Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ محمدرضا شعبانی، مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران در خصوص آغاز برداشت نارنگی پیش‌رس اظهار کرد: اولین برداشت ما نارنگی‌های پیش‌رس است که برداشت آن شروع شده است. در حال حاضر هم هوا مساعد برداشت است و نارنگی‌ها هم آب‌دار شده‌اند و هم به قند لازم رسیده‌اند، لذا حدود 20 روز است که برداشت آن را آغاز کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: 20 درصد از محصول نارنگی پیش‌رس برداشت شده که حدود 120 هزار تن پیش‌بینی این نوع نارنگی را داریم اما در مجموع بیش از 600 هزار تن نارنگی داریم و بخش نارنگی‌های اونشو از اوایل آبان برداشت خواهد شد.

شعبانی در رابطه با برداشت پرتقال خاطر نشان کرد: پرتقال‌های ناولینای پیش‌رس هم به زودی به بازار عرضه خواهند شد اما کشاورزان به خاطر ترس از سرمازدگی و خسارت که سال گذشته محصول پرتقال را از بین برد، پرتقال‌های تامسون را هم با وجود کم آب بودن و نداشتن طعم خوب برداشت کرده‌ و راهی بازار کرده‌اند. امیدواریم از لحاظ سرما و آب و هوا امسال مشکلی نداشته باشیم.

او افزود: سال گذشته مجموعا حدود 3 هزار میلیارد تومان خسارت برآورد شده است.

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران پیش‌بینی کرد: برداشت امسال مرکبات در مازندران بیش از 2.5 میلیون تن پیش‌بینی شده که شامل؛ نارنج، نارنگی، پرتقال، لیمو و انواع مرکبات خواهد شد که این رقم در صورتی است که مانند سال گذشته سرمازدگی محصولات را از بین نبرد.

شعبانی در خصوص خبر رنگ کردن مرکبات و عرضه به بازار تشریح کرد: ما استانداردهایی در این زمینه داریم که اجازه این کار را به باغداران می‌دهد که بیشتر در پرتقال‌ها این اتفاق می‌افتد. پرتقال را برای نمای زیباتر و جاذبه بیشتر در یک فرایندی رنگ‌آمیزی می‌کنند. رنگ نارنگی به خاطر پوست نازک، زودتر تغییر می‌کند. به همین دلیل دست‌کاری نمی‌شود اما این فرآیند برروی پرتقال‌ها انجام می‌شود.

او افزود: ما در این بخش استاندارهایی را داریم که اگر رعایت کنند مشکلی پیش نمی‌آید اما متاسفانه این استانداردها رعایت نمی‌شود و برخی میوه‌های ما را پس از رنگ‌آوری به بازار عرضه می کنند. اگر بشود این میوه‌ها را با رنگ طبیعی خود وارد بازار کنیم و مردم هم از این میوه ها استقبال کنند بهتر است اما مصرف کننده بیشتر به زرق و برق روی میوه‌ها توجه می‌کند و این اجبار را ایجاد می‌کند که بخش خدمات با رنگ و ابزارآلات مختلف، میوه را براق نشان دهند.

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران در ادامه تصریح کرد: اگر نوع نگاه مصرف کننده درست شود میوه به صورت طبیعی به بازار عرضه خواهد شد.

شعبانی در پایان گفت: ما جلسات مختلفی در این زمینه تشکیل داده‌ایم و تدابیری اندیشیده‌ایم و از همکارانمان در بخش سورتینگ خواسته‌ایم طبق استانداردها رفتار کنند و از رنگ کردن میوه ها اجتناب کنند و در صورتی که مجبور به این کار شدند از رنگ‌های خوراکی برای این کار استفاده کنند تا مشکلی برای مصرف‌کنندگان ایجاد نشود.

منبع: ایلنا

403

استاندارد اتحادیه باغداران رنگ کردن پرتقال مجوز نارنگی برداشت نوبرانه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود اسدی توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

وی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

اسدی با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، ادامه داد: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان می‌گوید: انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

وی اضافه کرد: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب