Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،علی فرخزاد روز شنبه در نشست ستاد زیرساخت اربعین استان قزوین افزود: سالانه بیش از 2.5میلیون نفر برای حضور در آیین عزاداری اربعین حسینی به کربلا می روند که این خود یک مانور بزرگ است و باید برای شکوه هر چه بیشتر آن تمام تمهیدها و پیش بینی های لازم را انجام و به کار گرفت.
وی از ستاد عتبات عالیات استان خواست نیازهای مهم این ستاد در مراسم اربعین را شناسایی و به استانداری اعلام کند تا در سریع ترین زمان ممکن نسبت به تامین آنها اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرخزاد، شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی و توزیع نیروی برق، سازمان های آتش نشانی و اتوبوسرانی شهرداری ها،جمعیت هلال احمر، اداره کل راهداری و دانشگاه علوم پزشکی را از جمله دستگاه هایی اعلام کرد که برای برپایی باشکوه مراسم اربعین باید امکانات خود را به بهترین شکل ممکن در اختیار ستاد اربعین بگذارند.
وی همچنین با تاکید بر حضور صدا و سیمای مرکز قزوین در پوشش رسانه ای این آیین بزرگ، گفت: باید مردم نیز تشویق شوند تا با پرهیز از استفاده از وسایل نقلیه شخصی از وسایل نقلیه عمومی برای حضور در این مراسم استفاده کنند چرا که در ایام با توجه به ازدحام جمعیت و خودروها استفاده از خدمات عمومی راحت تر از وسیله شخصی است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین نیز در این نشست گفت: استعداد خدمات رسانی قزوین به زائران اربعین حسینی در عتبات عالیات به پنج برابر میزان سال گذشته افزایش یافته که این موضوع نشان از برنامه ریزی مناسب برای ارتقای رفاه حال زائران در این ایام دارد.
حامد کبودوند افزود:هم اکنون یک حسینیه پنج هزار متری در فاصله 100متری حرم حضرت امیرالمومنین(ع) در نجف و یک فضای پنج هزار متری نیز در جوار حرم امام حسین(ع)در کربلای معلی به زائران قزوین اختصاص داده شده که نیازمند تامین زیرساخت ها از سوی مسئولان است.
وی،داربست، موکت، پتو، تجهیزات آتش نشانی، چادر و کابل برق را از جمله نیازهای مهم در این زمینه ذکر کرد و گفت: در صورتی که دستگاه های اجرایی مربوطه در تامین این زیرساخت ها با ما همکاری کنند نزدیک به 40 خودرو سبک و سنگین به طور داوطلبانه آمادگی انتقال تجهیزات مربوطه را به خاک عراق دارند.
کبودوند ادامه داد: در مدت 10روزه ارائه خدمات به زائران اربعین 600هزار وعده غذایی از پشتوانه مردمی توسط ستاد اربعین قزوین بین زائران توزیع خواهد شد که نسبت به خدمات غذایی سال گذشته سه برابر افزایش یافته است.
وی افزود:در حال حاضر12 نقطه در عراق و مرزها توسط ستاد اربعین قزوین شناسایی شده که در آنها خدمات مختلف اعم از اسکان، اجرای برنامه های فرهنگی و امور بهداشت و درمان به زائران را برعهده خواهند داشت.
در پایان این نشست نمایندگان دستگاه های مربوط پیشنهادات و درخواست های خود را در زمینه برگزاری آیین های مربوط به اربعین حسینی ارایه کردند.
7388*3013
خبرنگار: پریسا نوروزی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۴۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین

سردار سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در جمع خبرنگاران گفت: در سفری که ما در راس هیئتی به عراق داشتیم برروی مجموعا بیش از ۵۰ محور از مسائل مشترک اربعین توافق کردیم و باید از دولت عراق تشکر کنیم. 

وی اظهار کرد: یک مسئله عبور آسان زائران از مرزهاست، چون در سنوات گذشته این مشکل بود، اما سال قبل شاهد تحول مثبتی بودیم و امسال طرح سجاد که تبادل برخط زائران از ایران به پلیس عراق صورت بگیرد و مرحله ثبت پلیس عراق حذف می‌شود که قرار شده در ایام غیراربعینی هم باشد.

 دبیر ستاد اربعین بیان کرد: عراق عمده خروجی مرز‌ها را به کنترل الکترونیک مجهز کرده که این امر سرعت انتقال زائران را افزایش می‌دهد و کنترل دستی حذف می‌شود.

میراحمدی گفت: بر سر اسناد رسمی پذیرش زائران توافق شد و مبنا این شد که همان مدارک سال گذشته استفاده شود و زائران ما با خیال راحت گذرنامه خود را تهیه کنند.

وی گفت: در خصوص زائران غیرایرانی توافقات خوبی شد. در مورد زائران پاکستانی دولت عراق ملاحظاتی داشت و قرار شد در سفری که وزیر کشور عراق به ایران دارد پیشنهاد خود را نسبت به زایران پاکستانی‌ها اعلام کند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور بیان کرد: در مورد اتباعی که از مرز ما عبور می‌کنند طبق سند خادم اقدام می‌شود همچنین پایانه‌های نذری عراق و گاراژ‌هایی که هست ساماندهی شود و اقدامات خوبی را عراق برای ساماندهی انجام داده است. 

میراحمدی اظهار کرد: مسئله دیگر ما بیشترین آمار فوتی‌هایمان است که مربوط به تصادفات جاده‌ای است و قرار شد کمیته مشترکی با عراق تشکیل شود و عراق جاده‌های عبور و مرور زائران را به دوربین کنترل سرعت مجهز کرده همچنین بر استفاده از کمربند‌های اتومبیل و استفاده از موبایل تاکید کرد، چون کنترل سرعت راننده‌های عراقی اقدام مهمی است که میزان تلفات را کاهش می‌دهد.

دبیر ستاد اربعین بیان کرد: در حوزه زمینی، ریلی، دریایی و هوایی توافق شد. از طریق دریا از شلمچه به بصره روزانه ۱۵۰۰ زائر را منتقل کنیم و می‌توانیم حمل و نقل زائران پاکستانی را از دریا دنبال کنیم همچنین در خصوص تخفیف به ایرلاین‌ها توافق شد.

وی گفت: توافق شد فرودگاه نجف ۲۴ ساعته شود. در مورد ورود خودر‌های شخصی توافق شد تا از اول صفر تا ۱۰ صفر وارد خاک عراق شوند که قرار است پاسخ دهند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: در زمینه‌های مختلفی که سفر اربعین را تسهیل کند مثل رایگان شدن اینترنت و رایگان شدن شمار‌های سه شماره‌ای و امکان پرواز هلی کوپتر‌ها و عبور و مرور آمبولانس‌های ایرانی و تسهیل انتقال موکب‌های عراقی توافق شد و موکب ایرانی از بیستم محرم تا ۱۵ سفر امکانات خود رامنتقل کنند. 

میراحمدی اظهار کرد: در جلسه امروز ستاد اربعین یکی از بحث‌های ما تغییر در جریان خدمت رسانی به زائران است. چون مواکب عراقی ار ۱۲ صفر به بعد فعال می‌شوند و خدماتی در عراق مطرح نمی‌شود و سال قبل یک میلیون و چهارصد هزار زائر ما قبل از ۱۲ صفر برگشتند.

دبیر ستاد اربعین تصریح کرد: قرار شد خدمات عزتمندانه به زائران بدهند، چون عزتمندی زائران ما هدف ماست و پنج اصل امنیت، سهولت، سلامت، عزت و معنویت را داریم که بر اساس اصل عزت زائران ما با عزتمندی بروند و برگردند و دولت عراق به این موضوع توجه دارد، اما زمانی که فعال نیستند وظیفه خود می‌دانیم این کار را انجام دهیم. 

وی ادامه داد: درخصوص خدمات درمانی با طرف عراقی توافق کردیم خدمات تا بازگشت زائران انجام شود.

میراحمدی بیان کرد: تنها موردی که با آن توافق نشده در مورد اتوبوس‌هاست و گفتند تمام ظرفیت حمل و نقل خود را برای انتقال زائران انجام می‌دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • جزئیاتی از ارائه خدمات به زائران حج تمتع ۱۴۰۳/ ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند