Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@15:39:25 GMT

مصوبات اجلاس ديپلماسي وحدت اسلامي

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۱۳۶۷۰

مصوبات اجلاس ديپلماسي وحدت اسلامي

خبرگزاري آريا-نخستين اجلاس بين المللي هم انديشي "نقش اتحاديه هاي جهاني تقريب نهاد نخبگان جهان اسلام در اجراي راهبرد ديپلماسي وحدت" ديروز با قرائت مصوبات اين اجلاس به کار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاري آريا،در اين اجلاس يک روزه نقش اتحاديه هاي جهاني تقريب نهاد براي اجراي راهبرد ديپلماسي وحدت اسلامي مورد بحث و بررسي قرار گرفت و شرکت کنندگان از بيانات ارزشمند سخنرانان بهره مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصوبات اجلاس به اين شرح است:
1-تشکيل اتحاديه هاي جهاني تقريب نهاد به عنوان شبکه اي از نخبگان جهان اسلام در ابعاد مختلف سياسي، اجتماعي ،علمي و فرهنگي درجهت همگرايي و انسجام ملل اسلامي ضروري است .
2-ماموريت تبديل گفتمان وحدت اسلامي به رفتار اجتماعي در جهان اسلام و جامعه پذيري آن برعهده اتحاديه هاي جهاني خواهد بود .
3-اعضاء مدعو اجلاس براي تشکيل جمعيت هاي تقريب نهاد در کشورهاي متبوع خود اعلام آمادگي کردند .
4-چشم انداز تشکيل امت واحد اسلامي به عنوان يک طرح آينده پژوهي توسط اتحاديه ها اجرا خواهد شد.
5-شناسايي نخبگان جهان اسلام در قالب اتحاديه ها و جمعيت هاي تقريب نهاد و تقويت آنان با رعايت ارزشهاي مشترک براي تحقق تمدن نوين اسلامي ضرورتي اجتناب ناپذير است .
6- پيش نويس اساسنامه تنظيمي براي تاسيس اتحاديه هاي تقريب نهاد در سطح جهاني و همچنين جمعيت هاي تقريب نهاد در سطح ملي کشورها منطبق بر آئين نامه مصوب شوراي عالي مورد اجماع نظر قرار گرفت .
7-شرکت کنندگان سازوکارهاي مناسب را درخصوص نحوه تشکيل جمعيت هاي تقريب نهاد در کشورهاي مختلف جهان و کشور متبوع به دبيرخانه اجلاس پيشنهاد کند. 8-جمعيت هاي تقريبي و اتحاديه هاي جهاني تقريب نهاد که در گذشته در کشورهاي مختلف جهان تشکيل شده اند از طريق نظام نامه تاييد صلاحيت شناسايي شوند .
9-در مورد تکميل اعضاء هيأت مؤسس اتحاديه هاي در دست تأسيس در لايه هاي مختلف اجتماعي و تشکيل مجامع عمومي آنان تسريع به عمل آيد .
10-براي اتحاديه هايي که اعضاء هيأت مؤسس آنها تکميل شده است براي اعضاء هيئت مؤسس هر اتحاديه احکام عضويت صادر شده و پروانه موافقت اصولي براي تأسيس اعطا شود .
11-براساس رهنمودهاي آيت الله اراکي دبيرکل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي و تأييد شرکت کنندگان، مقرر شد کميته ويژه اي براي ايجاد " اتحاديه کشورهاي اسلامي مشترک المصالح" در جهان اسلام تشکيل شود.
انتظار مي رود که شرکت کنندگان در اجلاس ، براي هر چه مؤثرتر شدن" اجراي راهبرد ديپلماسي وحدت در جهان اسلام " پيشنهادها و نظريات خود را به دبيرخانه دائمي که در معاونت امور اجتماعي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي مستقر است، ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین