Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-01@23:24:58 GMT

شیخ اعتدال به جامعه روحانيت باز می‌گردد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۸۷۴۷۶

شیخ اعتدال به جامعه روحانيت باز می‌گردد؟

زماني محمدرضا خاتمي، دبيركل پيشين جبهه مشاركت، در واكنش به اتهام «دولت ساخته‌بودن» اين حزب گفته بود رئيس وقت دولت اصلاحات آن قدر كه با حزب مؤتلفه ديدار داشت، با جبهه مشاركت نداشت. حالا هم خبر رسيده است كه نمايندگان جامعه روحانيت مبارز با حسن روحاني ديدار داشته‌اند؛ تشكلي كه حسن روحاني زماني از اعضای مهم آن بود؛ اما مانند ناطق‌نوري و مرحوم هاشمي سال‌هاست كه شركت در جلساتش را ترك كرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شايد نمايندگان جامعه روحانيت براي دلجويي از روحاني و راضي‌كردن او به بازگشت به ديدارش رفته‌اند. روحاني در حالي با نمايندگان جامعه روحانيت ديدار كرده است كه تاكنون هيچ خبري مبني بر ديدار او با مجمع روحانيون مبارز، همتاي دوقلوی جامعه روحانيت يا ديگر احزاب اصلاح‌طلب منتشر نشده است. اين مصداق گفته اخير عبدالله نوري است كه در گلايه‌اي از عملكرد حسن روحاني گفته است: «نمي‌شود رأي را از يک جريان فکري گرفت و ‏تعامل و ‏همراهي را با گروه ديگر کرد. ما با درک مشکلات دولت مي‌گوييم بايد توازن برقرار ‏باشد». حجج ‌اسلام تقوي، شبستري، سعيد مهدوي‌کني، ابوترابي و مصباحي‌مقدم در ديدار ديروز با حسن روحاني حضور داشتند.
به گزارش صدای ایران،غلامرضا مصباحي‌مقدم، سخنگوي جامعه روحانيت مبارز، در واكنش به اينكه آيا اين ديدار در راستاي بازگرداندن روحاني به جامعه روحانيت بوده يا خير، به «شرق» گفت: «در حاشيه ديدار به اين مسئله هم اشاره شد؛ ولي اين‌طور نبود كه ديدار ما با چنين هدفي صورت گرفته باشد. ايشان هم اظهار تمايل كردند كه حتما جلسات در حضور ايشان تشكيل شود؛ چون از نظر امنيتي ملاحظاتي هست و بايد تدابيري صورت گيرد». مصباحي‌مقدم در پاسخ به اين سؤال كه شركت‌نکردن روحاني در جلسات جامعه روحانيت مربوط به پيش از رياست‌جمهوري اوست؛ پس قاعدتا موانع ديگري در كار بوده كه حسن روحاني مدت‌هاست در جلسات شركت نمي‌كند، به «شرق» گفت: «بله ايشان از مدت‌ها قبل در جلسات حاضر نمي‌شدند؛ ولي برخلاف آقاي ناطق‌نوري، آقاي روحاني هيچ‌وقت نمي‌گفتند كه اصلا ديگر در جلسات شركت نمي‌كنند و بنايشان بر نيامدن نبود. در مواردي هم كه با ايشان در اين مدت ديدار داشتيم، اظهار تمايل مي‌كردند كه حضور پيدا كنند؛ اما شرايط اقتضا نمي‌كرد». مصباحي‌مقدم در ادامه افزود: «هدف ما از اين ديدار اظهار تبريك به مناسبت پيروزي ايشان در انتخابات رياست‌جمهوري بود. مي‌خواستيم زودتر اين ديدار انجام شود كه ميسر نشده بود؛ تا‌جايي‌كه شبيه اين ديدار را بعد از پيروزي ايشان در انتخابات يازدهم هم داشتيم، هم قبل داشتيم». او در پاسخ به اين سؤال كه آيا حسن روحاني گلايه نكرد كه چرا در انتخابات رياست‌جمهوري جامعه روحانيت مبارز به جاي حمايت از او از ابراهيم رئيسي حمايت كرد، گفت: «نخير، گلايه‌اي نكردند».
تناقض‌هاي يك جامعه
رابطه اين نهادي كه حسن روحاني زمان عضو مهم آن بود، با رئيس‌جمهوري فعلي سينوسي بوده است. درون جامعه روحانيت يك دوقطبي وجود دارد. يك قطب به مرحوم هاشمي و روحاني نزديك است و يك قطب به اصولگرايان مخالف دولت. براي همين هم در اين مدت اظهارنظرهاي متفاوت و متناقضي از سوي اين نهاد نسبت به دولت و روحاني شاهد بوديم؛ اگرچه برايند كنش سياسي اين نهاد روحاني در نهايت حركت در مسير مخالف با حسن روحاني بوده است. آنها سال ٩٢ و ٩٦ از روحاني حمايت نكردند. به‌عنوان نمونه ٢٠ تير خبري منتشر شد مبني بر ارسال نامه‌اي اعتراضي از سوي جامعه روحانيت مبارز به حسن روحاني. خبرگزاري تسنيم به نقل از حجت‌الاسلام حسين ابراهيمي، عضو شوراي مرکزي جامعه روحانيت مبارز، نوشته بود که اين نامه با مصوبه جلسه شوراي مرکزي درباره مسائل جاري روز و مشکلات مردم و در راستاي دفاع از حقوق مردم بوده است. حجت‌الاسلام سيدرضا تقوي، قائم‌مقام جامعه روحانيت مبارز، نيز گفته بود كه اعضاي اين تشکل از حاشيه‌سازي‌ها و اظهاراتي که موجب تشويش اذهان عمومي شده، نگران است؛ چرا‌که به‌ گفته او حقوق و مسائل اصلي مردم از سوي برخي مسئولان مورد توجه قرار نگرفته است؛ اما به فاصله كوتاهي جامعه روحانيت مبارز اين خبر را تكذيب كرد. در جريان انتخابات رياست‌جمهوري دوازدهم يك بار سخنگوي جامعه، مصباحي‌مقدم، گفته بود كه يكي از گزينه‌هاي ما روحاني است؛ اما بعدا ساير اعضا و به‌ويژه رئيس جامعه روحانيت اين اظهار‌نظر سخنگو را به‌شدت تكذيب كرد. در نهايت هم جامعه روحانيت به جمنا پيوست و از رئيسي حمايت كرد. موحدي‌كرماني، دبيركل جامعه روحانيت مبارز، هم بعد از انتخابات گفته بود: «رئيسي ١٦ ميليون رأي حلال دارد و شوراي نگهبان بايد موارد تخلف انتخابات را بشناسد و به مردم معرفي کند».
روحاني چه گفت؟
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دولت، حجت‌الاسلام‌والمسلمين دکتر حسن روحاني عصر روز گذشته در ديدار صميمي با نمايندگان جامعه روحانيت مبارز، ضمن تشکر از حضور و ارتباط خوب اعضاي اين تشکل با مجموعه دولت افزود: دولت و دستگاه‌هاي اجرائي به استمرار رابطه صميمانه و همکاري علما و روحانيت دلسوز، اهتمام ويژه دارد.
رئيس شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به اهميت موضوعات فرهنگي و اجتماعي، از‌جمله فرهنگ عمومي، سبک زندگي و نيز فضاي مجازي تأکيد کرد: دولت با حساسيت خاص و با روش‌هاي علمي و تعاملي در پي مديريت مسائل فرهنگي و از‌جمله فضاي مجازي است؛ به‌نحوي‌که هم دسترسي مردم به اطلاعات و خدمات اين شبکه‌ها ادامه يابد و هم ارزش‌هاي اسلامي و اخلاقي و فرهنگ ملي کشور آسيب نبيند.
دکتر روحاني با تشريح شرايط اقتصادي کشور و ابعاد درآمدي و هزينه‌اي آن، لزوم همدلي و همراهي قوا، ارکان نظام و نهادها براي تأمين امنيت سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي، حمايت واقعي از بخش خصوصي و ساماندهي به مشکلات باقي‌مانده اقتصادي را مورد تأکيد قرار داد.
رئيس شوراي‌عالي امنيت ملي، برجام را موفقيتي ارزشمند و حاصل اجماع ملي، حمايت مردم و هدايت رهبر معظم انقلاب دانست و با اشاره به گشايش‌ها و فرصت‌هاي ايجاد‌شده، رفع تحريم‌ها، حل تدريجي مشکل مراودات بانکي و حجم درخور‌‌توجه سرمايه‌گذاري خارجي و اعتبارات اختصاص‌يافته از سوي کشورهاي مختلف جهان، افزود: از نظر سياسي نيز تنهاماندن دولت فعلي آمريکا در ضربه‌زدن به برجام و يک‌صدايي جامعه جهاني به‌ويژه اروپا و ساير ارکان ١+٥ در حمايت از برجام و ادامه همکاري‌ها با ايران دستاوردي ديگر براي ايران اسلامي است.
خواسته‌ها از نگاه دولت
پايگاه اطلاع‌رساني دولت ديروز خواسته‌ها و انتظارات جامعه روحانيت از روحاني را كه در اين جلسه مطرح شده، منتشر كرد. محورهاي اين خواسته‌ها به اين شرح بوده است: «جامعه روحانيت موفقيت دولت را موفقيت خود و نظام مي‌داند و در مسير پيشرفت کشور حامي و در کنار دولت خواهد بود. تأکيد بر ضرورت همدلي و همراهي دستگاه‌هاي اجرائي و علما و روحانيت در سراسر کشور. لزوم توجه به دغدغه‌هاي فرهنگي و اجتماعي و تلاش عالمانه براي رفع نگراني‌ها خانواده‌ها در فضاي مجازي. لزوم اتخاذ سياست‌هاي يکپارچه و استحکام در مديريت فضاي علمي و دانشگاهي و نيز معرفي سريع‌تر دو وزير کابينه. حمايت از برجام به‌عنوان اقدامي مؤثر در اقتدار ملي و وحدت عمومي و تقدير از تلاش دولت و مذاکره‌کنندگان. تقدير از تلاش‌هاي دولت در مهار تورم و ثبات اقتصادي و تأکيد بر ايجاد هرچه سريع‌تر رونق در تمام بخش‌هاي اقتصادي. ادامه برنامه‌هاي ارزشمند دولت در توجه به معيشت عمومي، رسيدگي ويژه به مستمندان و مستمري‌بگيران. تقدير از جهت‌گيري منابع بانکي به سمت حمايت از توليد و اشتغال و تأکيد بر ضرورت اصلاح نظام بانکي کشور».
خواسته‌ها از نگاه جامعه روحانيت
خبرگزاري فارس ديروز در گزارشي مشروح اين ديدار را از زبان شركت‌كنندگان نوشت. به گزارش فارس: حجت‌الاسلام تقوي، قائم‌مقام جامعه روحانيت مبارز، در اين نشست گفت: «در دوره انتخابات مطالبي از سوي شما مطرح شد که انتظار بود پس از انتخابات تکرار نشود؛ چراکه برخي سخنان به اقتضاي انتخابات و ازاين‌رو تکرار آن نگران‌کننده بود. ما معتقديم شما شخصيتي ولايي و مريد رهبري هستيد و هرگز نبايد بين شما و رهبري نوعي جدايي احساس شود. کمک دولت به نهادهاي ديني در دوره شما بايد بيشتر شود؛ چراکه طبق سفرهايي که داشته‌ايم، مشاهده کرديم بين دستگاه‌هاي دولتي و روحانيت حفره‌اي پديد آمده که شايسته نيست و بايد برطرف شود». تقوي خطاب به روحاني تأکيد کرد: «ارتباط شما با روحانيت سازمان‌يافته نيست و نهاد رياست‌جمهوري بايد زمينه ارتباط سازمان‌يافته‌ با روحانيت را فراهم کند».
فيلترینگ هوشمند را اعمال كنيد
به گزارش فارس، در ادامه اين نشست، آيت‌الله مجتهد‌شبستري نيز گفت: «بدآموزي فضاي مجازي براي نسل جوان و القاي شبهات ديني در اين فضا بسيار است؛ البته ممکن است شما بگوييد رسيدگي به اين وضعيت وظيفه روحانيت است که بايد گفت روحانيت در اين زمينه کار کرده و مي‌کند». اين عضو جامعه روحانيت مبارز همچنين افزود: «اگر دولت در اين زمينه بيشتر فعاليت کند، براي مهار ناهنجاري‌هاي فضاي مجازي مناسب است. ما هم نمي‌گوييم فضاي مجازي بسته شود؛ اما بخش‌هاي ناهنجار بايد محدود شود و فيلترینگ هوشمند باشد.
او با اشاره به تشکيل کميسيون خاص در مجمع يکي از وظايف آن را رسيدگي به وضعيت فضاي مجازي دانست و گفت: مجلس، خبرگان و مجمع در اين زمينه فعاليت خواهند کرد و بهتر است رئيس‌جمهور نيز در اين زمينه اقدامات لازم را انجام دهند.
وزارت علوم منطبق با ديدگاه رهبري باشد
سعيد مهدوي‌کني هم با بيان اينکه براي وزارت علوم بايد فردي منطبق با ديدگاه رهبري انتخاب شود و تمرکز بر روي آموزش‌عالي لازم است،‌ گفت: از اقدامات لازم در اين زمينه تمرکز بر روي ارتقاي کيفي و مسائل تربيتي است و از نظر کيفي بايد کار بيشتري صورت گيرد. ابوترابي هم در اين نشست گفت: «دوستان در جامعه روحانيت اتفاق نظر داشتند که بايد ارتباط بيشتري بين رئيس‌جمهور و جامعه روحانيت وجود داشته باشد».

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟

حسن روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، با تبریک روز کارگر و معلم به این دو قشر مهم جامعه، راه‌حل مشکلات کشور را مشارکت مردم در همه زمینه‌ها عنوان کرد و گفت: وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟

بنا به روایت سایت حسن روحانی، رئیس جمهوری سابق کشورمان، با اشاره به روزهای سخت کشور در ۴۵ سال گذشته، از جنگ تحمیلی هشت ساله تا تحریم‌های هسته‌ای، اظهار داشت: در روزهای سخت، عمده توان ما برای عبور از مشکلات متکی به حضور مردم بود. مردم با حاکمیت همفکری و همکاری و کمک می‌کردند یا خواست حاکمیت را قبول می‌کردند. در جنگ ۸ ساله اگر مردم نمی‌آمدند و اگر بسیج نبود، ما توان آن را نداشتیم در برابر عراق بجنگیم. اگر صنایع وارد نمی‌شدند ما گلوله توپ و خمپاره نداشتیم. فقط با نیروی مسلح، ارتش و سپاه و ژاندارمری مشکلات حل نمی‌شد.

رئیس دولت تدبیر و امید با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشورهای همسایه را بخوریم.

رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم. در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.

روحانی دلیل بهبود شرایط اقتصادی در دولت یازدهم را امیدواری مردم و حمایت آن‌ها از حاکمیت و دولت دانست و افزود: در آن دوره انقلاب دیجیتال تحقق پیدا کرد. استارت‌آپ‌ها در آن ایام شتاب گرفتند. توسعه پهنای باند در فضای مجازی باعث شد مردم راحت شوند و بسیاری از مشاغل در آن بستر شکل بگیرد. امروز فضای مجازی چگونه است؟ در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، برخی سکوهای اقتصاد دیجیتال را می‌خواهند حاکمیتی کنند. بخش خصوصی را قبلاً خصولتی می‌کردند، الان خصومتی می‌کنند.

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: وقتی در توزیع قدرت مردم را مشارکت نمی‌دهیم، آن‌ها در اقتصاد هم مشارکت نخواهند کرد. وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟ توان هسته‌ای و موشکی جای خود، اتفاقاً رشد اصلی توان هسته‌ای و موشکی در دولت تدبیر و امید رخ داد. مشکل ما ایران‌هراسی و کاهش قدرت بازدارندگی با قطعنامه‌های فصل هفتمی شورای امنیت بود که با حمایت جهانی از پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری از سوی ایران و برجام این فضا تغییر کرد. وقتی برجام امضا شد، اولین افرادی که به من تبریک گفتند دوستان منطقه‌ای ما؛ عراق و سوریه و جهاد اسلامی بودند. برجام بازدارندگی ایران را افزایش داد. در آن شرایط که مردم با ما بودند توانستیم مشکلات را حل کنیم و به سمت توسعه و پیشرفت برویم.

هفتمین رئیس‌جمهور ایران، غفلت از امر توسعه کشور را نگران‌کننده دانست و گفت: کشورهای اطراف ما در منطقه به فکر توسعه همه‌جانبه هستند اما متأسفانه عده‌ای در داخل فقط به فکر حفظ قدرت یک جناح اقلیت هستند و حتی به فکر حفظ نظام و کشور هم نیستند. کشور بدون توسعه حفظ نمی‌شود. توسعه هم بدون مشارکت مردم، ورود سرمایه خارجی به داخل و رابطه درست با دنیا امکان‌پذیر نیست. الان طرح‌های عمرانی مهمی که در دوره ما ۶۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته را هم دنبال نمی‌کنند؛ فقط برخی مواردی که ما بیش از ۹۰ درصد پیش برده بودیم را به صورت محدود تکمیل می‌کنند.

روحانی خواستار حفظ کرامت مردم در عرصه اجتماعی در کنار حل مشکلات معیشتی آن‌ها شد و گفت: دو نمونه اصلی حکومت اسلامی، حکومت پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) و مولا امیرالمؤمنین(ع) است؛ باید ببینیم در امر به معروف و نهی از منکر سیره آن بزرگان چه بود؟ قرآن در بحث حجاب از نگاه افراد شروع می‌کند. امیرالمؤمنین نه تنها زن بی‌حجابی که از کنار جمع یارانش عبور کرد را تنبیه نکرد بلکه به دیگران گفت چرا به او نگاه می‌کنند؟ باید بررسی کرد که دستگاه‌های فرهنگی و صداوسیما در طول ۴۵ سال گذشته توانستند دین‌داری مردم را بیشتر کنند؟ واقعاً کار پلیس این‌گونه نهی از منکر است و تعلیم این کار را دیده‌اند؟ امروز سر ساخت مسجد دعوا می‌کنند درحالیکه اول باید نمازخوان تربیت کرد، اگر نمازخوان بیشتر شد، آن‌ها خودشان مسجد درست می‌کنند. در مقولات اجتماعی کرامت و حیثیت مردم را باید حفظ کنیم. مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟ وقتی انقلاب شد بسیاری از زنان باحجاب شدند و حتی چادر به سر کردند.

او در پایان از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست. اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم.

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • رئیسی پروژه‌ای که در دولت روحانی افتتاح شده بود را دوباره افتتاح کرد!
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی