Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از قتل‌عام وحشیانه هزاران زن و کودک مسلمان روهینگیایی، اروپایی‌ها می‌گویند پیش‌نویس سند تحریم میانمار را آماده کرده‌اند آن هم پیش‌نویس تحریم‌ چند مقام نظامی این کشور را!


سرویس خارجی-

در دور جدید نسل‌کشی مسلمانان میانمار از سوی ارتش و بوداییان افراطی  که با حمایت دولتمردان این کشور ادامه دارد تاکنون بیش از 4 هزار نفر کشته و صدها هزار نفر دیگر آواره شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستاهای مسلمانان در استان راخین سوزانده شده و به صدها زن مسلمان تجاوز گردیده و صدها کودک نیز سلاخی شده‌اند. با این حال جامعه جهانی و به ویژه سازمان‌های بین‌المللی اقدام عملی برای جلوگیری از این فاجعه انجام نداده‌اند و اتحادیه اروپا نیز که داعیه دفاع از حقوق بشر را دارد پس از آواره شدن بیش از نیم میلیون نفر به فکر اعمال فشار بر چند نظامی میانماری افتاده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رویترز اعلام کرده پیش‌نویس سندی را مشاهده کرده است که نشان می‌دهد اتحادیه اروپا قصد دارد به خاطر عملیات ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا که موجب بی‌خانمانی و آواره شدن بیش از 500 هزار نفر شده، ارتباط و تماس‌های خود با فرماندهان و ژنرال‌های ارتش میانمار را قطع کند!
طبق این گزارش، آمریکا و اتحادیه اروپا در حال بررسی! تحریم‌هایی علیه فرماندهان ارتش میانمار هستند. شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا قرار است دوشنبه آینده درباره میانمار مذاکره کند. البته انتظار نمی‌رود که تحریم‌های غرب علیه فرماندهان ارتش میانمار به این زودی اعمال شود. متن پیش‌نویس بیانیه وزرای خارجه اروپا نشان می‌دهد که اتحادیه اروپا کلیه روابط و تماس‌ها و ارسال دعوتنامه برای فرمانده ارتش میانمار و سایر ژنرال‌های ارشد این کشور را متوقف خواهد کرد.
در این سند آمده است: «اتحادیه اروپا بر اساس تحولات میانمار احتمالا اقدامات و تدابیر بیشتری را اتخاذ خواهد کرد ولی به تحولات مثبت در این کشور نیز واکنش نشان خواهد داد.»
این سند از ادامه تحریم‌های تسلیحاتی فعلی علیه میانمار حمایت کرده است. در این سند از دولت میانمار خواسته شده است تا درباره بازگرداندن آوارگان روهینگیا از بنگلادش مذاکره کند. اتحادیه اروپا از نقش بنگلادش در این بحران نیز تقدیر کرده است. سرعت عمل پایین غربی‌ها برای مقابله با نسل‌کشی مسلمانان به هیچ‌وجه با سرعت کشتار مسلمانان میانمار همخوانی ندارد و اروپا نیز گویی عجله‌ای برای این کار ندارد.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت

به گزارش صدای ایران از انتخاب،«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات اسرائیل گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صد‌ها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی دراسرائیل، پس از حمله تل آویو علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام ایران را «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آنها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشور‌هایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آنها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: زمان دیپلماسی و حداکثر تلاش‌های دیپلماتیک برای اقدام به آرام کردن وضعیت است. زمان درخواست از همه برای ایفای نقش فرارسیده است. اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو آن با بازیگران مهم در تماس هستند، چراکه اتحادیه اروپا کانال‌های ارتباطی با تمامی طرفین را باز نگه می‌دارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش مطرح کرد: غزه کانون تنش‌های منطقه است. تمامی بهت و حیرتی که منطقه و سراسر جهان را فراگرفته، از آن نشات می‌گیرد.

بورل افزود: ما باید با در نظر داشتن تمامی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، تعهد مطلق‌مان به دفاع و موجودیت اسراییل، همچنین هزینه انسانی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، بتوانیم در منطقه صلح و ثبات ایجاد کنیم.

او با تاکید بر اهمیت راهکار «دو دولتی» برای حل‌وفصل مسلئه فلسطین گفت: صدای اروپا باید صدای منطق باشد که تلاش می‌کند رنج انسانی را کاهش دهد و به دنبال صلحی پایدار باشد که از نظر ما، تنها از طریق روندی سیاسی حاصل می‌شود که به راهکار دو دولت منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه