Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز حسین ذوالفقاری امشب در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره برگزاری مراسم اربعین حسینی با اشاره به اینکه 20 نهاد و دستگاه کشوری و لشگری در کنار ستاد مرکزی اربعین به دنبال برگزاری این مراسم هستند، اظهار کرد: ما کار خود را از پایان مراسم سال گذشته شروع کردیم و حتی در انتخابات کار را تعطیل نکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما تمام اشکالات و نارسایی‌ها را جمع‌بندی کرده و همچنین با ایجاد شورای راهبردی برای برگزاری این مراسم سیاستگذاری کردیم.

وی در ادامه افزود: ما دنبال ترویج فرهنگ اربعین بین مسلمانان و حتی غیرمسلمانان، توجه به فرهنگ و سنت کشور میزبان، تسهیل سفر، مردمداری و مدیریت انتظارات مردم هستیم.

رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی در ادامه با اشاره به اینکه با تلاش‌های انجام شده و موافقت طرف عراقی امسال مرز خسروی بازگشایی شد، گفت: با بازگشایی این مرز بخشی از بار مرز مهران کم می شود. ما زیرساخت‌های مرزهای شلمچه، مهران و چذابه را تقویت کرده‌ایم و امکانات مناسبی هم در مرز خسروی ایجاد کرده‌ایم. تردد زائران باید بر اساس تقسیم‌بندی‌های انجام شده صورت بگیرد تا با تراکم جمعیت در مرزها مواجه نشویم.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه تاکنون حدود 300 هزار نفر در سامانه سماء برای دریافت ویزا ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: صدور ویزا تا دو روز به اربعین انجام می شود و علاوه بر سفارت و کنسولگری‌های عراق، 12 دفتر دیگر هم ویزا صادر می‌کنند. البته توصیه ما به مردم این است که برای دریافت ویزا زودتر اقدام کنند تا در روزهای پایانی با ازدحام جمعیت مواجه نشوند البته ویزای دسته‌جمعی تعطیل شده و ویزای انفرادی صادر می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به مشکلاتی که افراد فاقد ویزا سال گذشته در مرزها ایجاد کردند، خاطرنشان کرد: اگر غیرمجازها در مرز مهران نبودند ما دچار مشکل و ازدحام در نقطه صفر مرزی نمی‌شدیم. سال گذشته به من گزارش دادند که هر لحظه امکان دارد افراد زیر دست و پا له شوند. ما برای حل این مشکل با نخست‌وزیر عراق ارتباط برقرار کردیم تا فضای مناسبی برای مدیریت مرزها انجام شود. طرف عراقی هم با ما همکاری داشت اما وقتی دید تردد افراد غیرمجاز ادامه دارد مرز را بست.

رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی ادامه داد: مردم عبور از مرز بدون ویزا را از ذهن خود خارج کنند. اکنون طرحی که توسط نیروی انتظامی طراح شده در حال اجراست تا هر فردی که فاقد ویزاست همان اول بازگشت داده شود. اگر اتفاقات سال گذشته تکرار شود عراق مرز را می‌بندد. با افراد فاقد روادید در مرزها برخورد قانونی می‌شود.

ذوالفقاری همچنین با بیان اینکه لغو روادید خواست ایران بود که طرف عراقی موافقت نکرد، گفت: در مراسم تحلیف رییس‌جمهور این موضوع را به طرف عراقی مطرح کرده بود اما به هر حال آنها قبول نکردند. اکنون مبلغ 40 دلار برای ویزا در نظر گرفته شده است البته نیاز نیست مردم از بازار دلار تهیه کنند زیرا مبلغ ریالی 40 دلار در دفاتر صدور ویزا دریافت می شود البته توصیه ما به مردم این است که در عراق مبلغ کافی پول رایج کشور همراه داشته باشند و نیازی به تهیه دلار نیست. تعداد معدودی ITM در مرز و عراق هم نصب شده ولی برای مواقع ضروری استفاده می‌شود زیرا پاسخگوی نیاز همه زائران نخواهد بود.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره تامین امنیت زوار، خاطرنشان کرد: امنیت زائران در ایران بر عهده خود ماست. ما طرح جداگانه‌ای در مرز خسروی برای تامین امنیت داریم اما در عراق دولت این کشور مسئول تامین امنیت زوار است. سال گذشته دو حادثه تروریستی در زمان قبل و بعد مراسم اربعین داشتیم. ما به مقامات عراقی یادآوری کردیم که جدا از روزهای اصلی مراسم اربعین، قبل و بعد از آن نیز مراقبت‌ها بیشتر باشد تا این حوادث تکرار نشود. تمام هماهنگی‌ها برای تامین امنیت با طرف عراقی انجام شده است.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات سال گذشته مساله حمل و نقل زائران بوده است، گفت: ما از مسئولان وزارت راه و سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده خواسته‌ایم جلسه‌ای با انجمن اتوبوس‌داران برگزار کنند تا قیمتی منطقی برای تردد زائران تعیین شود البته خواهش من از رانندگان این است که به ما در برگزاری مراسم کمک کنند تا فشاری به مردم نیاید. مبلغ یک میلیون و 200 هزار تومان برای سفر هوایی در نظر گرفته شده و در روزهای آینده هم باید برای قیمت بلیت اتوبوس‌ها تصمیم‌گیری شود. خواهش می‌کنم سازمان تعزیرات هم برای مقابله با تخلفات ورود کند.

رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی در مورد بیمه زائران تصریح کرد: کار ستاد مرکزی اربعین، نرخ‌گذاری برای بیمه نیست. در طول سال هلال‌احمر برای بیمه زوار 16 هزار تومان پرداخت می‌کند که ما با هلال‌احمر مذاکره کرده‌ایم تا این مبلغ به 6200 تومان کاهش یابد.

وی با بیان اینکه با تردد زائران از مرزها طبق تقسیم‌بندی‌های انجام شده و همچنین عدم حضور افراد فاقد مجوز در مرزها می‌توانیم فشار بر مرزها را کم کنیم، گفت: ما باید مدیریت سفر داشته باشیم و به همین دلیل به کمک مردم نیاز داریم. البته سال گذشته مردم به ما کمک کردند اما بیان این نکته ضروری است که ماندگاری در عراق مشکلات خدمات‌رسانی را بیشتر می‌کند. البته کمک‌های مردمی و سازمان‌های دولتی انجام می شود ولی این بدان معنا نیست که به همه زوار خدمات خوبی ارائه خواهد شد. ما نحوه خدمات‌رسانی را اصلاح کرده و خدمات خود را بیشتر کرده‌ایم اما به همکاری مردم هم نیاز داریم.

ذوالفقاری در پایان تاکید کرد: در حوزه زیرساخت‌ها کارهای بزرگی انجام شده که مردم امسال تفاوت‌ها را خواهند دید. ما برای برگزاری مناسب این مراسم تلاش زیادی کردیم اما به کمک و همکاری مردم هم نیازمندیم.

ذوالفقاری وزارت کشور مراسم اربعین حسینی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تشریح اقدامات و عملکرد این وزارتخانه در حوزه‌های ایمنی راه‌ها، ترانزیت و برنامه ریزی برای سفرهای اربعین حسینی امسال پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید کمال هادیان فر با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه ایمنی راه‌ها و رفع نقاط حادثه‌خیز اظهار کرد: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.

وی افزود: در جلساتی که با حضور مسئولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پلیس راهور فراجا برگزار شد، از ۳۲۰۰ نقطه، بالغ بر ۸۸۷ نقطه پر تصادف شناسایی شده است که ۴۱۲ نقطه با منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی برطرف شده و ۴۷۵ نقطه دیگر در اولویت برنامه‌های امسال قرار دارد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دولت برای برنامه هفتم توسعه ۳ هزار میلیارد تومان برای تسریع رفع نقاط پر تصادف پیشنهاد کرده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت اما در برخی بخش‌ها ابهامات مختصری برای نمایندگان به وجود آمد که در جلسات برگزار شده این موارد روشن شد و امید است در چند روز آینده به تصویب برسد.

۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد

هادیان فر با بیان اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها رخ می‌دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی از جاده به بزرگراه درون شهری بر می‌گردد و بی توجهی به کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی بر آن تأثیر دارد. از این رو وظایف مربوط به رفع مشکلات حریم جاده و حریم شهر به استانداران محول شده است تا نسبت آن اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری مستمر کمیسیون ایمنی ترافیک و شورای عالی ترافیک تصریح کرد: برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه‌ها با حضور دستگاه‌های عضو بسیار تأثیرگذار است. به طور مثال در جلسه گذشته کمیسیون ایمنی راه‌ها طرح کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه ارائه شد و مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

حوزه ترانزیت ساماندهی می‌شود

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی اشاره کرد و گفت: با جدیت کامل به دنبال تکمیل شاخه ریلی کریدور شمال-جنوب و قطعه رشت به آستارا هستیم.

هادیان فر افزود: هدف ما در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، سازمان یافتگی در حوزه ترانزیت است و نیازمند ایجاد بستری هستیم که نقش تمامی دستگاه‌های دست‌اندرکار ترانزیت در آن دیده شود و صاحب کالا از قیمت، زمان و سطح خدمات ارائه شده در کریدور ترانزیتی عبوری از ایران آسوده خاطر باشد.

وی بر ابتکار وزیر راه و شهرسازی با عنوان "ایران راه" تاکید کرد و گفت: باید پلتفورم نام برده ایجاد شود و استقبال صاحبان کالا برای عبور بار بین‌المللی از کریدورهای عبوری از داخل ایران به عنوان مسیرهای امن، ارزان و سریع جلب شود.

امسال ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت می‌کنند

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به تدابیر اندیشیده شده برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مسائل ما اقدام برای رفع ناترازی ناوگان نسبت به زائرین در ایام اربعین است که طبق پیش‌بینی‌ها امسال بالغ بر ۴ میلیون زائر در این مراسم شرکت می‌کنند که در این راستا از طرف عراقی درخواست شده، خودروهای زائران ایرانی بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با کارکرد زیر ۵ سال اختصاص داده شد.

کد خبر 748610

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی