Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا حبیب اله آصفی روز سه شنبه در نشست هماهنگی برگزاری جشن برنج در این شهرستان افزود:از آنجا که بخش چغامیش دزفول قطب تولید برنج این شهرستان می باشد برای نخستین بار جشن برداشت برنج در این شهرستان برگزار می شود.
وی افزود:حدود پنج هزار هکتار برنج در بخش چغامیش دزفول کشت می شود که این محصول به نام سایر شهرها در بازار کشور عرضه می شود لذا برای معرفی این محصول با کیفیت به بازار مصرف کشور برای نخستین بار جشنواره برنج در بخش چغامیش دزفول برگزار می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آصفی با بیان اینکه این جشنواره هفتم آبانماه در بخش چغامیش و در جوار مزارع شالی برگزار می شود ادامه داد:پس از جشنواره برنج ، تلاش می شود تا برای معرفی سایر محصولات تولید منطقه از جمله کلخونگ سردشت و بادام شهیون جشنواره های جداگانه ای برگزار خواهد شد تا این محصولات در سطح ملی معرفی شوند.
آصفی افزود:امسال برای نخستین بار محصول برنج تولید چغامیش دزفول در بسته بندی با نشان چغامیش به بازار مصرف کشور عرضه می شود.
احمد زارعی مدیر جهاد کشاورزی دزفول نیز گفت:در حال حاضر سالمترین برنج ایرانی در کشور برنج خوزستان و دزفول است که بعلت استفاده کم کود و سم از کیفیت بالایی برخوردار است .
وی افزود:محصولات کشاورزی دزفول مانند برنج و لیموترش در سطح کشور طرفداران بسیاری دارند بطوری که لیموترش دزفول در پائین ترین قیمت هر کیلوگرم 120 هزار ریال در بازار بفروش رفت .
وی اظهار کرد:جادارد محصول سالم برنج دزفول با وجود اینکه ظاهر خوبی ندارد به علت کیفیت بالایی که دارد جایگزین برنج های خارجی در سفره های ایرانی شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول بیان داشت:هشت دستگاه برنج کوبی با ظرفیت بالای 500 تن در روز در برداشت برنج این شهرستان به کار گرفته خواهند شد و طبق برنامه ریزی های انجام شده در نظر داریم زیرساخت های لازم برای افزایش تولید برنج و صنایع فناوری را در این شهرستان افزایش دهیم تا برند برنج چغامیش دزفول در کشور مطرح شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری دزفول نیز در این نشست گفت: تاریخچه کشت برنج طبق آنچه در منطقه بین دزفول و شوش توسط کارشناسان میراث فرهنگی کشف شده به دوره اشکانی وساسانی بر می گردد.
حجت اله آریایی افزود:در آثار بر جای مانده از این دوره ها سبوس برنج به عنوان یک ماده استحکام بخش در سفال استفاده شده که این نشان می دهد محصول برنج از حدود یک هزارو 700 سال پیش در منطقه کشت می شده است والبته ممکن است سابقه کشت برنج به قبل از این تاریخ نیز برگردد.
تجلیل از پنج کشاورز خوش حساب در پرداخت آب بهای کشاورزی و تولیدکنندگان نمونه برنج از دیگر بخش های جشنواره برنج چغامیش دزفول است.
پارسال سه هزار و 666 هکتار از اراضی کشاورزی در دزفول به کشت برنج اختصاص یافت که از هر هکتار برنج رقم عنبر و محلی حدود 4.5 تن محصول برداشت شد.
7278/6068
خبرنگار:رقیه کردی-انتشار:محمدعلی فریدپناه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد

جمال میرزایی اظهار داشت: تایر در بعضی از رینگ‌ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک‌ها احتکار می‌شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: کمبودی در عرضه تایر‌هایی با رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایر‌ها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی بیان کرد: مشاهده‌های میدانی نشان می‌دهد که تقاضا نسبت به رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایر‌های سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل، انرژی و سایر عوامل و نهاده‌های تولیدی و براساس اخذ مجوز‌های قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان‌ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می‌تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • برداشت چغندر قند در دزفول