Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:


محققان هشدار می دهند هزینه درمان بیماری های مرتبط با چاقی از سال ۲۰۲۵ سالانه بالغ بر ۱.۲ هزار میلیارد دلار خواهد بود.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، طبق اعلام فدراسیون جهانی چاقی، چاقی و سیگار دو عامل اصلی افزایش شمار مبتلایان به سرطان، حملات قلبی، سکته و دیابت در جهان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو بزرگ ترین قاتلان جهان مدرن تلقی می شوند.

طبق اعلام این فدراسیون، در طول هشت سال آینده، آمریکا باید ۴.۲ هزار میلیارد دلار، آلمان ۳۹۰ میلیارد دلار، برزیل ۲۵۱ میلیارد دلار، و بریتانیا ۲۳۷ میلیارد دلار برای درمان بیماری های مرتبط با چاقی هزینه کنند.

طبق همین گزارش، تا سال ۲۰۲۵ بالغ بر ۲.۷ میلیارد فرد چاق و دارای اضافه وزن در جهان وجود خواهند داشت، که بسیاری از آنها در نهایت به خدمات درمانی نیاز پیدا خواهند کرد.

به گفته ایان کاترسون، رئیس این فدراسیون، «هزینه های سالانه پزشکی درمان عوارض ناشی از چاقی، نظر دیابت و بیماری قلبی، هشداردهنده است.»

نظارت مستمر این فدراسیون نشان داده است که چقدر شیوع چاقی در ده سال گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است و حدود ۱۷۷ میلیون بزرگسال تا سال ۲۰۲۵ مبتلا به چاقی شدید خواهند بود. از اینرو دولت ها باید از هم اکنون برای کاهش بار ناشی از این فشار بر اقتصاد ملی خود اقدام کنند.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۷۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟

آفتاب‌‌نیوز :

سید عباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت کشور در کنگره عظیم حج تمتع در اصفهان با اشاره به اینکه کارکنان حوزه حج و زیارت با بهره گیری از امکانات موجود و برنامه‌ریزی مناسب برای تسهیل سازی خدمات اقدام کرده‌اند اظهار داشت: امسال حدود ۸۷هزار و ۵۵۰ نفر زائر و عوامل اجرایی در حج تمتع خواهیم داشت که هر کدام سفیر و نماینده هزار نفر از مردم کشور هستند.

وی با بیان اینکه از بین این مجموعه ۵۳ کاروان به استعداد ۶هزار نفر سفیرانی هستند که از استان اصفهان به سرزمین وحی مشرف خواهند شد خاطرنشان کرد: امسال در راستای ارائه خدمات به زائران و در راستای الگوبرداری از فرمایشات مقام معظم رهبری و موضوع مردمی سازی، تعداد عوامل اجرایی خود را کاهش دادیم.

حسینی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۵ کاروان به استعداد ۷۰۰ نفر عوامل اجرایی و در حج امسال دو کاروان به ظرفیت ۲۲۰ نفر زائر از مجموعه عوامل کم کردیم گفت: سعی شده از خادمان و یاوران حجاج استفاده شود تا بتوانیم هم از وجود زائران بهره بیشتر بگیریم و هم تعداد زائران بیشتری اعزام کنیم.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: از تک تک کسانی که در این مسیر سازمان حج و زیارت و کاروان و زائرین را یاری می‌کنند می‌کنند استدعا می‌کنم نهایت همکاری را با مجموعه سازمان، کاروان و روحانیون داشته باشند.

وی افزود: سعی کردیم در رقابت با دیگر کشور‌های اسلامی بهترین هتل‌هایی را که امکان اجاره آن برای سازمان حج و زیارت وجود داشت برای زائرین اجاره کنیم و توانستیم از کف گروه‌های قیمتی خود یک گروه قیمتی حذف کنیم و کیفیت اسکان را به نسبت سال گذشته افزایش دهیم.

حسینی با اشاره به اینکه در مدینه ۲ آشپزخانه مرکزی و در مکه هم ۲ آشپزخانه مرکزی برای پخت بهداشتی و مطابق با ذائقه همه اقوام ایرانی استفاده می‌کنیم اظهار داشت: تلاش ما این است که رفاه را به دور از رفاه زدگی برای شما عزیزان فراهم کنیم.

رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی مسئولیت انتقال حجاج را از ۲۱ ایستگاه پروازی به عهده خواهند داشت و فاصله مکه و مدینه را با قطار سریع السیر برای اکثر زائرین با زمانی حدود ۲ ساعت خواهیم داشت.

 وی با بیان اینکه در بخش مدیریت منابع مالی امسال به نسبت حج گذشته هزینه ارزی حدود ۳۰۰ دلار کمتر شده است و بخش عمده گرانی قیمت حج تمتع بابت تغییرات نرخ ارز و تورم است.

حسینی اضافه کرد: در حوزه پزشکی امسال ۳۸۰ نفر از کادر بهداشت و درمان در قالب دو بیمارستان در مکه و مدینه و در تمام هتل‌ها خدمات پزشکی داریم.

 رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه میانگین سنی زائرین حج تمتع ۱۴۰۳، ۵۷ سال است متذکر شد: با توجه به طولانی ماندن زمان ثبت نام، سن زائرین در حال افزایش است به طوریکه بیش از ۲۰ هزار نفر از جماعتی که ما میزبانش در عملیات حج هستیم دارای بیماری فشار خون، ۱۳هزار نفر دیابت، بیش از ۴هزار نفر عمل جراحی بزرگ دارند.

وی گفت: در راستای جوانگرایی ۴۰ درصد از مدیران کاروان امسال نسل جوان و نیرو‌های جوان هستند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند