Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - مدیرکل بهزیستی استان زنجان، بیشترین علت مراجعه خدمت گیرندگان به مراکز مداخله در بحران بهزیستی این استان طی 6 ماهه اول امسال را اعتیاد، بیکاری، دخالت اطرافیان، خیانت و نبود مسئولیت پذیری اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، محمد محمدی قیداری روز چهارشنبه در اولین جلسه طرح ملی تقسیم کار در راستای کاهش طلاق استان افزود: در راستای مقابله با آسیبهای اجتماعی برای 18 دستگاه اجرایی وظیفه تعیین شده که برنامه ریزی های لازم برای اقدامات هریک از دستگاه ها نیز فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: برای کاهش آسیبهایی چون اعتیاد، طلاق و نیز در زمینه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار برنامه ها با رویکرد استفاده از ظرفیت های استانی و بومی مورد توجه قرار گرفته که رسیدن به نتیجه مطلوب در این زمینه نیازمند برنامه ریزی منظم از سوی تمامی دستگاه های عضو کارگروه است.
محمدی افزود: طلاق، خشونت، اعتیاد و حاشیه نشینی چهار مولفه اصلی در زمینه آسیبهای اجتماعی هستند که باید در راستای کاهش این چهار معضل اقدامات اساسی انجام گیرد.
وی بیان کرد: آثار سوء طلاق بر فرزندان، افت تحصیلی، رفتارهای اضطرابی، پرخاشگری، فرار از مدرسه، کاهش اعتماد به نفس، جذب دوستان ناباب شدن، رفتارهای بزهکارانه و گرایش به اعتیاد را به دنبال دارد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: بهزیستی با 2 برنامه با رویکرد پیشگیرانه، مهارت های زندگی، آموزش های پیش از ازدواج و خدمات روانشناسی به صورت حضوری و تلفنی را در دستور کارخود قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش مهارت های زندگی، آموزش پیش از ازدواج، آموزش زندگی خانواده، طرح مشارکت دانش آموزان، طرح همیاران سلامت و طرح پایگاه سلامت اجتماعی از جمله برنامه های مهم در بهزیستی زنجان است که به زوجین درآستانه ازدواج و افراد در معرض آسیب های اجتماعی کمک می کند.
به گفته وی، طی 6 ماهه اول امسال بیش از 2 هزار نفر به مراکز مداخله در بحران بهزیستی زنجان به منظور کاهش طلاق مراجعه کردند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته نیز حدود چهار هزار نفر به مرکز مداخله در بحرانهای اجتماعی بهزیستی زنجان مراجعه و از خدمات روانشناسی و مددکاری بهره مند شدند.
7320/6085
خبرنگار: اعظم شامی *** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد