Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@04:26:56 GMT

ورود پنیر گلستان به بازار روسیه

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۹۱۲۱۸

ورود پنیر گلستان به بازار روسیه

بایرام گلدی پوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: این مقدار طی سه مرحله از یک کارخانه لبنی استان که دارای کد صادراتی IR از سازمان دامپزشکی است، صادر شد.
وی گفت: روسیه به عنوان دروازه صادراتی به کشورهای اروپایی محسوب می شود و این با توجه به توانمندی وکیفیت تولیدات استان گلستان مهم بوده و در راستای توسعه صادرات این بخش تلاش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پوری افزود: کارخانه های لبنی و سایر واحدها همچون کشتارگاههای طیور برای صادرات به کشورهای اروپایی و روسیه باید کد صادراتی IR را از سازمان دامپزشکی دریافت کنند.
وی یادآور شد که کد صادراتی پس از انجام ممیزی و کارشناسی های لازم به کارخانجات متقاضی تعلق می گیرد.
به گفته وی؛ اکنون در گلستان یک کارخانه لبنی و سه کشتارگاه طیور دارای کد صادراتی IR (انطباق شرایط فنی و بهداشتی) هستند و محصولات تولیدی خود را زیر نظر دامپزشکی به کشورهای مقصد صادر می کنند.
به گزارش ایرنا ابتدای امسال برای نخستین بار یک واحد لبنی فعال در استان موفق به دریافت مجوز صادرات محصول تولیدی خود به کشور روسیه شد.
پیشتر محمدرضا وفایی مدیرکل دامپزشکی گلستان به ایرنا گفته بود: از سال 1395 اصلاح ساختارهای بهداشتی و فنی صنایع لبنی برای افزایش توان تولید و قابلیت صادرات محصولات به خارج از کشور و ارتقاء قدرت رقابت پذیری با تولیدات سایر کشورهای منطقه در دستور کار قرار گرفت.
استان مرزی گلستان واقع در شمال ایران با پرورش بیش از سه میلیون واحد دامی از قطب های دامپروری کشور به شمار می رود و طبق گزارش جهاد کشاورزی سال قبل 400 هزار تن شیر در این استان تولید شد.
طبق اعلام دامپزشکی گلستان 32 کارخانه لبنی در استان وجود دارد که 24 واحد فعال هستند.
6204/1648
خبرنگار: علی اصغر تیموریان ** انتشار: پری سالارنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ی جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «ردشده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

برای مشاهده فهرست کالاهای وارداتی و صادراتی که در حال حاضر مشمول تأمین ارز از محل واردات در صادرات اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6086729 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد