Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج - نارضایتی شهروندان از وضعیت دفن زباله در حلقه دره و معطل ماندن طرح جامع مدیریت پسماند در کرج ازجمله موضوعات مهمی بود که در جلسه علنی شورای شهر مطرح و مورد انتقاد قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم خستو در هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر کرج در نطق پیش از دستور با اشاره به اینکه هفته گذشته عده ای از فعالان اصناف برای درخواستی به شهرداری کرج مراجعه کرده بودند، اظهار کرد: شنیده ها حاکی است بعد از این مهم سخت گیری هایی برای ورود شهروندان به شهرداری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه ارباب رجوعان می توانند هر زمانی که نیاز است به نهاد شهرداری مراجعه کنند، افزود: شهرداری نهاد امنیتی و قضایی نیست، مرکز اطلاعات هر ارگانی می تواند نسبت به ارائه اطلاعات لازم به شهروندان به کار گیری شود.

عضو شورای شهر کرج بر این مهم تاکید کرد که این‌ امر بایستی در قالب تذکر به شهردار برای حفظ و حرمت ارباب رجوعان ارائه شود.

همچنین احد رسولی دیگر عضو شورای اسلامی شهر کرج در این باره اظهار کرد: طبق بررسی های صورت گرفته این امر از شهرداری سوال شد، طبق اطلاعات کسب شده برخی از افراد بدون اطلاع از واحد مورد نیاز خود به شهرداری مراجعه می کنند به همین سبب میز خدمتی برای رفع این دسته از مشکلات جانمایی شده است.

رضاپور قائم مقام شهردار کرج در پاسخ به اعتراض رحیم خستو عضو شورای شهر کرج گفت: میز خدمت قرار نیست جلوی ورود شهروندان را بگیرد، اگر شهروندی درخواست غیر منطقی دارد باید قانع شود بنا نیست جلوی ورود مردم گرفته شود چرا که بایستی در راستای اعتلای خدمت رسانی به مردم گام برداشت.

در ادامه مهدی حاجی قاسمی با اشاره به بازدیدهای انجام شده از اماکن شهرداری نظیر تالار باشگاه میلاد شهرداری کرج، افزود: در این بازدید تعمیر و نگهداری دیواره این امکان به طور جد به چشم می خورد.

وی با تاکید بر اینکه با بازدیدهای دوره ای و صرف هزینه های کمتر می توان مشکلات این بخش را برطرف کرد، یادآور شد: این امکان متعلق به مردم بوده و بایستی به درستی نگهداری شود.

در ادامه جلسه علنی شورای اسلامی شهر کرج گزارشی از وضعیت آلودگی هوای کرج و راهکارها توسط حسین محمدی رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر کرج ارایه شد.

به گفته محمدی قانون مدیریت پسماند سال ۸۳، آئین نامه آن در سال ۸۴ و برنامه چهارم و پنجم تکالیف ما را در شهرداری ها مشخص کرده است.

وی مشکلات مدیریت پسماند و حلقه دره در کرج را از جمله مسائل حائز اهمیت برشمرد و گفت: شهرداری مکلف بوده تا سال ۹۰ زباله ها را تفکیک شده جمع آوری کرده و تا سال ۹۳ صددرصد این مهم محقق شود، متاسفانه در این زمینه با عقب ماندگی ۱۲ ساله مواجه هستیم.

رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر کرج با اعلام اینکه در جهت اجرای برنامه تفکیک از مبدا به صورت ۱۰۰ درصدی عقب هستیم، تصریح کرد: مقرر شده شهرداری طرح جامع و طرح تفصیلی مدیریت جامع پسماند را تهیه و تدوین کند، در حال حاضر طرح جامع نیمه کاره آماده و معطل باقی مانده است.

محمدی گفت: ساکنان منطقه حلقه دره به لحاظ مشکلات دفن زباله و شیرابه هایی که در این منطقه انباشته شده است، ناراضی هستند لذا درخواست شده در برنامه کوتاه مدت مشکلات حلقه دره برطرف شود.

وی با اعلام اینکه ۶۸ درصد منابع آلودگی استان مربوط به منابع متحرک است، افزود: از این میزان منابع متحرک آلودگی هوا ۱۵ درصد به اتوبان ها باز می گرد.

وی سهم اتوبوس های واحد در رابطه با آلودگی هوا را ۲۲ درصد و سهم اتوبوس های سرویس را ۱۷ درصد اعلام کرد و گفت: تاکسی ها سهمی ۲۲ درصدی و خودروهای شخصی نیز سهمی ۲۲ درصدی در الودگی هوای کرج دارند.

رئیس کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر کرج به فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهر کرج اشاره کرد و یادآور شد: طی سنوات اخیر هیچ اتوبوسی به صورت نو به ناوگان حمل و نقل عمومی کرج اضافه نشده و ١٥ درصد تاکسی های شهر به سن فرسودگی رسیده اند.

وی با اعلام اینکه به لحاظ اهمیت موضوع یاد شده شهرداری ها تکالیفی را به عهده دارند که متاسفانه شاهد هستیم هیچ یک از تکالیف شهرداری در راستای کاهش آلودگی محقق نشده، ادامه داد: شهرداری باید لایحه ای برای نصب کاتالیست ها بر روی تاکسی ها، فیلتر بر روی اتوبوس ها، سیستم یکپارچه معاینه فنی خودرو و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به شورا ارائه شد.

در این باره نیز عباس زارع دیگر عضو شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه یکی از اولویت های مهم کرج بحث کنترل و کاهش آلودگی هوا است، افزود: نمی توان به موضوع آلودگی هوا تک بخشی نگاه کرد.

وی با اشاره به اینکه قسمت قابل توجه آلودگی هوای کرج به ترانزیت ماشین های سنگین در اتوبان باز می گردد، گفت: دولت طرح کمربند جنوبی البرز و تهران را مد نظر دارد که می تواند قسمت قابل توجه ترانزیت را به خود جذب کند، این پروژه باید به صورت جدی بررسی شود.

عضو شورای اسلامی شهر کرج با تاکید بر اینکه باید بستری فراهم شود تا بتوان منابع آلاینده اعمال قانون کرد، ادامه داد: پروژه خرید اتوبوس های به نتیجه نرسیده، این مهم باید مورد توجه جدی شهرداری قرار گیرد.

به گزارش مهر، در راستای کاهش آلودگی هوا؛ تذکر شورای شهر در خصوص نصب کاتالیست بر روی تاکسی و فیلتر بر روی اتوبوس ها به شهرداری ارائه و بنا شد شهرداری طرف مدت زمان یک ماه لایحه این مهم را به صحن شورا ارائه دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک

ایسنا/مرکزی کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در سال گذشته خبر داد.

علی رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری، در حال حاضر سه اکیپ زنده‌گیری مجهز به سلاح بیهوشی و قفس  دارد که شبانه‌روز در سطح شهر اراک فعالیت می‌کنند.

وی افزود: پنج منطقه خدمات شهری در اراک وجود دارد که این اکیپ‌ها در این پنج منطقه فعالیت می‌کنند.

رحمتی از مردم تقاضا کرد در مواقع اضطراری مشکلاتی که از سوی سگ‌های بلاصاحب برای آنها پیش می‌آید را با سامانه ۱۳۷ در میان بگذارند و گفت: شهروندان در تماس با این سامانه، محدوده تردد این سگ ها را اطلاع دهند. این موارد بعد از ثبت در سامانه، ابلاغ شده و اکیپ‌ها به مناطق اعلامی اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ قلاده سگ عقیم‌سازی شد، افزود: سال گذشته ماهیانه به طور میانگین ۱۳۵ قلاده سگ زنده‌گیری شده ‌که شامل سگ‌های نر و ماده و توله‌های ۶ ماهه بوده و پس از جمع‌آوری و  عقیم‌سازی واکسینه شدند.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک تصریح کرد: افرادی که در روستاها با مشکل این سگ‌ها مواجه هستند باید این موضوع را با دهیاری در میان بگذارند چراکه این مورد در محدوده خدمات شهری اراک نیست و نمی‌توان اکیپ اعزام کرد.

رحمتی ادامه داد: مطابق مصوبه سال گذشته فرمانداری، مصوب شده دهیاران شخصا پیگیر این موضوع باشند و با قرارداد با اکیپ‌های خصوصی این جمع‌آوری را انجام دهند و سگ های جمع آوری شده را به پناهگاه شهرداری اراک انتقال دهند.

وی بیان کرد: امسال نیز برنامه، مبتنی بر فعالیت شبانه‌روزی اکیپ‌هاست تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد، تلاش برای این است که در صورت موافقت، در سال جاری تعداد اکیپ‌ها را افزایش دهیم.

رحمتی تاکید کرد: در سال‌های پیش سه قبضه اسلحه بیهوشی دریافت شد که کمک زیادی به این زنده‌گیری در سطح شهر کرد و خوشبختانه تعداد سگ‌های بلاصاحب نیز بسیار کمتر شده است.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک افزود: از مردم می‌خواهیم که در شهرها به سگ‌های بلاصاحب غذا ندهند چراکه همین امر سبب افزایش این حیوانات می‌شود، مردم می‌توانند این غذاها را به پناهگاه موجود در روبروی روستای سوارآباد ارائه دهند.

رحمتی اضافه کرد: این پناهگاه هشت‌هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت دارد و با اتاق‌های جراحی و قرنطینه فعالیت می‌کند و اقدامات عقیم‌سازی و واکسیناسیون نیز در این پناهگاه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این سگ ها بعد از انجام اقدامات لازم و عقیم‌سازی، در مناطق دور از شهر رهاسازی می‌شوند و گاه با ارائه مدارک لازم به گله‌داران واگذار می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی