Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل > دیپلماسی - یک کارشناس مسائل روابط بین الملل معتقد است اقدام ترامپ صلح جهانی را با خطر بزرگی روبه رو خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دکتر محمد عجم کارشناس مسائل بین الملل، درباره سخنرانی ترامپ به خبرنگار ما گفت:

ارزیابی ها نشان می دهد سخنان تحریک آمیز ترامپ نه تنها نتوانست موجی به نفع اقلیت جنگ افروز در آمریکا ایجاد کند بلکه بی اعتمادی جامعه جهانی را به دولت فعلی آمریکا بیشتر و فضای جهانی و بخصوص منطقه ملتهب خاورمیانه را رادیکالیزه تر و در نتیجه نا امن ترمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این پژوهشگر خلیج فارس و غرب آسیا درباره تحریف نام خلیج فارس گفت:

«وقتی او یک نام کهن و مستند تاریخی که در تمام زمانها و مکانها به طور مستمر و از جمله در ایالات متحده آمریکا از قدیم تا کنون با نام خلیج فارس نامیده شده را اشتباه قرائت می کند مسلم است سایر ادعاهای وی نیز خالی از مصداقیت ارزیابی می شود.

ماحصل بیشتر از 35 سال دشمنی امریکا با جمهوری اسلامی ایران رهبران و سیاستمداران آن کشور را به درستی به این نتیجه رساند که برای امنیت جهان و خاورمیانه از عداوت با ایران دست بردارند و رفتار احترام امیز داشته باشند.

جمع بندی این تفکر و تجربه چند دهه هزینه جامعه جهانی به قرارداد جهان پسند برجام منتهی شد و علی رغم همه کارشکنی ها برجام جواب داد منطقه و جهان فضای مساعدتری پیدا کرد و تروریسم بین الملل به واپسین روزهای قدرتنمایی رسید اما ترامپ با سخنان اخیر خود همه دستاوردها را یکباره فدای هوسهای دو دولت افراطی منطقه ای می کند »

عجم در نهایت گفت: «اقدام ترامپ خلاف منافع آمریکا و خلاف منافع اروپا و غرب است و صلح و امنیت و اعتماد جهانی را با خطر فاحشی روبرو می کند و البته بی اعتمادی و چالش های منطقه ای را نیز افزایش می دهدو هزینه ساز می شود اقدامات ترامپ قطعا کمکی به امنیت متحدان منطقه ای آمریکا نخواهد کردبلکه شکاف آمریکا با متحدان اروپایی و آسیایی را عمیق تر خواهد کرد.

ترامپ باید به دستاوردها و تجربه گرانسنگ حقوق و عرف بین الملل و تجربه سیاستمداران کشورهایی که برجام را نهایی کردند احترام بگذارد. به نظر کارشناسان خود آمریکا سخنان تعصب امیز و شعارهای تحریک آمیز ترامپ؛ عداوت و خصومت میان ملتهای ایران و آمریکا را ترغیب می کند که کاری بس خطرآفرین است.»

52310

کلید واژه‌ها : توافق هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک (برجام) -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم