Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نایب رییس مجلس شورای اسلامی ، کاهش جلسات علنی و افزایش جلسات غیرعلنی را بی‌ارتباط به تغییرات امنیتی مجلس دانست و گفت: در واقع شخص رییس مجلس باتوجه به مسئولیتی که در قبال حفاظت از مجلس دارد، درباره دیوارکشی محدوده ساختمان مجلس تصمیم گرفته است.مسعود پزشکیان در واکنش به کاهش یکی از ۳ جلسه علنی هفتگی و افزایش یک جلسه غیرعلنی هفتگی در دستورکار مجلس گفت: مشکل ما جلسه علنی یا غیرعلنی و قانون‌گذاری نیست؛ مشکل ما نظارت بر اجرای قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این همه قانون می‌نویسیم اما چقدر برای نظارت بر اجرای این قوانین وقت می‌گذاریم؛ بعد می‌گوییم چرا مشکلات حل نشد. لازم نیست تا این میزان حرف بزنیم و اگر هم حرفی می‌زنیم باید این حرف را محکم بیان کنیم و در ادامه نیز به‌دقت نظارت کنیم که این حرف‌ها به‌درستی اجرا شود.

این‌که هر روز قانون و آیین‌نامه مصوب کنیم، کار درستی نیست

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مشکل امروز ما در مجلس این است که کمتر به آن‌چه نوشته و تبدیل به قانون کردیم، نظارت می‌کنیم. این‌که هر روز قانون و آیین‌نامه مصوب کنیم، کار درستی نیست.

کاهش جلسات علنی منجر به افزایش ارتباط نمایندگان با مردم می‌شود!

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره برخی دیگر از تغییرات اخیر در وضعیت امنیتی ساختمان مجلس اعم از منع ملاقات مردمی در روزهای جلسات علنی، علاوه بر کاهش جلسات علنی و افزایش جلسات غیرعلنی که منجر به نگرانی افکار عمومی درخصوص کاهش ارتباط مردم با نمایندگان شده، گفت: اتفاقاً وقتی جلسات علنی کم می‌شود، این فرصت در اختیار نمایندگان قرار می‌گیرد که بیشتر با مردم ارتباط برقرار کند. اگر جلسات علنی مجلس بیشتر باشد، امکان ارتباط نزدیک نمایندگان با مردم کاهش می‌یابد.

وی در واکنش به این‌که به هر حال پوشش جلسات علنی از طریق رسانه‌ها منجر به گسترش روابط نمایندگان و مردم می‌شود، یادآور شد: این‌طور نیست. وقتی من به شهرها و روستاهای مختلف رفته و با مردم صحبت می‌کنم، آیا شما کمکی به برقراری ارتباط با مردم می‌کنید؟! وقتی به ادارات رفته و امور و کارهای مردم را پیگیری می‌کنم، آیا قرار است رسانه‌ها کاری کنند؟!

شاید لازم نباشد برخی مسائل به‌صورت علنی در جامعه مطرح شود

نماینده اصلاح‌طلب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس همچنین درباره افزایش جلسات غیرعلنی گفت: جلسات غیرعلنی به‌دلیل ارائه برخی گزارش‌های مسئولان همچون مسائل مربوط به همه‌پرسی اقلیم کردستان برگزار می‌شوند. به هر حال شاید لازم نباشد برخی مسائل به‌صورت علنی در جامعه مطرح شود.

پزشکیان در پاسخ به این سوال که آیا نگران نیستید که با تداوم این روند، عملاً ارتباط مردم و مجلس مختل شود، اعلام کرد: چرا باید نگران باشم. شخصاً معتقدم برگزاری این میزان جلسات علنی ضرورت ندارد و حتماً باید تعداد این جلسات از این هم کمتر شود. اگر از بنده بپرسند، می‌گویم هفته‌ای یک روز جلسه علنی برگزار کنید و باقی هفته پیگیری کنید که چرا این حرف‌هایی که زدیم اجرایی نشد.

وی تصریح کرد: تا می‌توانیم کمتر حرف بزنیم و بیشتر عمل کنیم. تا کی می‌خواهیم حرف بزنیم؟! تا کی می‌خواهیم از اشتغال سخن بگوییم؟! ما مشکل فقدان قانون نداریم؛ مسئله عدم نظارت بر اجرای قوانین است.

نایب رییس مجلس در عین حال در پاسخ به سوال دیگری درباره اعمال برخی محدودیت‌ها در برگزاری تجمعات مردمی مقابل مجلس و دیوارکشی پیرامون ساختمان پارلمان، همزمان با تغییر نحوه برگزاری جلسات مجلس گفت: این اتفاقات تصمیم شخص رییس بود و این مسئله در هیات رییسه مجلس مطرح نشده است.

دیوارکشی پیرامون ساختمان پارلمان به تصمیم شخص لاریجانی انجام شد

وی افزود: در واقع شخص رییس مجلس باتوجه به مسئولیتی که در قبال حفاظت از مجلس دارد، درباره دیوارکشی پیرامون ساختمان مجلس تصمیم گرفته است.

امنیت با اسلحه و دیوارکشی تامین نمی‌شود

عضو فراکسیون امید مجلس در پاسخ به پرسشی درخصوص نظرش در رابطه با این تصمیم رییس مجلس یادآور شد: واقعیت این است که شخصاً‌ نمی‌دانم این ساختار برچه اساسی طراحی شده است؛ چرا که امروزه امنیت را با اسلحه و دیوارکشی تامین نمی‌کنند.

پزشکیان در پایان با بیان این‌که امروزه در هیچ کجای دنیا دیواری وجود ندارد، گفت: برای نظارت بر داده و اطلاعات خیلی راحت‌تر از این شیوه‌ها می‌توان عمل کرد و درباره این‌که بر چه اساسی چنین تصمیمی اتخاذ شده، باید دکتر لاریجانی صبحت کند تا مشخص شود، برچه اساس این تصمیم اتخاذ شده است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم

صالح اسکندری، نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی امنا فهرست ۱۶ نفره خود را به مردم معرفی خواهد کرد، گفت: سیاست ما اشتراک حداکثری با فهرست صبح ایران است.

عضو شورای مرکزی شریان با بیان اینکه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی "شانا" در دور دوم انتخابات ۱۳ نامزد اختصاصی دارد، گفت: احتمالاً ۳ نامزد دیگر به این فهرست اضافه شوند که متعلق به فهرست‌های امنا یا صبح ایران باشند.

وی با بیان اینکه سیاست امنا در دوره گذشته نیز اشتراک صفر نبوده و معتقد است باید فارغ از قبیله گرایی افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم، افزود: چنانچه شانا ۳ نامزد از امنا یا صبح ایران به فهرست خود اضافه کند، از نظر ما بلامانع است.

اسکندری با بیان اینکه ترکیب نهایی فراکسیون‌های مجلس بعد از دور دوم و تعیین تکلیف ۴۵ نفر باقی مانده شفاف‌تر خواهد شد، گفت: با توجه به عدم حضور پررنگ اصلاح‌طلبان در مجلس دوازدهم بعید نیست دو فراکسیون قدرتمند از مجموعه نیروهای انقلابی با تفاوت دیدگاه و سلیقه تشکیل شود.

وی با بیان اینکه مبتنی بر بند ۱۵ سیاست‌های کلی قانون‌گذاری ابلاغی مقام معظم رهبری اولویت بندی در مجموعه فعالیت‌های مجلس به منظور گره گشایی از امور اجرایی و رفع مشکلات معیشتی مردم باید در دستورکار قرار گیرد، افزود: تقویت ارزش پول ملی، پیگیری اجرای سند ملی آمایش و سیاست سرزمینی، پیگیری طرح ساماندهی و کنترل اجاره بها که ان‌شاالله قانون شود، پیگیری پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان توسط بانک‌ها در قانون جوانی جمعیت و … می‌توانند مهمترین موضوعات باشند.

عضو شورای مرکزی شریان با بیان اینکه اولویت بنده بیشتر حضور در کمیسیون امور داخلی و شوراها است، گفت: اما معتقدم باید این کمیسیون با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ارتقا پیدا کند و به کمیسیون "حکمرانی، امور عمومی و آینده" تبدیل شود.

وی با اشاره به تحولات گسترده در موضوع حکمرانی با توجه به پیش‌ران‌ها از جمله هوش مصنوعی، افزود: در مجالس برخی کشورهای اروپایی امروزه کمیسیون‌های آینده تشکیل شده و به طور تخصصی متغیرهای آینده در حکمرانی در حوزه سیاست گذاری، قانون گذاری و نظارت را پیگیری می‌کنند.

صالح اسکندری با بیان اینکه خبرگزاری مهر یکی از رسانه‌های پیش‌رو و خلاق در دوره‌های مختلف بوده است، گفت: سرمایه‌های انسانی ارزشمندی در این خبرگزاری حضور دارند.

وی با بیان اینکه خبرگزاری مهر و پویش با مهر انتخاب کنیم می‌تواند مرجعیت ساز باشد، افزود: با توجه به اینکه دور دوم انتخابات معمولاً آرا رأی دهندگان کیفی‌تر است، مرجعیت‌های سیاسی از این دست راهگشا است.

کد خبر 6094645 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو