Web Analytics Made Easy - Statcounter

از مجموع 53 کارگاه تولیدی در شهرک صنعتی قهاوند هم اکنون تنها 1 کارگاه آن هم به سختی و با نیروی کاری کمتر از ظرفیت واقعی در حال فعالیت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از جهادپرس، مردم منطقه قهاوند امید آن داشتند که رونق شهر و دیارشان را از دریچه روبان‌های قرمزی که با نام شهرک‌های صنعتی در این شهرها قیچی شد، ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرک‌های صنعتی قرار بود که صنایع کوچک را در دل خود جای دهد و منطقه محروم قهاوند را از باتلاق بیکاری، فقر و محرومیت بیرون بکشند و در زمره شهرهای صاحب تولید و اشتغال قرار دهد.

روزگاری نه چندان دور مینی بوس‌هایی که روی شیشه آنها جمله «سرویس کارگران شهرک صنعتی» درج شده بود، دلخوشی این مردم برای رونق صنعت بود و با احداث یک کارگاه جدید، این امید، در دل مردم این شهر مضاعف می‌شد و انتظار داشتند که هم‌اکنون شهرک‌هایی پر رونق در قهاوند وجود داشته باشند.

امروز شهرک‌های صنعتی قهاوند به خرابه‌هایی که می‌ماند که سوله‌های آنها یا تبدیل به انبار عمده فروشان خوار و بار شده است و یا عنکوبت‌ها بر چرخ‌های زنگ زده صنایع مستقر در آنجا لانه کرده‌اند.کلید در قفل زنگ زده درب ورودی کارگاه‌ها بیاندازد، چه برسد به اینکه بخواهد صنعتی را فعال و یا شهرکی را رونق دهد.

از مجموع 53 کارگاه تولیدی در شهرک صنعتی قهاوند هم اکنون تنها 1 کارگاه آن هم به سختی و با نیروی کاری کمتر از ظرفیت واقعی در حال فعالیت است.

تعطیلی 98 درصدی کارگاه های شهرک صنعتی قهاوند
ابراهیم مولایی نیا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری جهاد پرس ، با بیان اینکه 98 درصد واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی قهاوند غیرفعال هستند، افزود: کمبود نقدینگی، فقدان بازار، ناتوانی در تأمین مواد اولیه، اختلاف شرکا و مسائل مدیریتی و نداشتن توجیه اقتصادی از مهم‌ترین علل تعطیلی این واحدها است.

وی بیان کرد: مشکل اصلی واحدهای صنعتی این است که صنعتگران تمایلی به فعال‌شدن این واحدها ندارند.

بخشدار بخش شرا افزود: فعالیت این شهرک ها را از چند منظر می توان بررسی کرد، با راه اندازی این کارگاه ها می توان نقش موثری در ایجاد اشتغال در شهر احساس کرد و در زمینه تولید موثر بود که متاسفانه با این اهداف فاصله گرفته اند.

وی با اشاره به اینکه منطقه قهاوند با توجه به نزدیکی به پایتخت بهترین مکان برای سرمایه گذاری است گفت: عدم حمایت از تولید کننده و نبود تسهیلات و یا بازپرداخت سنگین و با سود بالای آن سبب می شود سرمایه گذار حاضر به راه اندازی کارگاههای تولیدی در این شهرستان نباشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته