای طرح نور توسط نیروی انتظامی تصریح کرد: سال گذشته در خردادماه در تریبون نماز جمعه تاکید کردم انتظار داریم مسئولان استان اصفهان با پشتیبانی مردم، فکری برای این مسئله کنند، قطعاً اگر همه دستگاه‌های مسئول وظایف خود را در خصوص حجاب انجام دهند بلافاصله شاهد آثار مطلوب آن در جامعه خواهیم بود.

امام‌جمعه موقت اصفهان ادامه داد: حدود ۷ ماه است که رژیم صهیونیستی بیش از ۳۵۰۰۰ نفر در غزه را به شهادت رسانده است، متأسفانه برخی مدعیان امروز این جنایت رژیم‌صهیونیستی را حمایت می‌کند، یکی از برکات طوفان الاقصی و وعده صادق این است که امروز دانشگاه‌های اروپایی و آمریکایی به محل اعتراض علیه جنایات رژیم صهیونیستی شده است، این‌ها خسارات جبران ناپذیری رژیم صهیونیستی است که رهبر انقلاب چند ماه پیش فرمودند خسارات عملیاتی طوفان الاقصی قابل جبران برای رژیم غاصب نیست.

آیت‌الله مهدوی با اشاره به روز کارگر گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار با جامعه کارگری نکاتی را مطرح کردند که در راستای تحقق شعار است، زیرا در صورتی که بخواهیم جهت تولید با مشارکت مردم محقق شود باید تمامی حرکت‌ها و تلاش‌ها بر این مولفه‌ها متمرکز شود. در این راستا رهبر معظم انقلاب فرمودند نقش اصلی در تولید را کارگران ایفا می‌کنند در این راستا ضرورت دارد کارگران نسبت ارزش کاری خود توجه داشته باشند، اکنون با توجه به شرایط تحریمی لازم است ارزش دادن به کارگران حمایت از این قشر است.

وی تاکید کرد: کارگران نیازمند دانش تخصصی هستند، در این راستا توانایی کارگران وابسته به دانایی است، همان‌طوری که در قرآن آمده است علم موجب توانایی خواهد شد، در این راستا امروز ضرورت دارد از دانش‌بنیان‌ها و دانشگاه‌های مهندسی حمایت شود، همچنین استفاده از جوانان متدین و همچنین حمایت از ابتکارات و مخترعین، گروه‌های جهادی باید در دستور کار مسئولین قرار گیرد.

۶۹ هزار شغل سال گذشته در استان اصفهان ایجاد شده است میثم مداحی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه اصفهان این هفته اظهار کرد: وزارت کار در دولت سیزدهم برنامه‌های مختلفی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است، یکی از این برنامه‌ها در حوزه تنظیم روابط کار و تولید اصلاح فرایند رسیدگی در مراجع تشخیص اختلاف است، در استان اصفهان حدود ۳۴۰۰۰ دادخواست مطرح شده است و از این تعداد حدود ۲۶ هزار دادنامه صادر کرده‌اند. وی افزود: با اصلاح فرایندی که مراجع حل اختلاف صورت گرفت زمان رسیدگی از ۶۴ روز به ۲۴ روز کاهش پیدا کرد، از جمله مهم‌ترین خدمات اداره کل اجرای طرح طبقه‌بندی برای کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر نیرو است، این طرح در راستای عدالت مزدی در نظر گرفته شده و امروز در استان حدود ۴۵۰ کارخانه از این طرح پیروی می‌کنند. مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان تاکید کرد: در راستای افزایش مشارکت مردم توسعه تشکل‌های کارفرمایی در دستور قرار گرفت، زیرا برای تحقق شعار سال راهی به جز توسعه تشکل‌های کارفرمایی نیست. همچنین در موضوع صیانت از نیروی کار در سال گذشته ۳۱ هزار بازدید از کارگاه‌های پر خطر انجام شد. مداحی تصریح کرد: طرح کالا برگ الکترونیک از جمله مهم‌ترین وظایف اداره کل تعاون در سال گذشته بود، این طرح اکنون حدود ۱۰ ماه در حال انجام است، همچنین طرح فجرانه که در راستای حمایت از امنیت غذایی اجرا شد، مردم اصفهان حدود ۱،۵ همت از اقلام اساسی در استان خرید کردند، به این صورت که همشهریانی که در دهک ۱ تا ۷ قرار داشتند می‌توانستند به ازای هر نفر حدود ۲۲۰ هزار تومان اعتبار از حساب سرپرست خانوار خرید کنند. همچنین در راستای حمایت از مادران شیرده طرح یسنا اجرا شد، در این طرح حدود یک میلیون مادر تحت پوشش قرار گرفتند و به ازای هر مادر ۶۰۰ هزار تومان ماهیانه به حساب سرپرست خانوار واریز گردید. وی ادامه داد: در راستای حمایت از کودکان دارای سو تغذیه پس از پایش اطلاعات این کودکان، دهک‌های ۱ تا ۵ به ازای هر کودک یک میلیون تومان و در دهک‌های ۶ و۷ به ازای هر کودک ۶۰۰ هزار تومان به حساب سرپرست خانوار واریز شد، در راستای این طرح حدود ۱۴ هزار کودک در استان اصفهان تحت پوشش قرار گرفتند. مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان تاکید کرد: دولت سیزدهم یک برنامه جامع برای تحت عنوان زیست بوم اشتغال طراحی کرد به این صورت کرد ۱۰ مؤلفه اساسی بازار کار را در قالب سامانه رصد اشتغال برنامه‌ریزی کرد و در این راستا هر دستگاه موظف به ایجاد اشتغال شد و در این راستا ۶۹ هزار شغل سال گذشته در استان اصفهان ایجاد شده است. کد خبر 748044

دیگر خبرها

  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • حمایت از دانش‌بنیان‌ها و استفاده از جوانان متدین در دستور کار مسئولان قرار گیرد
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • دستور دادستان فردیس به شهرداری برای ساماندهی «پارک تندرستی»
  • هشدار پلیس راهور استان قم به موتورسواران متخلف
  • هشدار پلیس راهور قم به موتورسواران متخلف
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • طرح زوج و فرد در تهران حذف می شود | محدودیت جدید برای موتورسیکلت‌ها در اطراف بازار