Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، در آستانه سخنرانی رئیس جمهور آمریکا و بدنبال اعلام راهبرد جدید آن کشور علیه جمهوری اسلامی ایران، یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به پرسش خبرنگاران محورهای پاسخ ایران به سخنرانی رئیس جمهور آمریکا و سیاست های جدید آن کشور را تشریح کرد که به شرح زیر است:

1.‌ سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران حمایت از صلح و ثبات منطقه و مقابله با اقدامات بی‌ثبات کننده و تفرقه افکنانه برای ایجاد تنش و درگیری در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت مبارزه قاطعانه با داعش و گروه های تروریستی در منطقه الویت اساسی جمهوری اسلامی بوده است. این در حالی است که سیاست های آمریکا، به ویژه حمایت های آن کشور از گروه های تروریستی و رژیم های سرکوبگر، از عوامل اصلی بی ثباتی در منطقه بوده است. آمریکا نمی تواند با متهم کردن دیگران از زیر بار مسئولیت های خود شانه خالی کند و باید پاسخگوی سیاست های غلط خود باشد.

2. در طول چند دهه گذشته سیاست آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی و نظام های خودکامه و سرکوبگر در منطقه، باعث جنگ و درگیری مدام از یک سو، و پیدایش پدیده شوم تروریسم از سوی دیگر شده است. دوستان و متحدین آمریکا در منطقه به وجودآورندگان و حامیان اصلی تروریسم بین الملل هستند که حتی شهروندان آمریکایی در داخل خاک آمریکا هم از آن مصون نمانده اند. ادامه این سیاست از سوی آمریکا، یک اشتباه راهبردی تاریخی با تبعات سنگین برای منطقه و جهان است.

3. توان موشکی ایران صرفا جنبه دفاعی و بازدارندگی داشته و دارد. این توانمندی در مسیر صلح و ثبات منطقه ای اتفاقا نقش موثری تاکنون ایفا کرده است. بدون این توانمندی، مشخص نبود جاه طلبی ها و خام اندیشی های برخی سران نازپروده منطقه را به کجا می برد. جمهوری اسلامی ایران در حفظ و گسترش توانمندی های دفاعی و امنیتی خود جدی است و در این مسیر تنها به ملاحظات امنیت ملی و منافع مردم ایران توجه می کند.

4. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران منجمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مظهر قدرت و اقتدار، و حافظان امنیت جمهوری اسلامی ایران هستند. دولت و تمامی آحاد مردم ایران از این نیروها قاطعانه حمایت می کنند. هرگونه اقدامی علیه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی منجمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با واکنش متناسب و محکم جمهوری اسلامی مواجه خواهد گردید.

5. سیاست اصولی و دائمی جمهوری اسلامی ایران مقابله با سلاح های کشتار جمعی در تمامی جهان و حرکت به سمت خلع سلاح جهانی است. این سیاست، پایه و اساس برجام است و پایبندی جمهوری اسلامی ایران توسط تنها مرجع نظارت 8 بار تایید شده است. از سوی دیگر عدم پایبندی آمریکا به این توافق و نقض مکرر روح و متن آن امری روشن و آشکار است که موارد آن طی یک سال و نیم گذشته در 9 نامه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده برجام ثبت و ضبط شده است. جمهوری اسلامی ایران تاکنون در هر مورد با توجه به منافع خود اقدامات متقابل انجام داده است و در آینده نیز بدون هیچ ملاحظه ای چنین خواهد کرد. انتخاب های ایران بسیار گسترده است و در صورت ضرورت شامل پایان دادن به کلیه تعهدات در این زمینه خواهد شد.

6. اکنون آمریکا در صحنه بین المللی منزوی تر از هر زمان است و حقانیت سیاست های جمهوری اسلامی ایران بر کل دنیا آشکار شده است. جهان شاهد بود که در چند هفته گذشته غالب کشورهای دنیا در حمایت از برجام و جمهوری اسلامی، و مخالفت با سیاست های آمریکا بسیج شدند. جامعه بین الملل جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک بازیگر معقول و خردمند در عرصه جهانی که برای صلح تلاش می کند شناخته است و به سیاست های بازیگرانی که هر روز با خروج از یک پیمان یا سازمان بین المللی خود را بیشتر منزوی می سازند، وقعی نمی گذارد.

7. اختلاف سیاست های ایران و آمریکا در بسیاری از مسائل منطقه ای و جهانی امری آشکار و غیرقابل انکار است. دولت های آمریکا از بدو انقلاب اسلامی در ایران تاکنون با اشتباهاتِ محاسباتیِ پی در پیِ خود این اختلافات را به سوی خصومت ورزی آشکار با ملت ایران کشانده اند. علیرغم این خصومت ورزی ها، که تهدید و تحریم دو مشخصه اصلی آن بوده است، مردم ایران به مسیر استقلال خواهی و عدالت طلبی خود ادامه داده و جمهوری اسلامی ایران امروز با اتکا به حمایت مردمی و توانمندی های درونی خود، و تحت رهبری خردمندانه و داهیانه مقام معظم رهبری که حرکت مقتدرانه و عزتمندانه جمهوری اسلامی در دوران معاصر بعد از امام خمینی (ره) مدیون اندیشه های بلند ایشان است، در اوج قدرت و اقتدار خود قرار دارد. و اتفاقا دلیل اصلی خصومت حکام آمریکا نسبت به رهبری معظم انقلاب استکبار ستیزی و مخالفت صریح ایشان با سیاست های منطقه ای و جهانی دولت آمریکا در ادوار مختلف است که دستآوردی بجز خونریزی و بدبختی برای مردم جهان نداشته است. بهتر است سردمداران جدید آمریکا درس های چهار دهه گذشته را فراموش نکنند و ازیاد نبرند که دولت‌های قبل از آنان هم که با تکرار گزافه‌گویی‌های مشابه پیرامون رهبری معظم انقلاب خود را در برابر مردم ایران قرار دادند، ناگزیر شدند با شرمساری از صحبت‌های خود عدول کنند.

منبع: تسنیم

302

وزارت امور خارجه ترامپ ایران برجام آمریکا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارها و رایزنی‌های دیپلماتیک خود در بانجول پایتخت گامبیا و در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، با خانم رتنو مارسودی وزیر امور خارجه اندونزی دیدار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی با ابراز خرسندی از دیدار مجدد با همتای اندونزیایی خود، به جدی تر شدن تلاش ها برای توقف جنگ در غزه اشاره و ابراز امیدواری کرد که با اتخاذ مواضع منسجم و هماهنگ کشورهای اسلامی به‌ خصوص در اجلاس بانجول، رژیم صهیونیستی دست از نسل کشی و کشتار زنان و کودکان بردارد و تلاش های جمعی منجر به احقاق حقوق ملت فلسطین شود.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این ملاقات، با اشاره به سفر  مهم دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به اندونزی تاکید کرد توافقات این سفر مورد توجه و پیگیری جدی ما هست و  در مسیر پیگیری اجرای اسناد پیشرفت های خوبی را مشاهده می کنیم، اما در خصوص برخی بخش‌ها باید تلاش بیشتری را به عمل بیاوریم.

خانم رتنو مارسودی وزیر خارجه اندونزی نیز با ابراز خرسندی از دیدارش با دکتر امیرعبداللهیان، ابراز امیدواری کرد با پیگیری توافقات صورت گرفته در سفر رئیس جمهور کشورمان به جاکارتا، شاهد گسترش بیش از پیش روابط دو کشور باشیم.

وزیر امور خارجه اندونزی با تاکید بر اهمیت موضوع فلسطین برای دولت و مردم این کشور،  فلسطین را مهم ترین مساله در دستور کار اجلاس سران اسلامی در بانجول توصیف کرد و با اشاره به ضرورت اعمال فشار بیشتر بر اسرائیل برای توقف چرخه کشتار این رژیم در غزه، ابراز امیدواری کرد شاهد اتخاذ موضعی قوی در حمایت از مردم فلسطین در این اجلاس باشیم.

خانم مارسودی همچنین با تاکید بر اهمیت ثبات و امنیت در منطقه، بر اهمیت نقش ایران در کمک به صلح و ثبات‌ پایدار در منطقه تاکید کرد و اهمیت تمرکز بر تجاوزات اسرائیل در غزه را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: بدون تحول در حل و فصل مساله فلسطین به نفع مردم فلسطین، تغییر در  وضعیت روابط بین کشورهای اسلامی و اسرائیل در راستای منافع جهان اسلام نیست.

گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیاامیرعبداللهیان عازم گامبیا شدعیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا
  • دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است