Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح سه‌شنبه (هجدهم مهرماه) یک فروند کشتی تجاری ایرانی از بندر خرمشهر عازم بندر دوحه کویت بود که براثر برخورد با سازه‌ی یک پل در حال ساخت غرق می‌شود.

یاسین رحیمی که روز گذشته در محل حادثه غرق شدن کشتی تجاریِ کمال، سکان هدایت یک کشتی تجاری دیگر را برعهده داشت، در این‌باره می‌گوید: شاید اگر ناخدای کشتی یک مسیر دیگر را برای رسیدن به ساحل انتخاب می‌کرد می‌توانست از غرق شدن کشتی تجاری جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه می‌دهد: هر شش ملوان به همراه ناخدای این شناور سالم هستند و در حال حاضر در بندر دوحه کویت به سر می‌برند اما آنچه در فیلم هم مشخص است؛ پاسپورت و اوراق هویت آنها همراه با کشتی به زیر آب رفته است. این ملوانان باید منتظر بمانند که مسئولان کویت اجازه خارج شدن آنها را بدهند تا با یک کشتی یا لنج باربری دیگر به خانه برسند.

وی در مورد سرنوشت این کشتی غرق شده؛ اضافه می‌کند: این کشتی به احتمال زیاد از ناحیه بدنه یا موتور آسیب دیده است که تعمیر آن هزینه چندانی ندارد ولی هزینه بیرون کشیدن این کشتی از اعماق دریا بسیار بالا است و در نتیجه مسئولان کویت کشتی غرق شده را ضبط می‌کنند.

ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۶۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ،مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با مشارکت مردم و بخش خصوصی شناسایی و اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری دراین سازمان به ارزش بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان در حال اجرا است.

ارسلان مالکی گفت: از این میزان ۳۳ پروژه مشتمل بر ۵ هزار و ۲۲۵ واحد مسکونی، تجاری، اداری و خدماتی به ارزش ۱۲ هزار میلیارد تومان در حال ساخت است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ۱۱ پروژه با ظرفیت هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی، تجاری، اداری و خدماتی هم در مرحله انتخاب سرمایه‌گذار قرار دارد، ادامه داد: ارزش ریالی این پروژه‌ها در حدود ۸ هزار میلیارد تومان است.
وی اعلام کرد: ۳۵ پروژه سرمایه‌گذاری در ۱۸ استان به ارزش حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای انجام مطالعات و اخذ نظریه کارشناس رسمی در دست اقدام است.
اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری به‌عنوان یکی از اولویت‌های سازمان ملی زمین و مسکن در برنامه اجرایی سال ۱۴۰۳ مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندر عباس
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • کشف انبار دپوی ۵ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندر ماهشهر
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • یمنی‌ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • الحوثی: در ۲۰۲ روز، ۱۰۲ کشتی هدف قرار گرفتند
  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • کشف ۱۰ میلیارد ریال سوخت قاچاق در بندرلنگه
  • پایان بارگذاری: پرسپوليس در انتظار خبر مهم