Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با بیان اینکه نشست کمیته منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت به صورت سالیانه و با حضور وزرای بهداشت کشورهای منطقه و کارشناسان آنها برگزار می‌شود، گفت: در این نشست‌ها، معمولا علاوه بر بحث بر سر موضوعات فنی، تصمیماتی هم در خصوص ارتقای بهداشت در منطقه گرفته می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی پس از بازگشت به تهران در جمع بندی و نتایج سفر دو روزه خود به اسلام آباد پایتخت پاکستان به منظور شرکت در شصت و چهارمین نشست کمیته منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، گفت: شصت و چهارمین نشست وزرای بهداشت منطقه امرو که به ۲۲ کشور مربوط می شود، در اسلام آباد پاکستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت افزود: این نشست به صورت سالیانه و با حضور وزرای بهداشت کشورهای منطقه و کارشناسان آنها برگزار می‌شود و علاوه بر بحث بر سر موضوعات فنی، تصمیماتی هم در خصوص ارتقای بهداشت در منطقه گرفته می‌شود، بویژه برای منطقه ما که بعضی نقاط آن آشوب‌زده است و گرفتاری‌های زیادی برای مردم بی‌گناه و غیرنظامی ایجاد کرده است.

هاشمی با بیان اینکه برگزاری این نشست‌ها فرصت خوبی برای تبادل نظر میان کشورها است، گفت: نشست امسال از این جهت که مدیر منطقه جدید توسط وزرای بهداشت کشورهای منطقه انتخاب شده، متفاوت بود و علاوه بر آن، رییس جدید سازمان بهداشت جهانی نیز برای اولین بار بود که در این نشست شرکت می‌کرد.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در این نشست در مورد مسائل مختلف منطقه و موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران صحبت کردیم و در ادامه خواسته‌های خود را بیان نمودیم که مورد توجه هیئت‌های شرکت کننده قرار گرفت و به طور ویژه به بحث در مورد مشکلاتی که در کشورهای میانمار، یمن، سوریه و عراق وجود دارد، پرداختیم.

هاشمی ادامه داد: اینکه مشکلات فنی وجود دارد، غیرقابل کتمان است، اما آنها نیز قول‌هایی دادند و امیدواریم بتوانیم از تجارب بین‌المللی حداکثر استفاده را ببریم تا خدمات بهتری به مردم شریف کشورمان ارائه دهیم.

وزیر بهداشت بیان کرد: در حاشیه این نشست، با همسایگان ایران در قالب نشست G۵ شامل چهار کشور ایران، پاکستان، افغانستان و عراق، به علاوه سازمان جهانی بهداشت است، بحث و تبادل نظر داشتیم و همچنین با وزیر بهداشت پاکستان، عمان و رییس سازمان بهداشت جهانی و مدیر منطقه مدیترانه شرقی جلسات مشترکی برگزار کردیم که امیدواریم ثمرات آن در طی سال جاری هویدا شود.

هاشمی گفت: ایران به دلیل ظرفیت بالا و کارشناسان ورزیده‌ای که دارد، همیشه در نشست‌های منطقه‌ای مورد توجه است، اما به این معنا نیست که ضعفی وجود ندارد، بلکه همواره درصدد هستیم تا از تجارب دیگران بهره بریم تا نقص‌ها برطرف کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: باید تاکید کنم که خیر و برکت ما برای سایر کشورها بدون صرف هزینه‌های مالی است و عمده کمک‌هایمان فکری و فنی است؛ چراکه میکروب و ویروس مرز جغرافیایی نمی‌شناسد و چنانچه مشکلی در کشورهای همسایه بوجود آید، باید مراقب باشیم تا بعداز مدتی امکان سرایت بیماری به داخل کشورمان ایجاد نشود. این نشست که مرکب از وزرای بهداشت کشورهای منطقه است، در سال ۲۰۱۹ در ایران برگزار خواهد شد.

وزیر بهداشت توضیح داد: در حاشیه این نشست، تفاهم نامه‌ای با وزیر بهداشت کشور عمان به امضا رساندیم که در قالب آن چنانچه بخش خصوصی استقبال کند، مشکلاتی که در مسیر ثبت داروها وجود دارد، برداشته می‌شود و همچنین برای نیروی کاری که علاقه‌مند به کار در کشور عمان هستند، تسهیلات لازم فراهم می‌شود، در عین حال مقرر شد مشوق‌هایی در عمان برای تهیه و تولید تجهیزات و داروهای ایرانی برای سرمایه‌گذاری‌های مشترک گذاشته شود و اگر بخش خصوصی از این فرصت استفاده کند، بازار تمام کشورهای عربی را در اختیار خواهد گرفت.

هاشمی اظهارداشت: به دلیل اینکه کشور عمان جزو کشورهایی است که نیازی به ثبت دارو و تجهیزاتی که در آن کشور با سرمایه‌گذاری مشترک تولید می‌شود، در سایر کشورهای عربی نیست، بازار خوبی برای بخش خصوصی ما است. قبلا نیز تلاش‌های بسیاری کردیم، اما متاسفانه توجه شرکت‌های داخلی ما که عمدتا چیزی بین خصوصی و دولتی هستند، به بازارهای داخل است و تا زمانیکه اینها در چارچوب مرزهای خودمان در داخل رقابت کنند، نه کیفیت محصول‌شان ارتقا پیدا خواهد کرد و نه بازار مطمئنی خواهند داشت.

بنابر اعلام وب‌دا، وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: امیدوارم صادرات در دولت جدید وجه همت این دوستان باشد و در مورد اقتصاد مقاومتی از شعار به عمل گرایش پیدا کنند و در عمل ثابت کنند که محصول ما می‌تواند ثروت آفرین باشد و در بازارهای بین‌المللی از نظر کیفیت با رقبای سرسخت رقابت کند.

هاشمی در پایان تاکید کرد: درمجموع با اینکه سفر به پاکستان کمتر از یک و نیم روز به طول انجامید، مفید بود و حضور ما در مجامع بین‌المللی و صحبت کردن و نشان دادن دیدگاه‌های جمهوری اسلامی به خصوص در شرایطی که قدرت‌های بین‌المللی سعی در منزوی کردن ما دارند، یک ضرورت است و معتقدم در تمام حوزه‌ها از جمله حوزه سلامت باید حضور فعالی داشته باشیم که نشست وزرای بهداشت در اسلام آباد پاکستان از این جنس بود و تاحدودی توانستیم انجام وظیفه کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۲۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است

به گزارش جماران؛ وزیر امور خارجه امروز درباره سفرش به گامبیا برای شرکت در نشست سران سازمان همکاری اسلامی و رایزنی‌اش با همتای مصری گفت که تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل ‌کشی در غزه جدی‌تر شده است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که بامداد امروز (شنبه)  ۱۵ اردیبهشت ماه برای شرکت در پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی در رأس هیأتی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد، در این باره عنوان کرد: به منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان‌ همکاری اسلامی به گامبیا در غرب قاره آفریقا سفر کردم. ‌شعار این دوره از اجلاس «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفت‌وگو‌ درباره توسعه پایدار» است. 

 

 

‌وی در این باره در شبکه اجتماعی اکس نوشت: در بانجول علاوه بر سخنرانی و تبیین مواضع کشورمان در نشست عالی، با دیگر وزرای خارجه و مقامات کشورهای اسلامی بر مباحث توسعه پایدار کشورهای اسلامی، بررسی چالش‌های جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در غزه تمرکز داریم. 

️ وزیر خارجه اضافه کرد: توسعه روابط با کشورهای قاره آفریقا با بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی چندجانبه از دیگر اولویت‌های این سفر است.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت