Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@03:20:32 GMT

آموزش ۵۰۰ مهارت به دانش‌آموزان در دستورکار

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۸۴۷۵۵

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به دنبال آن هستیم تا دانش آموزان به کارآفرینی علاقه‌مند شوند گفت: امروز آموزش حدود 500 نوع مهارت را با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای در دستور کار داریم و دانش‌آموزان می‌توانند از دو تا 20 ساعت با تجهیزات اندک مهارت‌هایی کسب کنند.

خبرگزاری ایسنا: سید محمد بطحایی در مراسم رونمایی از طرح و کتاب ایران مهارت که در وزارت رفاه برگزار شد، با بیان اینکه خروجی های آموزش و پرورش عمومی یعنی دانش آموزان پس از گذراندن 12 سال تحصیل در برخی زمینه‌های مهارتی، همه شایستگی های لازم برای ورود به عرصه اجتماع و اشتغال را کسب نمی‌کنند گفت: تلاش های بسیاری طی 40سال گذشته پس از انقلاب برای تغییر این روند صورت گرفته اما هنوز انتظارات را برآورده نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولیاء بعضا عنوان می کنند فرزندشان شاگرد اول است اما مهارتهای لازم زندگی را کسب نکرده است. مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و کارشناسان مصادیق علمی از این موضوع را مرتبا عنوان می کنند که نشان می‌دهد درک عمومی و ملی در این خصوص وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از اولویت های دولت دوازدهم تقویت و توسعه مهارت هاست گفت: در سه زمینه، تقویت مهارت ها را هدف گذاری کرده‌ایم؛ نخست مهارت هایی است که مختصات سبک زندگی ایرانی اسلامی را تقویت کند. باید با روش‌های مکمل آنچه در برنامه درسی رسمی وجود دارد را تقویت کرده و با قدرت بیشتری جلو ببریم.

بطحایی ادامه داد: همه مشکل به آموزش و پرورش بر نمی‌گردد اما به عنوان آموزش و پرورش می‌توانیم سهم قابل توجهی را در تقویت این مهارتها ایفا کنیم. دست خود را به سوی تمام متخصصان تعلیم و تربیت دراز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه محور و هدف دوم تقویت مهارت‌های پایه‌ای است تا دانش آموزان با هدف کارآفرینی در آینده بتوانند مهارت‌هایی را کسب کنند گفت: دنبال آن هستیم دانش آموزان به کارآفرینی علاقه‌مند شوند. امروز آموزش نزدیک به 500نوع مهارت را با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای در دستور کار داریم و دانش آموزان از دو تا 20 ساعت می‌توانند با تجهیزات اندک مهارت هایی کسب کنند.

بطحایی ادامه داد: سومین هدف مهارتی، آموزش های مهارتی منجر به اشتغال است. قصد داریم مهارت های منجر به اشتغال را با رویکرد دهه 70 و 80 یعنی کم کردن فاصله آموزش با بازار اشتغال و صنعت دنبال کنیم. فارغ التحصیلانی داریم که جذب بازار نمی‌شوند و این به معنای هدررفت منابع است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به موفقیت در دهه 70 و 80 در توسعه آموزشهای مهارتی گفت: از علل عدم توفیق پس از آن این بود که سایه غول «کنکور» آموزش‌های مهارتی را از مسیر اصلی خارج کرد. در دهه 70 یکی از ابتکارات خوبی که صورت گرفت ایجاد هماهنگی بین دستگاه های ذیربط بود.

وی ادامه داد: توسعه آموزش‌های مهارتی را با سه برنامه دنبال خواهیم کرد که به عنوان یک مسیر میانبر عمل خواهد کرد و ما را سریعتر جلو خواهد برد. ما دولتی‌ها باید بستر مشارکت بخش غیردولتی را بویژه در بخش آموزش‌های مهارتی فراهم کنیم تا تجربه گذشته را تکرار نکنیم. امیدواریم نرخ مشارکت بخش غیردولتی در این عرصه رشد کند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد

ایسنا/فارس مرحله ۱۴ گانه چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان شیراز از امروز 13 اردیبهشت‌ماه آغاز شد.

مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات ویژه دانش‌آموزان نواحی چهارگانه شیراز امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز برگزار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در حاشیه این مراسم گفت: به دلیل پهناور بودن استان، بین مرحله شهرستان و مرحله استانی مسابقات قرآن یک مرحله به نام مرحله ۱۴ گانه ایجاد شده تا دانش‌آموزان مستعد بیشتری در زمینه قرانی شناسایی شوند.

فرشید قاسمی تصریح کرد: در این مرحله دانش‌آموزان مناطق همجوار با هم به رقابت می‌پردازند و در نهایت برترین آن‌ها در این مرحله به مرحله استانی راه پیدا خواهند کرد.

وی افزود: مرحله ۱۴ گانه چهل ودومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان استان فارس در شهرستان‌ها و مناطق اقلید، سرچهان، ارسنجان، خرامه، سروستان، لارستان، داراب، فیروزآباد، اشکنان، ممسنی، بالاده، شیراز، سپیدان و قیروکارزین برگزار و یا در درحال برگزاری است.

قاسمی گفت: مسابقات شیراز با حضور بیش از هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر متوسطه اول و دوم نواحی چهارگانه شیراز و به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز به صورت جداگانه برگزار می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش فارس افزود: این مسابقات در ۱۲ رشته شامل حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، گفتمان مهدوی، انشای نماز، مداحی، دعاخوانی و اذان برگزار می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز نیز در این مراسم گفت: امروز اگر نگاهی به آسیب‌ها، مشکلات و آفت‌های جامعه بیندازیم، متوجه می‌شویم علت عمده این آسیب‌ها و مشکلات به دلیل دوری از قرآن و آیات نور بوده است.

مجید احمدی ادامه داد: هر کجا که بشر آسیب دیده، و دچار آشوب درون شده است، به جهت بی‌تقوایی، دوری از آیات الهی و آرامش حاصله از آن بوده است.

وی گفت: امروز توفیقی نصیب ما شده است که در این مکان، شهید عزیزی که نوجوان و احتمالا دانش‌آموز بوده و تازه تفحص شده است را در سالروز شهادت امام جعفر صادق، جد این شهید بزرگوار، میزبانی کنیم.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز با بیان اینکه اگر بخواهیم جامعه‌ای بهتر داشته باشیم باید از آیات قرآن و آموزه‌های آن در محیط کار و اجتماع استفاده کنیم، افزود: دانش‌آموزان باید آیات الهی را بخوانند و کمک کنند که محیط ما و اجتماع ما قرآنی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان