Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفتارهای غیرمنطقی، احساسی و به دور از هرگونه عقل و منطق رئیس جمهور آمریکا سبب شده است تا حتی افراطی ترین سناتورهای این کشور نیز قدرت توجیه و همراهی با وی را نداشته باشند.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل_حنیف غفاری: جان مک کین و لیندسی گراهام، دو سناتوری هستند که از ابتدا، مخالف توافق هسته ای با ایران بوده و در جریان رای گیری کنگره در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز این مخالفت را ابراز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، این دو سناتور که مواضع افراطی آنها در قبال ایران همواره از سوی رسانه های آمریکایی مورد توجه قرار گرفته است، هم اکنون نسبت به نحوه و نوع موضع گیری در قبال راهبرد تهاجمی و غیر عاقلانه ترامپ در قبال توافق هسته ای سردرگم مانده اند. آنها از یک سو نمی توانند مخالفت خود را با برجام انکار کنند و از سوی دیگر، نسبت به آثار و تبعات اتخاذ راهبرد فعلی ترامپ در قبال توافق هسته ای با ایران احساس خطر می کنند.

جان مک کین در یکی از تازه ترین موضع گیری های خود در مواجهه با ایران اظهار کرده است: بر این باورم که باید ایران را به علت اقداماتش از طریق اعمال تحریم های جدید علیه برنامه موشک بالستیک این کشور، اعمال تحریم ها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، اعمال تحریم علیه ایرانی های متهم به نقض حقوق بشر و تشدید اعمال تحریم های تسلیحاتی در تهران، پاسخگو نگه داشت!

مک کین سعی کرده است موضع روشنی در رد یا تایید رویکرد فعلی ترامپ در قبال برجام اتخاذ نکند. سناتور ۸۱ ساله ایالت آریزونا اعلام کرده است که کنگره حاضر است بر سر مذاکره مجدد در خصوص توافق هسته ای، با ترامپ همکاری کند. با این حال، وی هنوز به صورتی صریح اعلام نکرده است که نظر وی در خصوص نقض رسمی برجام و بازگرداندن تحریمهای هسته ای علیه ایران چیست.

این سردرگمی، در رفتارهای لیندسی گراهام، دیگر سناتور افراطی نیز مشاهده می شود. گراهام ۶۲ ساله، اهل ایالت کارولینای جنوبی است. لیندسی گراهام نیز از اصلی ترین طرفداران تحریم ایران و متعاقبا از مخالفان توافق هسته ای در سنای آمریکا محسوب می شود.

لیندسی گراهام معتقد است که به جای خروج از برجام، باید به اصلاح توافق هسته ای با ایران پرداخت. این در حالیست که مقامات جمهوری اسلامی ایران قاطعانه و به درستی اعلام کرده اند که توافق هسته ای دیگر قابل مذاکره نیست.

لیندسی گراهام در این خصوص عنوان کرده است: دولت آمریکا بهتر است در توافق اتمی با ایران بازنگری کرده و به جای خروج شروط سختی را در آن اعمال نماید. ایران شاید از نظر فنی از توافق پیروی می‌کند، اما این کشور در حال نقض روح توافق از طریق ادامه فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده در منطقه است! من نمی‌خواهم از این توافق بیرون بیاییم، مگر اینکه دلیلی داشته باشیم. من می‌دانم که جهان در این توافق سرمایه گذاری کرده است.

لازم به ذکر است که جان مک کین و لیندسی گراهام دو سناتور با نفوذ در سنای آمریکا محسوب می شوند و برخی دیگر از اعضای جمهوریخواه سنای آمریکا نیز از رفتار این دو در قبال برجام تبعیت می کنند.

مک کین و گراهام هر دو نسبت به حضور ترامپ در کاخ سفید نگران هستند. رفتارهای غیر منطقی، احساسی و به دور از هر گونه عقل و منطق رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا سبب شده است تا حتی افراطی ترین سناتورهای این کشور مانند مک کین و گراهام نیز قدرت توجیه و همراهی با وی را نداشته باشند.

بدون شک طی ماهها و حتی هفته های آتی، شاهد تشدید مجادلات درونی میان جمهوریخواهان بر سر رفتارهای ترامپ، از جمله راهبرد وی در قبال توافق هسته ای با ایران خواهیم بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی

کارشناسان هشدار دادند که افزایش اجاره‌ها و قیمت‌های بالای مسکن، خطر تبدیل‌شدن اروپا به یک میدان جنگ مهم را افزایش می‌دهد، زیرا احزاب راست افراطی و پوپولیست‌ها در این قاره بهره‌برداری از خشم عمومی فزاینده بر سر بحران مسکن را آغاز کرده‌اند.

به گزارش روز دوشنبه روزنامه گاردین، در حالی که چند هفته تا قبل از برگزاری انتخابات پارلمان اروپا باقی مانده است و پیش بینی می‌شود که احزاب راست افراطی در ۹ کشور اتحادیه اروپا در رتبه اول و دوم و در ۹ کشور دیگر این اتحادیه در رتبه دوم یا سوم قرار گیرند، بحران مسکن این پتانسیل را دارد که مانند موضوع مهاجرت، به محرکی برای حمایت از راست افراطی در این اتحادیه تبدیل شود.

بالاکریشنان راجاگوپال (Balakrishnan Rajagopal) گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حق برخورداری از مسکن مناسب، به گاردین گفت: احزاب راست افراطی زمانی پیشرفت می‌کنند که بتوانند از شکاف‌های اجتماعی ناشی از فقدان سرمایه گذاری کافی و مناسب در طرح‌های دولت و بهانه مقصر دانستن نیرو‌های خارجی بهره برداری کنند.

وی افزود: این وضعیتی است که بسیاری از کشور‌های اروپایی اکنون درگیر آن هستند. بحران مسکن اکنون دیگر فقط بر اقشار دارای درامد پایین، مهاجران، خانواده‌های تک سرپرست تاثیر ندارد بلکه طبقه متوسط را هم تحت تاثیر قرار داده است. این معضل اجتماعی قرن بیست و یکم است.

گاردین نوشت: کمبود مسکن مقرون به صرفه، اعتراضاتی را در لیسبون، آمستردام، پراگ، میلان و در خارج از اتحادیه اروپا، در لندن برانگیخته است و جوانان این کشور‌ها به ویژه از اجاره مسکن که نیمی از دارمد و وام‌های مسکن را تا ۱۰ برابر میانگین حقوق آنها می‌بلعد، شکایت دارند.

این مساله اصلی‌ترین نگرانی رای دهندگان در انتخابات سال گذشته هلند بود که حزب راست افراطی آزادی (PVV) به ریاست خرت ویلدرز اسلام ستیز هلندی در آن پیروز شد. همچنین این عامل باعث افزایش حمایت از حزب «چِگا» در پرتغال شد که سهم آرای آن را در انتخابات مارس تقریبا سه برابر کرد.

کاترین فیشی (Catherine Fieschi) کارشناس موسسه «دانشگاه اروپایی» در این خصوص با اعلام اینکه بحران مسکن به نفع احزاب راست افراطی است و به راحتی می‌توان آن را در قالب مساله «نخبگان در برابر مردم» قرار داد، ادعا کرد که با مهاجران رفتار بهتری نسبت به اتباع کشور‌ها می‌شود.

داده‌های اداره آمار اروپا (یوراستات) نشان می‌دهد که در سراسر اتحادیه ۲۷ عضوی اروپا، بهای مسکن بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ افزایشی ۴۷ درصدی داشته است و اجاره‌ها در همین دوره زمانی ۱۸ درصد افزایش یافته است. در برخی از کشور‌ها یک پنجم خانوار‌ها ۴۰ درصد و یا حتی بیشتر از درامد خود را صرف هزینه‌های مسکن می‌کنند.

تحقیقات دانشگاهی جدید، ارتباط واضحی را بین افزایش اجاره‌ها و حمایت رای دهندگان از راست افراطی نشان می‌دهد و این پدیده حتی بدون وجود پیامی قوی درباره سیاست‌های ضد مهاجرتی رخ داده است.

طارق ابوچادی (Tarik Abou-Chadi) کارشناس سیاست‌های اتحادیه اروپا و نویسنده مشترک تحقیقاتی که نشان می‌دهد افزایش بهای مسکن در سطح محلی در حمایت از حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AfD) تاثیر داشته است، گفت: «ترس از از دست دادن موقعیت» عامل کلیدی در این امر است.

وی گفت: داده‌ها نشان می‌دهند که مساله مسکن اکنون بخشی از بسته بزرگتری از تهدید‌های اقتصادی و اجتماعی و فقدان امنیت است که باعث بروز نگرانی می‌شود. نگرانی از این که ممکن است مجبور به ترک مسکن خود شوید به دلیل این که نمی‌توانید هزینه‌های آن را بپردازید، به عامل حمایت از احزاب راست گرای رادیکال تبدیل می‌شود.

تحقیقات اخیر نشان داد که افزایش اجاره بها با حمایت بیشتر از راست افراطی در آلمان، به ویژه در بین مستاجران کم در آمد، در ارتباط است.

به گفته ویسنته والنتیم (Vicente Valentim) کارشناس امور راست افراطی اروپا در دانشگاه آکسفورد، مساله مسکن به وضوح به یک عامل بسیار مهم در حمایت از راست افراطی تبدیل شده است و این روند در آینده افزایش خواهد یافت.

گاردین در بخشی از گزارش خود آورده است: احزاب اصلی در اروپا نسبت به این تهدید هوشیار شده اند. در ماه ژانویه شهرداران شهر‌های بزرگ اروپایی خواستار تمرکز فوری بر مسکن پایدار، با کیفیت و مقرون به صرفه شدند و این در حالیست که وزیران مسکن و نمایندگان پارلمان اروپا خواسته اند مساله مسکن به اولویت اتحادیه اروپا تبدیل شود.

راجاگوپال کارشناس سازمان ملل به تازگی درباره بحران مسکن در هلند به تازگی در گزارشی اعلام کرد که اولین گام باید تقویت مسکن مناسب، مقرون بصرفه و امن به عنوان یک حق قانونی باشد.

وی گفت کشور‌های اتحادیه اروپا یک سنت دیرینه و ستودنی در حمایت اجتماعی و رفاه دارند، اما وقتی موضوع به رسمیت شناختن مسکن به عنوان یک حق قانونی انسانی مطرح می‌شود، اروپا از قوانین بین المللی عقب مانده است و شهروندان اتحادیه اروپا نمی‌توانند درباره مساله مسکن به دادگاه‌های ملی خود رجوع کنند. کشور‌های اروپایی این اقدام را به رسمیت می‌شناسند، اما برای آن کاری نمی‌کنند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور: سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • سازمان لیگ با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • گروسی خواستار تدابیر ملموس ایران برای رفع نگرانی‌ها
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • از افراطی ترین یگان رژیم صهیونیستی چه می دانیم؟
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است