Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@03:09:09 GMT

نخستین خانه ریاضی اردستان راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۹۲۸۶۶

نخستین خانه ریاضی اردستان راه اندازی می شود

کاشان- ایرنا- مدیر آموزش و پرورش اردستان از اجرای طرح تشکیل خانه ریاضی برای نخستین بار در این شهرستان خبر داد.

به گزارش دوشنبه ایرنا، عیسی شفیعی در جلسه شورای آموزش و پرورش اردستان گفت: ایجاد کتابخانه تخصصی و سالن مطالعه، بررسی و ریشه یابی ضعف های آموزشی، ترویج و آموزش نرم افزارهای نوین، برگزاری مسابقه های علمی دانش آموزی و کلاس های تقویتی از جمله هدف های راه اندازی خانه ریاضی در این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی برگزاری کلاس های مشاوره خانواده و دانش آموزی، آموزش محاسبه سریع، ایجاد علاقه مندی بیشتر در دانش آموزان، اجرای طرح های پژوهشی و برگزاری نشست های تخصصی را از دیگر هدف های راه اندازی خانه ریاضی اردستان عنوان کرد.
مدیر آموزش و پرورش اردستان بیان کرد: مقدمات تشکیل انجمن های علمی جوان و نوجوان، آزمون های علمی و طلایی نیز در کنار خانه ریاضی فراهم شده که در آینده نزدیک اجرایی می شود.
او اضافه کرد: شهرستان اردستان با 62 واحد آموزشی و چهار هزار و 200 دانش آموز در بین 41 منطقه آموزش و پرورش استان اصفهان رتبه نهم را در سال تحصیلی 95 -96 در زمینه آموزش به خود اختصاص داد که با این طرح ها ارتقای بیشتر آنها فراهم خواهد شد.
علیرضا غیور، فرماندار اردستان نیز با ابراز رضایت از ارتقای سطح علمی و نمره های دانش آموزان بیان کرد: این مهم نتیجه تلاش های چند ساله فرهنگیان در حوزه امور آموزشی شهرستان است و باید در کنار پیگیری ایجاد خانه کنکور از سوی مدیریت آموزش و پرورش، اجرای طرح فرهنگ نماز نیز در همه مدرسه ها در دستور کار قرار بگیرد.
امام جمعه اردستان در ادامه این جلسه بر همکاری و همیاری شورای آموزش و پرورش و اولیا در جهت تامین بسترهای رشد علمی، توسعه فرهنگی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاکید کرد.
حجت الاسلام حسن دهشیری گفت: آموزش و پرورش باید فارغ از حاشیه ها و مسائل سیاسی با استفاده از نظر و تجربه فرهیختگان راهکارهای بسترسازی رشد و تعالی دانش آموزان را فراهم کند.
جلسه شورای آموزش و پرورش اردستان در سالن فرهنگی آموزشی ادب این اداره برگزار شد که با کمک 300 میلیون ریالی خیرین احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
شهرستان اردستان با 43 هزار نفر جمعیت در 118 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
خبرنگار: رحمت الله عامری نیا** انتشاردهنده: محمد ملا حمزه زاده
7431/8123

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۲۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود

همشهری آنلاین- بهاره خسروی :در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روزها بسیاری از آنها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آنها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این‌ باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸‌ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آنها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: « ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، ‌بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

کد خبر 848725 برچسب‌ها هویت شهری راهنمايى و رانندگى تهران

دیگر خبرها

  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد