Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@18:30:28 GMT

شرط ورود سرمایه گذاری خارجی به کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۲۹۶۴۲

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس گفت: سرمایه گذاران خارجی در صورتی که به ریشه سازی در کشور بپردازند اجازه سرمایه گذاری در کشور را دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا حاجی‌ بابایی رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در همایش رو جهانی استاندارد، شرط اول سرمایه گذاری در هر کشور را اقتدار دانست و گفت: اقتدار و امنیت، سرمایه گذاری و رونق اقتصاد را در پی خواهد داشت و آمریکا درصدد جلوگیری از قدرت اقتصادی ایران در منطقه است چراکه تثبیت قدرت نظامی در منطقه در گرو قدرت اقتصادی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استاندارد در معنای کلمه به معنای زیباسازی است و در بیان و گفتار انسانها به معنی نظام معیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه شاخص‌هایی تعیین می‌شود که براساس آن هرکس به آن نظام و معیار نزدیک تر باشد بهتر است، افزود: از 24 بند اقتصاد مقاومتی یک بند به استاندارد سازی اشاره دارد. دولت مکلف شده تا 5 سال آینده به سمت نظام ملی استاندارد حرکت و نظام ملی استاندارد را تدوین و اعلام کند.

رئیس کمیسیون تلفیق یکی از عوامل رشد در زمینه تولید محصولات کشاورزی را استاندارد سازی اعلام کرد و گفت: در ماده 63 برنامه ششم تولیدات محصولات کشاورزی ملزم به رعایت استانداردها هستند.

وی استحکام نظام تولید کشور را در گرو حرکت به سمت استانداردسازی دانست و گفت: اگر می‌خواهیم روی پای خودمان بایستیم باید محصولات استاندارد تولید کنیم.

حاجی‌بابایی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی برای ما یک انتخاب نیست، بلکه یک اضطرار است گفت: در دنیای رقابت، اقتصادی که بر مبنای دانش بنیانی شکل نگیرد و بومی نباشد و رقابت پذیر نباشد شکست می خورد.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اقتصاد کشور را به درختی تشبیه کرد و گفت: پویایی و پایداری اقتصاد کشور در شرایطی امکان پذیر است که ریشه در خاک کشور داشته باشد و اقتصاد مقاومتی به معنای ریشه در خاک خود داشتن و تکیه بر دانش بومی است.

وی ورود سرمایه گذاران خارجی به کشور را مشروط به انتقال 70 درصد تکنولوژی به کشور اعلام کرد و گفت: سرمایه گذاران خارجی در صورتی که به ریشه سازی در کشور بپردازند اجازه سرمایه گذاری در کشور را دارند.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس از هدف کشور در رسیدن به رشد 8 درصدی سخن گفت و افزود: 2.8درصد از این رشد از طریق بهره وری و استانداردسازی امکان پذیر است .

وی ادامه داد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید از ورود 32 میلیارد دلار کالای قاچاق به کشور جلوگیری شود که یکی از راه‌های مقابله با آن تولیدی است که در مقابل کالای قاچاق وارد شده به کشور دارای کیفیت بهتری باشد و نظر خریداران را تامین کند.

حاجی بابایی استفاده از بازدارنده‌های امنیتی در مبارزه با قاچاق را از راهکاری کوتاه مدت برشمرد و افزود: برای جلوگیری بلند مدت از ورود کالای قاچاق به کشور باید کیفیت تولیدات کشور را افزایش دهیم چراکه در اقتصاد مقاومتی، رقابت حرف اول و آخر را می‌زند.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس وضعیت اشتغال و اقتصاد کشور را اورژانسی اعلام کرد و گفت: همه باید دست به دست هم بدهند تا وضعیت موجود را برطرف کنند و امروز بزرگترین نعمت این است که همه ارکان دولت و مجلس به این اجماع رسیده اند که اقتصاد کشور در وضعیت اورژانسی است و نیاز به رسیدگی همگانی دارد.

منبع: تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است

محمدمهدی فداکار صبح پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در نود و هفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به سیاست انقباضی در حوزه بانکی عنوان کرد: اقتصاد کشور به بانک عادت کرده و ادامه این روند در حوزه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی، چالش جدی به وجود می‌آورد و شرکت‌ها در کار معمول و سرمایه در گردش خود می‌مانند. 

وی در مورد حقوق معادن و بازگشت آن به استان‌ها گفت: حقوق معادن و بازگشت آن قانون دارد و لذا تغییر در محل خرج آن هم باید منبع و مرجع قانونی داشته باشد. 


استاندار کرمان به بانک‌های خصوصی و عدم مشارکت آنها در حوزه سرمایه‌گذاری نیز پرداخت و گفت: بانک‌های خصوصی در کل کشور مورد گلایه هستند و در استان هم هیچ کمکی نکردند؛ به غیر چند مورد سرمایه‌گذاری که داشتند، اما بعضی از آنها مفری برای فرار سرمایه شده‌اند. 


فداکار گفت: با ایجاد انگیزه، مبالغ زیادی از پول مردم در بانک‌های خصوصی گذاشته می‌شود، اما مشخص نیست پول در کجاست و به چالش تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران