Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- روزنامه فرا منطقه ای القدس العربی چاپ لندن به نقل از کمپین بین المللی تحریم امارات اعلام کرد: اقدامات قانونی امکان بازداشت 'محمد بن زاید آل نهیان' ولی عهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات، 'حمد محمد ثانی الرمیثی' فرمانده ارتش این کشور و همچنین 'محمد بن احمد البواردی' وزیر مشاور امور دفاعی امارات به جرم ارتکاب جنایت جنگی در یمن آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امروز (دوشنبه) روزنامه فرا منطقه ای القدس العربی چاپ لندن، کمپین تحریم امارات که هفته گذشته توسط گروهی از مدافعان و فعالان حقوق بشر و قربانیان قوانین تبعیض آمیز امارات راه افتاده، اعلام کرد که این کمپین روز جمعه 13 اکتبر (21 مهر) با گروهی از کارشناسان حقوق بین الملل در لندن درباره راههای قانونی بازداشت مقامات عالی رتبه امارات در صورت ورود به این کشور (انگلیس) بحث وگفت وگو کردند.
این کمپین افزود: با توجه به فراوانی گزارش ها و اطلاعات رسیده درباره ارتکاب جنایات جنگی توسط (نظامیان) امارات در یمن، کارشناسان مذکور بر وجود زمینه حقوقی قانونی قوی برای صدور مجوز مجازات مقامات اماراتی تاکید کردند.
کمپین مذکور تاکید کرده که طی هفته گذشته با کارشناسان حقوقی در پاریس و بروکسل (پایتخت بلژیک) درباره انجام اقدامات مشابه در اروپا از طریق صدور یادداشت های بازداشت در برخی کشورهای اروپایی گفت وگو کردند.
این کمپین در سایت خود افزود: دلایلی که در این دیدارها ارائه شد، اساس اقدامات قانونی است و مسئولیت پاسخگویی کشته شدن کودکان و افراد بی گناه یمنی در بمباران هواپیماهای اف 16 و گلوله باران توپخانه ای ، متوجه مقامات اماراتی است.
کمپین مذکور نسخه هایی از گزارش ها، تصاویر و اسناد دال بر اقدامات امارات در جنوب یمن شامل شکنجه و مخفی کردن اجباری افراد ارائه داد و اعلام کرد که به زودی شکوائیه ای به فرماندهی پلیس مرکزی مبارزه با تروریسم انگلیس (SO15) که مسئول بررسی ادعاهای جنایات جنگی و جنایات ضد بشری و کشتار و شکنجه است، ارائه می کند.
کمپین تحریم امارات همچنین افزود: یادداشت بازداشت مسئولان اماراتی طبق بند شماره 1 (4a) قانون دادگاه های جنایی سال 1980 ارائه می شود.
سازمان ملل پنجشنبه گذشته ائتلاف عربی تجاوز به یمن به سرکردگی عربستان و امارات را در فهرست سیاه سالانه کشورها و سازمان های مرتکب جنایت در حق کودکان قرار داد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل پیش از این اقدام به اعزام کارشناسان بین المللی تحقیق درباره ارتکاب جنایات جنگی در یمن کرد و کمیساریای عالی حقوق بشر خواستار تشکیل کمیته کارشناسان بین المللی و منطقه ای دستکم به مدت یک سال برای بررسی کامل موارد احتمالی نقض حقوق بشر توسط طرف های درگیر از سپتامبر 2017 شد.
کمپین بین المللی تحریم امارات هفته گذشته در پاریس پایتخت فرانسه با صدور بیانیه ای اعلام موجودیت کرد.
این بیانیه حاکی است گروهی از فعالان حقوق بشر با برگزاری کارگاه دو روزه با حضور گروهی از مدافعان و فعالان حقوق بشر به بررسی قوانین تبعیض نژادی امارات و قربانیان آن پرداختند.
فعالان حقوق بشر در پاریس پایتخت فرانسه هفته گذشته از راه اندازی کمپینی بین المللی برای تحریم امارات متحده عربی خبردادند در این کمپین که شناسایی هویت فعالانش به زمان دیگری موکول شده، آمده است: این کمپین در جریان یک میزگرد تخصصی که دو روز گذشته و با حضور جمعی از مدافعان حقوق بشر، فعالان و قربانیان قوانین تبعیض آمیز امارات متده عربی برگزار شد، راه اندازی شد.
این کمپین که به «کمپین بین المللی تحریم امارات»( ICBU) نام گذاری شده، فعالیت های خود را در پانزدهم اکتبر 23 مهر آغاز کرد و گروههایی از فعالان حقوق بشر برای مشارکت در آغاز این کمپین در پاریس، بروکسل، برلین، لندن، رم، مادرید و نیویورک تشکیل شده و علاوه بر این گروههایی از دیگر کشورها نیز در آن مشارکت داشته، زیرنظر دبیرخانه عمومی این کمپین فعالیت می کنند.
این کمپین در پرتو نقض بی پایان حقوق بشر از سوی امارات متحده عربی، جنایات جنگی این کشور در یمن و نقض حقوق کارگران به عنوان مرکز برده داری مدرن راه اندازی می شود.
در این کمپین همچنین آمده است که امارات یکی از کشورهایی است که عملیات قاچاق انسان و پولشویی جهان را هدایت می کند و حامی اصلی گروههای تروریسیت در سوریه و دیگر مناطق خاورمیانه است.
کمپین مذکور با اشاره به اینکه گزارش های عدیده ای درباره رسوایی های امارات در این خصوص وجود دارد، تاکید شده، هدف نهایی این کمپین، توقف جنگ یمن، نجات بشریت، توقف برده داری و قاچاق انسان است.
کمپین بین المللی تحریم امارات با عنوان 'بردگی مدرن در امارات..زمان تحریم فرا رسیده است'، از روز سه شنبه آغاز بکار کرد.
این کمپین شامل یک سری برنامه ها و فعالیت های رسانه ای و تبلیغاتی برای شناساندن چهره واقعی امارات به افکار عمومی غرب است.
این کمپین یاد آور شد: امارات پرونده سیاهی در زمینه حقوق بشر نظیر تسهیل تجارت انسان، به بردگی کشیدن مدرن کارگران آسیایی، ارتکاب جنایت جنگی در یمن و حمایت مالی از گروههای تروریستی در مناطق شاهد درگیری در خاورمیانه دارد.
این کمپین همچنین فیلم کوتاهی را منتشر کرد که حاوی اطلاعاتی درباره اوضاع کارگران در امارات و شرایط دشوار آنها در این کشور است؛ به گونه ای که این کارگران از حقوق اساسی خود برخوردار نیستند و دستمزد عادلانه نمی گیرند و استراحت ندارند و به آنها زیاد اجازه داده نمی شود که برای دیدار خانواده هایشان به مرخصی بروند.
در این فیلم آمده است: امارات در تلاشی شکست خورده برای زیبا سازی وجهه خود در اواخر سپتامبر گذشته قانونی را به سرعت از تصویب گذراند که مدعی حفظ حقوق کارگران است.
این درحالی است که امارات در قالب ائتلاف تحت فرماندهی عربستان از حدود سه سال پیش در تجاوزگری همه جانبه به یمن شرکت دارد.
در جریان حملات ائتلاف سعودی تاکنون هزاران غیرنظامی یمنی جان باخته یا زخمی شده اند و میلیونها نفر دیگر نیز آواره شده اند.
در سایه محاصره ائتلاف سعودی علیه یمن، این کشور به شدت از کمبود کالاهای اساسی و دارو رنج می برد و بیش از دو هزار نفر بر اثر شیوع وبا جان باخته اند براساس برآورد سازمان ملل، نیم میلیون نفردیگر نیز تا پایان سال جاری میلادی به وبا مبتلا خواهند شد.
امارات، جنوب یمن از جمله شهر عدن را در اشغال خود دارد و پیشتر، منابع یمنی وجود زندانهای سری امارات در یمن را برملا و تصاویری از شکنجه شدن یمنی ها توسط نظامیان اماراتی در این زندانها را منتشر کردند.
خاورم** 1453*1275
مترجم: آمنه دهقان*انتشار دهنده: مجید جعفری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحشت در محافل صهیونیستی بعد از تصمیم ضد اسرائیلی دادگاه لاهه

محافل و کارشناسان صهیونیست با هشدار درباره عواقب سنگین احتمال صدور حکم بازداشت مقامات این رژیم توسط دیوان بین‌المللی دادگستری اعلام کردند که نتانیاهو و کابینه وی مسئول این مخمصه هستند و باید منتظر عواقب آن از جمله تحریم‌های گسترده ضد اسرائیل باشیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با افزایش فشارها برای صدور حکم بازداشت مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری به خاطر جنایت‌های وحشیانه آنها علیه مردم غزه، وب سایت آمریکایی اکسیوس شامگاه دوشنبه فاش کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی که نام او در صدر لیست کسانی است که باید حکم بازداشت وی صادر شود از «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا خواسته تا برای ممانعت از صدور حکم بازداشت وی و سایر مقامات ارشد اسرائیلی توسط دادگاه لاهه کاری انجام دهد.

دست و پا زدن‌های نتانیاهو برای فرار از حکم بازداشت

اکسیوس با بیان اینکه در این درخواست نتانیاهو در جریان تماس تلفنی عصر روز یکشنبه با بایدن مطرح شد تاکید کرد که نتانیاهو از بایدن خواسته تا از صدور حکم بازداشت وی و سایر مقامات اسرائیلی از جمله «یوآو گالانت» وزیر جنگ و «هرتزی هالیوی» رئیس ستاد ارتش جلوگیری کند.

این وب سایت آمریکایی همچنین گزارش داد که اعضای کنگره از هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات دادگاه بین‌المللی لاهه را درباره صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی تهدید و اعلام کرده‌اند که چنین اقدامی با واکنش آمریکا مواجه خواهد شد.

همزمان با آن رژیم صهیونیستی یک کمپین قضایی و دیپلماتیک به راه انداخته تا از صدور حکم بازداشت مقامات این رژیم توسط دادگاه لاهه جلوگیری کند.

پنج مقام ارشد صهیونیستی و خارجی که نام آنها فاش نشده است در گفتگو با روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز اعلام کردند که مقامات اسرائیلی به طور فزاینده‌ای بر این باورند که دادگاه لاهه در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت علیه مقامات ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل به اتهام جنایت‌های جنگی در نوار غزه است.

روزنامه عبری اسرائیل هیوم روز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد که «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه اسرائیل به سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک اسرائیل در خارج دستور داده تا در صورت صدور حکم بازداشت علیه مقامات ارشد اسرائیلی یک کمپین اعتراضی گسترده علیه این تصمیم دادگاه لاهه به راه بیندازند.

نگرانی محافل صهیونیستی از احتمال تحریم سنگین اسرائیل

روزنامه عبری هاآرتص نیز به نوبه خود در گزارش روز دوشنبه اعلام کرد که کارشناسان اسرائیلی در زمینه حقوق بین‌الملل هشدار می‌دهند که صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی ممکن است همراه با تحریم‌های جدی از جمله تحریم صادرات سلاح و کالا برای اسرائیل و همچنین سایر تحریم‌های اقتصادی همراه باشد.

این رسانه صهیونیستی اعلام کرد که وزارت دادگستری اسرائیل تلاش زیادی برای متقاعد کردن دادگاه لاهه جهت عدم صدور حکم بازداشت مقامات ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل انجام داده است و شخص نتانیاهو در حال برقراری تماس با نمایندگان چند کشور امضا کننده منشور دادگاه لاهه است تا آنها را متقاعد کند که صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی را لغو کنند و یا دست کم آن را به تعویق بیندازند. اما هیچ تضمینی برای موفقیت این تحرکات طرف‌های اسرائیلی وجود ندارد.

کابینه نتانیاهو مسئول این مخمصه اسرائیل است

در شرایطی که دادگاه لاهه آمادگی خود را برای اقدام علیه مقامات اسرائیلی اعلام کرده است کارشناسان صهیونیست در زمینه حقوق بین‌الملل اعلام کردند که کابینه نتانیاهو و نهادهای قضایی اسرائیل مسئول مخمصه‌ای هستند که اسرائیل اکنون در آن گرفتار شده است.

این کارشناسان صهیونیست در گفتگو با روزنامه هاآرتص تاکید کردند که کابینه نتانیاهو هیچ اقدامی برای مقابله با وزرا و مقاماتی که مرتکب جنایات جنگی شده‌اند انجام نداده است. علاوه بر آن کابینه نتانیاهو ارتش را ملزم به رعایت قوانین بین‌المللی در جنگ نکرده بود.

معرفی اسرائیل به عنوان رژیم "نسل‌کش" از سوی دیوان بین‌المللیتدابیر جدید دیوان لاهه در رابطه با جنگ در غزه

«میخائیل سفراد» وکیل و مشاور قضایی اسرائیلی در این زمینه گفت که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد نهادهای رسمی قضایی اسرائیل به ارتش چراغ سبز نشان دادند تا عملیات بمباران غزه را آغاز کند که طی آن تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی قتل عام شدند.

وی تاکید کرد که نهاد قضایی اسرائیل درخواست‌های مکرر سازمان‌های مختلف درباره جلوگیری از ارتکاب جنایات جنگی علیه فلسطینی‌ها را نادیده گرفت و این بدان معناست که مجوز لازم را برای مقامات جهت ارتکاب جنایت جنگی در غزه صادر کرد.

از سوی دیگر «الیاب لیبلیخ» استاد حقوق بین‌الملل در دانشگاه تل‌آویو نیز به نوبه خود اظهار داشت که کمپین تحریک آمیزی که مقامات ارشد اسرائیلی بعد از عملیات 7 اکتبر علیه مردم فلسطین به راه انداختند نقش بارزی در از بین رفتن اعتماد محافل بین‌المللی از جمله دادگاه لاهه به نهادهای حقوقی و قضایی اسرائیل داشت.

وی تصریح کرد ویرانی عظیمی که ارتش اسرائیل در طول جنگ علیه نوار غزه وارد کرد دادگاه‌های بین‌المللی را به این نتیجه رساند که اسرائیل عامدانه قصد کشتار غیرنظامیان فلسطینی و اخراج آنها از نوار غزه و گرسنگی دادن به این مردم را داشته است و برای نسل کشی و نابودی فلسطینی‌ها برنامه‌ریزی کرده بود.

این استاد و کارشناس صهیونیست با اشاره به فیلم‌های منتشر شده توسط افسران و نظامیان ارتش صهیونیستی که جنایت‌های وحشیانه آنها علیه غیرنظامیان فلسطینی را مستند می‌کند گفت: آنچه که وضعیت را بدتر می‌کند این است که فرماندهی ارتش قدرت کنترل رفتار نظامیان و افسران خود را ندارد.

صدور حکم بازداشت مقامات صهیونیست به چه معناست؟

روعی شاندروف که پیش از این به عنوان معاون دادستان کل رژیم صهیونیستی در زمینه حقوق بین‌الملل فعالیت می‌کرد نیز در همین زمینه گفت که صرف تصمیم دادگاه لاهه برای صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی بدان معناست که این دادگاه شواهد کافی در زمینه انجام جنایات جنگی توسط مقامات اسرائیلی را دارد.

«دورین لوستینگ» استاد حقوق دانشگاه تل‌آویو هم به نوبه خود اظهار داشت که هدف قرار دادن کاروان‌های کمک‌های بشردوستانه توسط ارتش اسرائیل به ویژه کشتن امدادگران سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی ضربه بزرگی به اسرائیل وارد کرد و واقعیت غیر قابل تحمل وضعیت انسانی در نوار غزه را نشان می‌دهد.

روزنامه هاآرتص اعلام کرد که اسرائیل عضو دادگاه لاهه نیست و اختیارات این دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسد. 123 امضا کننده اساسنامه رم و اعضای دادگاه لاهه می‌توانند دستور بازداشت مقامات اسرائیلی را اجرا کنند و این حکم در صورت صدور قابل تجدید نظر نیست.

اما درباره اینکه حکم بازداشت مقامات اسرائیلی توسط دیوان بین المللی دادگستری دقیقاً چه زمانی صادر می‌شود محافل صهیونیستی اعلام کردند که احتمالاً حکم بازداشت مقامات اسرائیلی این هفته یا هفته آینده صادر شود که در میان آنها نتانیاهو و گالانت و هالیوی بارزترین کسانی هستند که حکم بازداشتشان صادر خواهد شد.

«متان گوتمان» استاد حقوق بین‌الملل در دانشگاه رایشمن گفت که صدور حکم بازداشت علیه نتانیاهو بدان معناست که وی باید قبل از سفر به هر یک از کشورهای امضا کننده اساسنامه رم این مسئله را در نظر بگیرد که بازداشت خواهد شد و به دادگاه لاهه تحویل داده می‌شود.

وی در تحلیلی که توسط وب سایت روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت منتشر شد تاکید کرد که در صورت صدور حکم بازداشت علیه نتانیاهو او رسماً در فهرست ظالمان و جنایتکارانی قرار می‌گیرد که پیشتر این دستور علیه آنها صادر شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله با قمه در لندن؛ مظنون بازداشت شد
  • وحشت در محافل صهیونیستی بعد از تصمیم ضد اسرائیلی دادگاه لاهه
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا درآستانه صدورحکم ضداسرائیلی
  • احتمال صدور مخفیانه حکم بازداشت مقامات اسرائیل
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • سونامی بین‌المللی علیه مقامات تل‌آویو در راه است
  • وحشت نتانیاهو از صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری