Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، مصطفی کواکبیان رئیس شورای بین‌المجالس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیات پارلمانی ایران در حاشیه یکصد و سی و هفتمین اجلاس IPU در سنت پطرزبورگ با روسای هیات‌های پارلمانی چهار کشور انگلیس، ژاپن، استرالیا و اتیوپی دیدار و گفت‌وگو کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این دیدارها با اشاره به سطح روابط فی‌مابین علاوه بر تاکید نسبت به ضرورت گسترش روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و آموزشی دو جانبه با این کشورها و اتخاذ مواضع مشترک در زمینه قطعنامه نهایی اجلاس 137 بین‌المجالس و انتخاب رئیس‌جدید آن به تفصیل در زمینه نکات زیر تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در محور نخست سخنان خود برجام را یک توافقنامه بین‌المللی دانست و بیان کرد: برجام یک سند رسمی بین المللی است و نه تنها هفت کشور مذاکره‌کننده باید به آن پایبند باشند بلکه شورای امنیت سازمان ملل هم که در این زمینه قطعنامه صادر کرده است تمامی کشورهای جهان را به نوعی متعهد به آن ساخته است لذا اگر هم ترامپ موفق شود کنگره آمریکا را با منویات خود همراه سازد کشورهای دیگر برای پذیرش آن خواسته‌ها هیچ الزامی ندارند و هرگز اقدامات جنون‌آمیز ضدایرانی آقای ترامپ نمی‌تواند ملت قهرمان ایران را به عقب‌نشینی وادار سازد.

وی در محور دوم گفتگوی خود به سقوط عمر داعش در آینده ای نزدیک اشاره کرد و گفت: هر چند داعش این‌ روزها نفس‌های آخر خودش را می‌کشد اما لازم است همه کشورها در برابر این تروریست‌های جنایتکار موضع مشترک و قوی داشته باشند و از کشورهای حامی آنها بخواهند از حمایت و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی تروریست‌های مذکور دست بکشند.

کواکبیان یک جانبه گرایی برخی قدرت‌های سلطه‌گر جهانی در زمینه‌هایی همچون دموکراسی، حقوق بشر، تروریسم، امنیت، حفظ تمامیت ارضی، استقلال کشورها و امثال آن به شدت خطرناک برشمرد و اذعان کرد: کشورهای مختلف جهان باید از طریق دیپلماسی پارلمانی و گروه‌های دوستی پارلمانی و اتحادیه بین‌المجالس و امثالهم به شدت با آن مقابله کنند.

رئیس شورای بین‌المجالس مجلس در ادامه این گفتگو ها تاکید کرد: حمایت از مظلومان روهینگیا و مسلمانان یمن و سایر ملت‌های تحت ستم قدرت‌های ظالم، مخصوص یک یا چند کشور نیست بلکه باید صاحبان وجدان‌های بیدار و عواطف انسانی در کشورهای مختلف از هیچ اقدامی فروگذار نکنند.

شایان ذکر است در این دیدارها آقای بت کلیا نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی نیز گزارشی از وضعیت و آزادی عمل اقلیت‌های دینی در ایران و اختیارات نمایندگان آنان مطرح کرد.

آبا ته ریتا رئیس مجلس اتیوپی در این دیدار بر ضرورت گسترش روابط دو جانبه و لزوم سفر گروه دوستی ایران به آدیسابابا و اعزام سفیر اتیوپی به ایران تاکید کرد.

سناتور لان مکدونالد عضو پارلمان استرالیا نیز خواستار گسترش روابط دو جانبه به ویژه در زمینه‌های محصولات کشاورزی و تعامل آموزشی شد.

شوکو سونودا عضو پارلمان ژاپن نیز با مطرح کردن خطر آزمایشات هسته‌ای کره شمالی از سخنان و مواضع ایران در کمیته خلع سلاح هسته ای IPU تشکر کرد.

آن کلوید عضو پارلمان انگلیس نیز با طرح برخی مباحث مربوط به چند نفر زندانی ارتباطات اقتصادی پسا برجام را به همین موضوعات جزیی مرتبط دانست.

301

مصطفی کواکبیان مجلس شورای اسلامی اجلاس IPU سنت پطرزبورگ ترامپ

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۷۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از غرفه استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به ظرفیت معادن استان اظهار داشت: معادن بی‌نظیر استان سیستان و بلوچستان از جمله معدن جانجا می‌تواند یکی از مهمترین عوامل توسعه این استان باشد.

وی تاکید کرد: ظرفیت حوزه شیلات استان بی‌نظیر است و ما بیشترین حجم صید و صیادی را در شهرستان‌های کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان داریم.

وزیر کشور تصریح کرد: اقدامات مناسبی در زمینه تولید در حوزه‌های مختلف از جمله نهاده‌های دامی در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

وی به ظرفیت میوه‌های گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در زمینه تولیدات خرما می‌توان به صورت ویژه در این منطقه از کشور اقدام کرد، همچنین در زمینه تولید میوه‌های گرمسیری نیز باید اقدامات موثرتری صورت بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • رسانه‌های عبری: السنوار قهرمان کشورهای عربی و اسلامی شده است
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • دانشجویان حامی فلسطین با تهدید به تعلیق عقب‌نشینی نکردند
  • تعریف قریب ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد