Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- متخصص بیماری‌های عفونی کودکان گفت: افرادی که به بیماری‌های قلبی و ریوی مبتلا هستند، در اوایل فصل پاییز از واکسن آنفلوانزا استفاده کنند به دلیل اینکه این افراد بدن حساس‌تری داشته و بیشتر در معرض ابتلا به آنفلوانزا قرار دارند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، پرویز طباطبائی متخصص بیماری‌های عفونی کودکان در خصوص استفاده از واکسن آنفلوانزا اظهار داشت: واکسن آنفلوانزا یکی از واکسن‌هایی است که معمولا برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری توسط پزشکان تجویز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اصولا بهترین زمان برای تزریق این واکسن اواخر فصل تابستان یا اوایل فصل پاییز است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بیماری‌های عفونی به صورت‌های گوناگون و علائم مختلف بروز می‌کنند توضیح داد: ممکن است بیماری دیگری با علائمی نظیر تب در بزرگسالان بروز کند به همین دلیل نمی‌توان انتظار داشت این واکسن از بروز این‌گونه بیماری‌ها پیشگیری کند.

طباطبایی با بیان اینکه همه افراد به ویژه افراد بالای 50 سال و کودکان 6 ماه تا 4 سال می‌توانند واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند گفت: یک‌بار تزریق این واکسن در بزرگسالان برای پیشگیری از بروز بیماری‌ها کفایت می‌کند اما بهتر از کودکان پس از اولین تزریق بعد از گذشت یک ماه مجددا از این واکسن استفاده کنند.

وی ادامه داد: افرادی که به بیماری‌های قلبی و ریوی مبتلا هستند بهتر است در این فصل از واکسن استفاده کنند به دلیل اینکه این افراد بدن حساس‌تری دارند.

وی در پایان با بیان اینکه این واکسن نمی‌تواند به طور قطعی از بروز آنفلوآنزا پیشگیری کند بیان کرد: معمولا واکسن‌ها می‌توانند 80 تا 90 درصد از بروز بیماری‌ها پیشگیری کنند و تمام افراد می‌توانند ازن واکسن استفاده کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور