Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- چندی پیش دستگاه‌ام آرای بیمارستان قائم(عج) با مشکل مواجه شد که این مشکل فنی موجب شد تا خدمات مربوط به بخش‌ام آرای در این بیمارستان به کلی تعطیل شود.

قدس آنلاین-گروه استان ها-هاشم رسائی فر: این تعطیلی که حدود ۱۰ روزی هم به طول انجامید، سبب شد تا بیمارانی که نیازمند به گرفتن‌ام آرای بودند در این بیمارستان سرگردان باشند و خیلی از آن‌ها مجبور بودند برای خدمات‌ام آرای به بیمارستان‌های دیگر بویژه بیمارستان امام رضا(ع) مراجعه کنند یا منتقل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بیماران بیمارستان قائم مشهد که از تعطیلی بخش‌ام آرای آن هم به دلیل نبود قطعه دستگاه شاکی بود به خبرنگار ما گفت: بیمارستانی که سال‌های سال است فعالیت دارد و روزانه چندین و چند بیمار به آن مراجعه می‌کنند، خیلی جالب نیست که به خاطر نقص فنی و نبود یک قطعه بخش مهمی مثل‌ام آرای آن تعطیل باشد.

وی در ادامه افزود: چندین روز است که من در اینجا بستری هستم هر بار که نیاز به گرفتن‌ام آرای چه برای خودم چه برای بقیه بیمارانی که در بخش ما بودند، لازم بوده، ناگزیر باید با آمبولانس به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل می‌شدیم تا خدمات‌ام آرای را بگیریم. در بیمارستان امام رضا(ع) نیز به دلیل ازدحام و شلوغی که بعضاً در بخش‌ام آرای آن ناشی از بیماران دو بیمارستان و بقیه بیماران به وجود می‌آمد، خیلی سرگردان و مستأصل می‌ماندیم تا کارمان انجام شود.

همراه یکی دیگر از بیماران نیز با توجه به مشکلاتی که برای انتقال بیمارش به بیمارستان دیگری مانند امام رضا(ع) و جا به جایی هایی که باید انجام می‌شد، اظهار داشت: بیمارستان بزرگی مثل قائم نباید هیچ وقت دچار اینچنین مشکلی شود، باید مسئولان خیلی زود در پی رفع مشکلاتی اینچنینی باشند تا مشکلات بیماران و همراهی‌های آن‌ها کمتر شود و بهبودی زودتر حاصل شود.

دکتر مصطفی داستانی،رئیس بیمارستان قائم(عج) مشهد در خصوص وضعیت بخش‌ام ارای و تعطیلی آن به خبرنگار ما گفت: دستگاه‌ام آرای بیمارستان حدود یک هفته قبل به دلیل نقص فنی در یک قسمت آن ازمدار خارج شد و بخش فنی بیمارستان وقتی بررسی کردند، یکی از قطعات دستگاه را دچار نقص و از کار افتادکی اعلام کردند که در این مدت یک هفته قطعه تهیه شد و دستگاه‌ام آرای بیمارستان راه اندازی مجدد گردید.

رئیس بیمارستان قائم(عج) مشهد همچنین درباره مراجعه زیاد بیماران این بیمارستان به بیمارستان امام رضا(ع) برای گرفتن خدمات پزشکی اظهار داشت: ما با ارتباط خوبی که با بیمارستان امام رضا(ع) داریم و همکاری خوبی که این بیمارستان با ما داشته است در مدت زمانی که بخش زیادی از بیمارستان قائم(عج) دچار تعمیرات است، بخش هایی مثل اعصاب بیمارستان خودمان را به ساختمان بیمارستان امام رضا(ع) ۲منتقل کرده‌ایم و در آنجا همه خدمات پزشکی را به بیماران ارائه می‌نماییم، تا زمانی که بخش‌های در حال تعمیرات مرتب شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۷۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گل‌گهر- شمس آذر؛ دوئل همسایه‌ها در سیرجان
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • انتقال تلفات نظامیان اسرائیلی در غزه به بیمارستان با ۵ بالگرد
  • برگزاری اردوی جهادی سلامت در سروستان
  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود