Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه روسیه ممکن است از آمریکا بخواهد تعداد دیپلمات‌هایش را در روسیه به ۳۰۰ نفر یا کمتر کاهش دهد.

به گزارش ایسنا، گئورگی بوریسنکو، رئیس امور آمریکای شمالی در وزارت خارجه روسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک کاهش تعداد کارمندان دیپلماتیک آمریکا در روسیه به ۳۰۰ نفر یا کمتر را منتفی ندانست.

در ماه ژوئیه مسکو دستور داد که آمریکا تعداد کارمندان دیپلماتیک خود را در روسیه به ۴۵۵ تن کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: واشنگتن با استفاده از بهانه‌ای تهدید موشک‌های کره شمالی با استقرار سیستم ضدموشکی تاد به دنبال نزدیک شدن به مرزهای روسیه با چین است.

بوریسنکو اعلام کرد: واقعیت این است که این سیستم‌ها به طور کامل قادر به دفع تهدیدات ناشی از کره شمالی نیستند. سیستم‌های ضد موشکی تاد قادر به دفع موشک‌های پرتاب شده نخواهند بود. در واقع این موشک‌ها برای مقابله با کره شمالی مستقر نمی‌شوند. برهمین اساس ما و شرکای ما در چین کاملا آگاه هستیم که این سیستم علیه روسیه و چین است.

با این حال کره جنوبی و آمریکا بارها اعلام کرده‌اند که استقرار این سیستم در کره‌ جنوبی هیچ گونه تهدیدی برای روسیه و چین به همراه ندارد.

از سوی دیگر وی در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: استقرار سیستم دفاعی موشکی آمریکا در رومانی، روسیه را مورد تهدید قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: استقرار پرتاب کننده‌های موشک آمریکا در پایگاهی در رومانی ناقض پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد INF است.

بوریسنکو افزود: آمریکا، روسیه را متهم به نقض‌های مشابه کرده است اما در طول سال‌های گذشته نتوانسته یک سند واقعی مبنی بر نقض قوانین نشان دهد. تنها تصاویری از موتور جستجوی "گوگل ارس" نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: با این حال اکنون آمریکایی‌ها خود این تجهیزات موشکی را به رومانی ارسال کرده و قرار است در سال بعد به لهستان اعزام کند.

این در حالی است که براساس پیمان امضا شده این تجهیزات تنها می‌تواند بر روی ناو قرار گیرد نه بر روی زمین.

پیمان INF در سال ۱۹۸۷ میان میخائیل گورباچف و رونالد ریگان، رهبران وقت اتحاد جماهیر شوروی و آمریکا در روسیه امضا شد که براساس این معاهده توسعه،‌ استقرار، آزمایش موشک‌های کوروز و بالستیک با برد بین ۳۰۰ تا ۳۴۰۰ مایل ممنوع اعلام شد. در طول سالیان گذشته مسکو و واشنگتن همدیگر را متهم به نقض این معاهده کرده‌اند.

این مقام وزارت خارجه روسیه در ادامه اعلام کرد: نزدیک شدن ناو آمریکا به شبه جزیره کره درب‌های اقدامات تحریک آمیز را باز می‌کند.

وی با اشاره به افزایش تنش‌ها در شبه جزیره کره افزود: وضعیت اکنون بسیار خطرناک است. این مساله بسیار ما را نگران کرده زیرا ما مرزهایی با کره شمالی داریم.

وی ادامه داد: ما بارها این مساله را به آمریکایی‌ها اعلام کرده و از آنها خواسته‌ایم که این مشکل را از طریق ابزار دیپلماتیک و سیاسی حل کند. ما معتقدیم که همواره احتمال دستیابی به یک توافق سودمند دو طرفه برای جلوگیری از فجایع وجود دارد.

این دیپلمات روسی اضافه کرد: باید هرچه سریع‌تر برای کاهش فوری تنش‌ها اقدام شود زیرا حتی اتهامات لفظی می‌تواند فضا را متشنج‌تر کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟