Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

سخنان غیرمسئولانه،‌ ماجراجویانه و ناقض پیمان‌های بین‌المللی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره ملت و دولت ایران و توافق بین‌المللی برجام، تاسف خردمندان عالم و محکومیت ملت ایران را در پی داشت.

ما جمعی از اصلاح‌طلبان، فعالان مدنی و روزنامه‌نگاران کشور، ضمن محکوم کردن این اظهارات ناشایست و حمایت از برجام،‌ دولت ایران و تمام نهادهای لشکری و کشوری در خدمت امنیت، توسعه، پیشرفت، ازادی، سربلندی و اقتدار ملت خود، از مواضع منطقی رئیس جمهور کشورمان دکتر روحانی پشتیبانی و اعلام می‌کنیم که در مواجهه با هرگونه تهدیدی که ایران و ایرانی را در معرض خطر قرار دهد، در کنار همه علاقه‌مندان به عزت، سعادت، رفاه و پیشرفت این ملت و این مرز و بوم ، جزئی از پیکر یکپارچه ملت ایران خواهیم بود و از همه خردمندان،‌ اندیشمندان و صلح‌طلبان جهان دعوت می‌کنیم که در واکنش به سیاست‌های خشونت‌زا و جنگ‌افروزانه ترامپ، موضعی مشترک علیه خلق و ترویج جنگ و افراطی‌گری بگیرند و اجازه ندهند که صلح جهانی را ماجراجویانی بی‌تجربه و خودشیفته و جنگ‌سالار به مخاطره اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنان دونالد ترامپ پایان یک نمایش چند ماهه سیاسی تبلیغاتی افراطی و آغاز نمایشی گسترده‌تر در مسیری خطرناک است. پس لازم می‌دانیم که توجه ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران و صلح‌طلبان عالم را به این موارد جلب کنیم:

۱. ارجاع پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد با اجماع همه کشورهای موثر جهان، حاصل سیاست‌های غلط و بی‌خردانه‌ای بود که ایران را تا مرحله خطرناکی از تحریم و انزوا به پیش برد و توافق برجام حاصل تدبیر خردمندانه مسئولان عالی کشور و همراهی سایر کشورهایی بود که تداوم اجماع جهانی علیه ایران را با صلح و امنیت جهانی سازگار نمی‌دانستند. رویداد اول بزرگترین شکست تاریخ دیپلماسی ایران و شکستن اجماع جهانی علیه ایران و لغو تحریم‌های ناشی از آن، یکی از بزرگترین پیروزی‌های تاریخ دیپلماسی ایران بوده است. باید این تحول بزرگ را پاس بداریم و از شکل‌گیری و وقوع چنان شکست‌های بزرگی پیشگیری کنیم و با تحکیم آن برای پیروزی‌های بزرگتر گام برداریم.

۲. هرچند روش و منش دونالد ترامپ در میان خردمندان جهان جایی ندارد، اما این خط مشی طرفدارانی در داخل آمریکا و در میان افراطیون و جنایتکاران جهان ، دولتمردان اسرائیل و برخی کشورهای منطقه دارد. آنان که نه تنها مشوق این رویه هستند بلکه برای ترویج این ماجراجویی‌ها علیه ایران حاضر به پرداخت هزینه‌های گزاف نیز هستند. مدیریت چنین وضعیتی یک دیپلماسی بسیار جدی و توانمند و به مراتب دشوراتر از دیپلماسی برجام را طلب می‌کند؛ سیاست خارجی که باید در جهت انزوای هرچه بیشتر دولت ترامپ و تفکر ترامپی در سطح جهان گام بردارد و برای ایجاد اجماع هر چه گسترده‌تر سایر کشورهای جهان علیه این جریانات افراطی تلاش کند و بصورت گسترده در جهت اعتمادسازی با همه کشورهای جهان فعال باشد و با تمام آنانی که ممکن است تنش‌زدایی کند و حتی در درون جامعه آمریکا به تمامی جناح‌ها و جریان‌های مخالف افراطی‌گری‌های ترامپی توجه ویژه داشته باشد.

۳. تحقق اقتدار و پایداری و موفقیت جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با این شرایط پرتلاطم، مستلزم تحقق واقعی اجماع داخلی میان همه جناح‌ها و شخصیت‌ها و همه معتمدان جامعه است. به همه سیاست‌ورزان و مسئولان کشور توصیه می‌کنیم که واکنش یکپارچه و اجماع آفرین ملت ایران در مقابل اظهارات رئیس جمهور آمریکا را قدر بدانند و ایجاد اجماع و اعتمادسازی حداکثری در میان همه دلسوزان کشور و نظام را در راس تدابیر ضروری برای مواجهه با شرایط پیش رو قرار دهند. باشد که مواجهه با کید ماجراجویان مخالف این کشور و ملت، زمینه‌ساز تحولات بزرگی برای اتحاد ملی و سربلندی و سعادت ملت ایران شود.

- زهرا اشراقی

- محمدابراهیم اصغرزاده

- فروران آصف‌نخعى

-مهدى افروزمنش

- محسن امین‌زاده

- امیر آریازند

- زهره آغاجری

-رضا باوفا

- محسن بهرامى

- حسین پایا

- علی پایا

- مصطفی تاجزاده

- مهدی تدینی

- رضا تهرانی

- محمدرضا جلایی‌پور

- حمیدرضا جلایی‌پور

- سعید حجاریان

- مهرداد حجتی

- داوود حشمتی

- هادی حیدری

- محمد حسینی‌نیا

- محمد رضا خاتمی

- سارا خرمن بیز

- فاطمه خرمى دوست

- داود دشتبانی

محسن دلیلی

- بهنام ذوقى

- فاطمه راکعی

- علیرضا رجبیان

- زهرا رمضانى

-جلال رفیع

- عبدالله رمضان‌زاده

- رقیه زارع‌پور

- نفیسه زارع‌کهن

- فیاض زاهد

-مرجان سهرابی

- بهروز شاهرخ‌نیا

- محمد شریعتی دهاقانی

- سعید شریعتی

- حسین شریف‌زادگان

- علیرضا شمسیان

-محسن صفایی فراهانی

-نادر صدیقی

- کیوان صمیمی

- حسین طاهریان

- اعظم طالقانى

- ریحانه طباطبایی

-عباس عبدی

- فیض‌الله عرب‌سرخی

- ساجده عرب‌سرخی

- رویین عطوفت

-علیرضا علوی‌تبار

- بهزاد عربگل

- مهسا عزتى‌آذر

- حسین علایى

-محمدجواد غلامرضا کاشی

- علی فرخی

- پروین فهیمی

- مریم قدس

- احمد قدیانی

- جاوید قربان اوغلی

- احسان قلمچی

- حسین کاشفی

- نرگس کرباسچی

-ساجده کیانوش‌راد

- محمد کیانوش‌راد

- جمیله کریمی

- فاطمه گوارایى

- مرتضی مبلغ

-احسان مجتهدی

- زهرا مجردی

- فخرالسادات محتشمی‌پور

- جلال محمدلو

-مهدی محمودیان

- میثم مشایخ

- محمدجواد مظفر

- بدرالسادات مفیدى

- مهدى ملک

- علی ملیحی

- آذر منصوری

- حجت‌الله میرزایی

-محمدحسین مهرزاد

- پوریا موسوی

- طاهره میثمى

- لطف‌الله میثمى

-محسن میردامادی

- حسین نصیری

- حسین نعیمی‌پور

- محمد نعیمی‌پور

- حسین نقاشی

- حسین نورانی‌نژاد

- کامبیز نوروزی

- حسین واله

-حسین هوشمند

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان

امیرحسین ابراهیمی،  ایالات متحده آمریکا یکی از ملتهب‌ترین روز‌های خود را طی دهه گذشته سپری می‌کند. اعتراضات دانشجویی روز‌های اخیر دانشگاه‌های مطرح امریکا تعجب بسیاری از تحلیلگران و سیاستمدران را در سراسر جهان در پی داشته است و اکثر تحلیل‌گران حوزه سیاست، پاسخ مشخصی برای این نوع از اعتراضات در این ابعاد بزرگ ندارند.

پس از تصویب کمک ۲۶ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا و افزایش شمار کشته شدگان جنگ غزه، اعتراضات شکل جدیدتری به خود گرفت. دانشجویان به طور مشخص خواستار پایان جنگ غزه و تعطیلی و واگذاری شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. در بسیاری از دانشگاه‌ها، دانشجویانی که برای این تغییرات تلاش می‌کنند می‌گویند که به ارتباطات دانشگاه‌های خود با اسرائیل انتقاد دارند و این امر به ویژه در دانشگاه‌هایی که دارای موقوفات بزرگ هستند، پررنگ‌تر است، زیرا مدیران این دانشگاه‌ها بودجه سالیانه خود را در مجموعه گسترده‌ای از سرمایه‌گذاری‌ها توزیع می‌کنند، برای نمونه در سطح خرد، دانشجویان می‌گویند از همکاری با پیمانکاران رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌ها خودداری کنید و در سطح کلان‌تر اعتراضاشان این است که از اختصاص بودجه‌های تحقیقاتی برای پروژه‌های مربوط به تسلیحات نظامی برای رژیم صهیونیستی دست بردارید!

به گفته بسیاری از تاریخ نگاران و تحلیلگران مسائل سیاسی وضعیت کنونی حاکم بر دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا یادآور مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. اما امروز دلیل اهمیت این نوع اعتراضات چیست و چرا دولتمردان آمریکایی به شدت سعی در سرکوب این نوع اعتراضات دانشجویی داشتند؟!

مشخصا با اوج گیری اعتراضات در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا، دستگاه پروپاگاندا رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا و همچنین سایر رسانه‌های غربی همه آنان یک صدا سعی در سانسور خبری این رویداد بزرگ داشتند و حتی هشتگ‌های مربوط به این اعتراضات در فضای مجازی به ویژه در اینستاگرام و فیسبوک دچار بایکوت خبری شد.

برای اکثریت واضح است که نیروی پلیس ایالات متحده آمریکا معروف به خشونت و سرکوب می‌باشد، اما علی رغم آنکه افراد معترض، دانشجویان جوان هستند بازهم پلیس امریکا به شدت به سرکوب آنان پرداخته است. با توجه به آنکه این دانشجویان عمدتا در بهترین دانشگاه‌های جهان در حال تحصیل بوده اند و از نخبگان آینده ساز ایالات متحده آمریکا هستند این خشونت سازمان یافته بر علیه آنان هیچ توجیهی ندارد و این نشان می‌دهد که تا چه اندازه ساختار سیاسی حاکم بر ایالات متحده آمریکا وابسته به رژیم صهیونیستی است و حتی حمایت از صهیونیست‌ها می‌تواند سبب شود که دولتمردان آمریکایی بر بسیاری از ارزش‌ها که سال‌ها مدعی آن بودند چشم پوشی کنند.

رهبران ایالات متحده آمریکا هرگز تصور نمی‌کردند در مقابل نسلی قرار بگیرند که با وجود آنکه دستگیر می‌شوند، تعلیق می‌شوند و اخراج می‌شوند و حتی در مقابل باتوم‌های نیرو‌های امنیتی قرار می‌گیرند، اما دغدغه مردمی را داشته باشند که هزاران هزار کیلومتر از آنان دورتر است. حتی ایجاد رعب و وحشت و ترس توسط نهاد‌های امنیتی حاکم بر ایالات متحده آمریکا نیز مانع از این نشد که دانشجویان و برخی از اساتید آنان نسبت به نسل کشی غزه بی تفاوت بمانند و با وجود تمام این تهدیدات و فشار‌ها در کنار فلسطینیان ایستادند.

دستگاه دروغ پراکنی و پروپاگاندا رژیم صهیونیستی طی سال‌ها سعی کرد تمام اتفاقاتی که در دنیا بر علیه سیاست‌های استثمارگرایانه او وجود داشت را با برچسب زدن و متهم کردن به بی سوادی و تحجر سرپوش بگذارد، اما امروز در مقابل نسلی از جوانان قرار گرفته است که همگی در ممتازترین دانشگاه های جهان در حال تحصیل هستند و بخش زیادی از آنان نیز یهودی می‌باشند و مسئله اینجاست که حتی از برچسب یهودی ستیز بودن نیز نمی‌تواند استفاده کند و سیاست همیشگی، قربانی بودن را در پیش بگیرد.

شاید حجم سرکوب اعتراضات این واقعیت را نشان دهد که تمام برنامه‌های رژیم صهیونیستی با همکاری و پشتیبانی ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است و امریکا در تمام آنان نقش داشته است. آنچه که مشخص است این اعتراضات، سرآغازی بر پایان پشتیبانی بی چون و چرای آمریکا از اسرائیل خواهد بود، زیرا نسل جوان آمریکایی تصمیم گرفته است دیگر سیاست سکوت را در پیش نگیرد و نسبت به این نسل‌کشی در جریان است واکنش نشان دهد و بدنبال پاک کردن صورت مسئله همانند دولتمردان خود نباشد.

تحلیلگر بین الملل

دیگر خبرها

  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • لشکرکشی وسط اتوبان تیم امنیتی دونالد ترامپ برای اسکورت به دادگاه | فیلم
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی