Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم زمان با پایان یافتن آتش‌بس یک ماهه اعلام شده از سوی شورشیان روهینجا، مقامات میانمار اعلام کردند که هیچ گونه نشانه‌ای مبنی بر حملات شورشیان روهینجا وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بعد از حملات ۲۵ اوت "ارتش رهایی بخش آراکان" از ۱۰ سپتامبر به مدت یک ماه برای دسترسی راحتتر امداد رسانان به ایالت راخین آتش‌بس اعلام کرده و آن را اجرا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"ارتش رهایی بخش آراکان" یک گروه شبه‌نظامی روهینجایی محسوب می‌شود. گفته شده این شبه‌نظامیان در ۲۵ اوت سال جاری میلادی با کمک صدها تن از روستاییان روهینجایی که به چوب و قمه مسلح بودند به ۳۰ پست امنیتی و یک اردوگاه نظامی حمله کرده و ده‌ها تن را کشتند.

با وجود اعلام آتش‌بس از سوی این ارتش، دولت میانمار در ایالت راخین با اقدامات سرکوبگرایانه خود باعث فرار ۵۲۰ هزار تن به بنگلادش شده است.

دولت میانمار با وجود سرکوب‌های شدید مسلمانان روهینجا هرگونه پاکسازی قومیتی را رد می‌کند!

این دولت آتش‌بس اعلام شده را رد و اعلام کرده که با "تروریست‌ها" مذاکره نمی‌کند.

از اواخر ماه اوت تاکنون در خشونت‌های رخ داده علیه مسلمانان روهینجا بیش از ۵۰۰ تن کشته شدند.

در این میان یک سخنگوی دولت میانمار با اعلام افزایش تدابیر امنیتی اعلام کرد: ما اطلاعاتی داریم که ارتش رهایی بخش آراکان می‌توانست حملاتی انجام دهد اما هیچ گزارشی مبنی بر حمله وجود ندارد.

هم چنین شبه‌نظامیان روهینجایی روز شنبه اعلام کردند که آماده‌اند تا به هرگونه ابتکار عمل صلح از سوی دولت میانمار پاسخ دهند. آتش‌بس یک ماهه‌ای که این شبه‌نظامیان اعلام کرده بودند امروز به پایان می‌رسد.

در واکنش به این اقدام ارتش میانمار عملیات گسترده نظامی را در سراسر استان راخین که محل سکونت روهینجایی‌ها است آغاز کرد و در نتیجه آن بیش از نیم میلیون مسلمان روهینجایی به بنگلادش گریختند.

ارتش رهایی بخش آراکان دولت میانمار را به قتل،‌ آتش زدن روستاها و تجاوز به عنوان ابزاری برای خالی کردن روستاهای راخین از مسلمانان روهینجایی متهم کرده است.

این گروه شبه‌نظامی دولت میانمار را به دلیل مسدود کردن راه‌های انتقال کمک‌های بشردوستانه به راخین محکوم کرده و گفته است: تمایل دارد برای ارسال این کمک‌ها با سازمان‌های بین‌المللی درباره آتش‌بس در منطقه گفت‌وگو کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد

براساس ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت ممنوع است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با توجه به ابلاغ سازمان اداری و استخدامی کشور به کلیه دستگاه‌های اجرایی، دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی از قبیل امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس قانون ممنوع است.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، 11 اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده 90 قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده 92 قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • بدون خروج نیروهای پشتیبانی سریع ازمنطقه‌های اشغالی صلحی درکارنیست
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • حمله مجدد آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده اشغالگران درباره توافق یا حمله به رفح تصمیم‌ می‌گیرند
  • طوفان الاقصی| حمله ارتش یمن به دو ناوشکن آمریکایی و یک کشتی اسرائیلی 
  • ۸۰۵ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند