Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور عصر امروز در پنل اقتصاد دیجیتال هجدمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابراتی و اطلاع‌رسانی (تله‌کام) گفت: فضای مجازی یک تکنولوژی اجتماعی است و حوزه آی‌سی‌تی به دنبال توسعه کشور است که چند ویژگی در حوزه اجتماعی از جمله عدالت را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور بحث محتوا مطرح است که باید تمام جامعه در این حوزه مشارکت کند هرچند که در ایران به دلیل نو بودن این پدیده در سال‌های گذشته بیشتر به آن پرداخته شده است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با بیان اینکه در بازار دیجیتال عدم تناسب وجود دارد، اظهار داشت: در دولت یازدهم در حوزه زیرساخت کارهای بزرگی انجام شد که اگر صورت نمی‌گرفت، هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم. عدم تناسب در حوزه اقتصاد دیجیتال این است که ۴۰ تا ۴۵ درصد اقتصاد در حوزه دیجیتال بخش سرویس‌ها است و مابقی آن اقتصاد خدمات اما در ایران در بخش اقتصاد مخابرات یک وضعیت چاقی وجود دارد که در نهایت لاغر است. ۷۵ درصد از اقتصاد دیجیتال ایران در حوزه تلکامپ است و سرویس‌ها هشت درصد از آن را شامل می‌شود.

فیروزآبادی با بیان اینکه نگرانی‌هایی در حوزه وابستگی به خارج در حوزه دیجیتال وجود دارد، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مثل گوگل در تمام زمینه‌های اقتصاد دیجیتال از جمله تولید سیستم‌عامل، ارائه خدمات اینترنت تا خدمات موبایل فعالیت می‌کنند که باعث شده تا نگرانی‌هایی در زمینه وابستگی به سیستم‌های خارجی ایجاد شود.

وی با انتقاد نسبت به برخی سرمایه‌گذاری‌های پولی و مالی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی در حوزه تولید فولاد سرمایه‌گذاری می‌کنند که این مساله می‌تواند به مستقل شدن کمک شایانی کند اما حوزه فناوری اطلاعات می‌تواند در توسعه سایر زمینه‌های کشور کمک کند که این نیازمند تدوین قوانین در حوزه بانکی و مالی است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به سین‌تک‌ها ابراز داشت: جلساتی برای همکاری با سین‌تک‌ها شروع شده و امیدواریم در این زمینه تحولاتی صورت گیرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۱۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق