Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@14:18:30 GMT

دستگیری پزشک قلابی اورژانس تهران !

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۶۸۱۱

دستگیری پزشک قلابی اورژانس تهران !

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، روز 18 مرداد ماه امسال نماینده حقوقی مرکز فوریت های پزشکی با مراجعه به دادسرای ناحیه 5 تهران و طرح شکایتی عنوان داشت که شخصی اقدام به جعل عنوان این مرکز و معرفی خود به عنوان پزشک اورژانس کرده است.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع جعل عنوان و کلاهبرداری و به دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای ناحیه 7 تهران ، پرونده در اختیار پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ارجاع پرونده به پایگاه دوم پلیس آگاهی ، تعدادی از زنان و مردان جوان با مراجعه به پایگاه دوم پلیس آگاهی اعلام داشتند که توسط شخصی که خودش را به نام دکتر روزبه . ک معرفی کرده مورد کلاهبرداری قرار گرفتند. مالباختگان در اظهارات خود عنوان داشتند که این شخص به آنها عنوان داشته است که قادر به استخدامشان در مرکز فوریت های پزشکی 115 است و به این بهانه، به عنوان هزینه های استخدامی مبالغ چند میلیون تومانی از آنها دریافت کرده است.

یکی از مالباختگان ( خانمی جوان حدودا 25 ساله ) در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چندی پیش در پارک دانشجو نمایشگاهی فرهنگی تشکیل شد که من نیز مدیر یکی از این غرفه ها بودم. یک روز داخل غرفه نشسته بودم که آقایی با لباس فرم اورژانس به غرفه ی من مراجعه کرد. این شخص ابتدا به عنوان بازدید کننده، سؤالاتی را در خصوص محصولات غرفه از من پرسید و در ادامه خودش را به عنوان پزشک اورژانس معرفی کرد. زمانی که این شخص علاقه مرا به مأموریت های مرکز اورژانس مشاهده کرد، مدعی شد که دارای سمت مدیریتی در این مرکز بوده و قادر است تا مرا در اورژانس مشغول بکار کند. به این بهانه ، ارتباط من با این شخص بنام دکتر روزبه آغاز شد. طی مدت آشنایی مان ، روزبه جدای بحث پیگیری استخدام من در اورژانس ، یک روز عنوان داشت که به من علاقه مند شده و قصد ازدواج با مرا دارد. این موضوع ادامه داشت تا اینکه یک روز روزبه طی تماس تلفنی مدعی شد که تمامی مراحل استخدامی مرا انجام داده و برای انجام آخرین مرحله استخدامی نیاز به پرداخت مبلغ دو میلیون و 500 هزار تومان است. به این بهانه در آخرین ملاقاتمان این پول را از من گرفت و پس از آن ، دیگر تماس های ما قطع شد تا اینکه پس از مراجعه به دفتر مرکزی اورژانس به من اعلام شد که اصولا چنین شخصی در این مرکز مشغول به کار نیست.

با توجه به شیوه و شگرد متهم، کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی اقدام به شناسایی محل سکونت پدر روزبه در غرب تهران کرده ، در ادامه اطلاع پیدا کردند که پدر و مادر روزبه چند سال است که از یکدیگر جدا شده و به همین علت روزبه نزد هیچکدام از آنها اقامت دائم نداشته و به صورت دوره ای با آنها زندگی می کند.

در ادامه رسیدگی به پرونده، سرانجام محل سکونت روزبه در منطقه جنت آباد شناسایی ، دستگیر و به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

روزبه که دارای تحصیلات در مقطع دیپلم است، در اعترافاتش در خصوص علت معرفی خود به عنوان پژشک اورژانس عنوان داشت: به دلیل علاقه ی شدید به لباس اورژانس نسبت به تهیه لباس از سطح شهر اقدام کردم. در زمان اجرای طرح های امدادی از سوی تیم های اورژانس، با لباس فرم در این طرح ها حاضر می شدم ؛ در آن شرایط اقدام به تهیه عکس از خودم کرده و پس از آن زمانی که افراد به من مراجعه می کردند ، با نشان دادن این تصاویر خودم را به عنوان پزشک اورژانس معرفی می کردم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۶۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

آفتاب‌‌نیوز :

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دستگیری مدیر قلابی کلاهبردار سایت دیوار
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • بازداشت مامور قلابی مسلح در این بزرگراه تهران
  • دستگیری مأمور قلابی موتورسوار در اتوبان حکیم/کشف یک قبضه سلاح گرم
  • بازداشت مامور قلابی مسلح در بزرگراه حکیم تهران
  • دستگیری عامل تیراندازی در فرحزاد
  • دستگیری باند سارقان سیم و کابل‌های برق در اسلامیه
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟