Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@05:42:17 GMT

روایت دانش‌آموزانی که چوپان می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۱۳۳۸۷

روایت دانش‌آموزانی که چوپان می‌شوند

دانش آموزان روستاهای پز الیگودرز پس از گذشت ۲۰ روز از سال تحصیلی جدید همچنان منتظر آمدن معلم مدرسه هستند.

به گزارش مشرق، بازآمد بوی ماه مدرسه بوی بازی‌های راه مدرسه. آری بازهم با پایان فصل تابستان بوی ماه مهر در کوچه‌های شهرمان پیچیده است و بازهم درب مدارس به روی دانش‌آموزان گشوده شده تا سال تحصیلی جدید را شور و نشاط آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید میلیون‌ها دانش‌آموز به شوق آموختن راهی مدرسه شده‌اند و شور اشتیاق خاصی به کوچه و خیابان‌های شهرمان داده‌اند.

اما کمی دورتر از این هیاهو و شور و اشتیاق شهرمان، هستند دانش‌آموزانی که هنوز کوچه‌پس‌کوچه‌هایشان بوی ماه مهر نمی‌دهد، هنوز مدرسه شان باز نشده و هنوز حضور گرم دانش‌آموزان گرمی‌بخش کانکس‌های سرد نشده است.

دانش آموزان روستاهای پز همچنان چشم‌انتظار آمدن معلم

20 روز از سال تحصیلی جدید گذشته است اما دانش‌آموزان روستاهای پز شهرستان الیگودرز به دلیل نداشتن معلم از کلاس درس محروم مانده‌اند، دانش‌آموزانی که نبود مدرسه و محرومیت آن‌ها را وادار می‌کند تا درس چوپانی را مشق کنند.

برای شنیدن وضعیت محرومیت دانش‌آموزان روستاهای پز الیگودرز پای صحبت خداداد حسنی دهیار روستای پز الیگودرز می‌نشینیم تا از نداشته‌های این دانش‌آموزان برایمان بگوید.

وی می‌گوید: نیمی از ماه مهر گذشته است اما هنوز یک معلم برای دانش‌آموزان این منطقه نیامده است فقط گفتند برای هر روستایی از معلمان حق تدریس می‌فرستیم که این معلمان حق‌التدریس هم حداقل یک هفته باید بروند روش تدریس یاد بگیرند.

تحصیل دانش آموزان شش‌پایه در یک کانکس

دهیار روستای پز الیگودرز می‌افزاید: دانش‌آموزان روستا‌های پز فقط تا پایه ششم می‌توانند درس بخوانند اکنون نیز در دو روستای پز 50 دانش‌آموز پایه اول تاششم و روستای دیگر 43 دانش‌آموز منتظر آمدن معلم‌اند اما هنوزی خبری از معلم نیست و دانش‌آموزان همچنان باید چشم‌به‌راه آمدن معلم بمانند.

وی عنوان می‌کند: برای هر یک از این روستاها یک معلم فرستاده می‌شود اما یک معلم واقعاً پاسخ گوی این تعداد دانش‌آموز نیست.

پیگیری‌هایی که برای آمدن معلم نتیجه نداد

حسنی بیان می‌کند: متأسفانه تاکنون هیچی معلمی برای آموزش این دانش‌آموزان به روستا نیامده و پس از پیگیری‌های انجام‌شده مسئولان گفتند دو معلم فرستاده‌ایم ولی هنوز خبری از هیچ معلمی نیست.

وی به کانکسی بودن مدارس روستا‌های پز اشاره می‌کند و می‌گوید: با توجه به کانکسی بودن مدارس امکان دو شیفته کردن مدرسه نیست و یک معلم باید 43 دانش‌آموز پایه اول تا ششم را همزمان آموزش بدهد.

دهیار روستای پز الیگودرز می‌افزاید: گاهی مسئولان می‌گویند امکان فرستادن دو معلم نیست، معلوم نیست معلم ندارند یا مشکل خانه استیجاری است، اگر مشکل اسکان است ما خودمان خانه‌ای برای معلم فراهم می‌کنیم.

ترک تحصیل دانش آموزان در نبود مدرسه

وی عنوان می‌کند: ازآنجاکه مدرسه این روستاها فقط تا پایه ششم است بعدازآن اکثر دانش‌آموزان این منطقه سراغ چوپانی می‌روند و ترک تحصیل می‌کنند.

جعفری بهورز روستاهای پز الیگودرز نیز به محرومیت‌های مختلف روستاهای پز الیگودرز اشاره می‌کند و می‌افزاید: نزدیک به 20 روز از سال تحصیلی جدید 96 می‌گذرد اما هنوز یک معلم هم برای دانش‌آموزان روستاهای این منطقه نیامده است.

هیچ امکاناتی در روستاهای پز الیگودرز وجود ندارد

وی عنوان می‌کند: از هر نظر مشکل‌داریم و نبود راه دسترسی مناسب، برق و مدرسه از مشکلات عدیده این منطقه است و باید گفت هیچ امکاناتی در این روستاها وجود ندارد.

بهورز روستاهای پز الیگودرز بیان می‌کند: روستای پز علیا نزدیک 60 دانش‌آموز دارد، روستاهای پز وسطی و روستاهای اقماری نیز نزدیک 250 دانش‌آموز دارند اما هنوز یک معلم ندارند و از تحصیل بازمانده‌اند.

آری این فرزندان دیار الیگودرز هرروز با دستان کوچکشان کتاب‌های نخوانده‌شان را ورق می‌زنند تا شاید معلم مدرسه از راه برسد...

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کردستان صبح پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روز معلم که در مدرسه استثنایی پسرانه پارسا در سنندج برگزار شد، در جمع دانش آموزان، معلمان و اولیای دانش آموزان این مدرسه با تبریک روز معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری به بیان اهمیت نقش و جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه پرداخت و اظهار کرد: معلمان مدارس استثنایی ایثارگرانی بلند مرتبه هستند.

عبدالله رشیدی پور، با بیان اینکه تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند، تصریح کرد: نقش معلم در جامعه مانند نقش انبیاست.

رشیدی پور در ادامه با تأکید بر اینکه کار معلمان در مدارس استثنایی فراتر از معلمی است، خاطر نشان کرد: کار در مدارس استثنایی نیاز به صبر، تجربه، حوصله و توانمندی مضاعفی دارد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استانداری استان افزود: دانش آموزان آینده سازان انقلاب اسلامی ایران هستند.

رشیدی پور با بیان اینکه معلمان مدارس استثنایی معلمانی خاص برای کودکانی خاص هستند، تصریح کرد: دانش‌آموزان استثنایی با تمام محدودیت‌ها، دانش‌آموزانی مشتاق یادگیری هستند و می‌توانند مانند دیگر دانش‌آموزان، آینده روشنی داشته و نقش مؤثری در جامعه داشته باشند.

این مقام مسئول افزود: با رایزنی با سایر دستگاه‌های اجرایی در استان تلاش داریم تا به شیوه‌های مناسب قسمتی از مشکلات ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی را کاهش دهیم.

وی با توجه به ضرورت دشمن شناسی، اذعان داشت: ایران اسلامی پیشرفت‌های بسیار ارزشمندی را به پاس خون پاک شهیدان کسب کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری استان ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران پرچمدار جهان اسلام و الگوی برای مستضعفین وجهان اسلام شده است.

وی افزود: هر چه از انقلاب جلوتر آمدیم عزت انقلاب و مردم بیشتر شد و در طرف مقابل قدرت آمریکا و حامیانش افول کرده است و استکبار ورژیم جعلی صهیونیستی شکست را متحمل شده‌اند.

گفتنی است، در پایان این مراسم از معلمان مدرسه پارسا با اهدا لوح تقدیر و شاخه گل به مناسبت روز معلم تجلیل به عمل آمد و از سوی سپاه بیت المقدس نیز ۱۴۶ بسته معیشتی ۱۰ میلیون ریالی همزمان با گرامیداشت روز معلم به دانش‌آموزان و کارکنان مدرسه استثنایی پارسا در سنندج اهدا شد.

کد خبر 6094932

دیگر خبرها

  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود
  • عشق معلمی دَربیابان
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است