Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:38:43 GMT

ساماندهی وضعیت مناطق حاشیه نشین شهر اراک ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۲۰۷۰۸

ساماندهی وضعیت مناطق حاشیه نشین شهر اراک ضروری است

اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه مناطق حاشین نشین شهر اراک تراکم جمعیتی بالایی دارند، ساماندهی این محدوده ها بایستی در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی عصر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه شهردار کلانشهر اراک اظهار داشت: بر طبق گفته های استاندار چندین کار اساسی باید اولویت بندی شده و در شهر اراک اجرا شود تا شاهد تغییر و تحولات مطلوب باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مسائل این است که با توجه به گسترش کلانشهر اراک، نیاز به یک میدان بزرگ به عنوان کانون اصلی شهر بیش از پیش احساس می شود که طبق جلسات قبلی وسعت آن ۲۰ هکتار تعیین شده و این مسئله هم از لحاظ فرهنگی و هم از لحاظ اجتماعی تاثیرات به سزایی دارد و به عنوان یک سند افتخار شهر برای ۵۰۰ سال آینده و نسل های آینده خواهد ماند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: میدان های قبلی شهر در حال حاضر جوابگو نیستند و وسعت لازم را ندارند اما اطراف این میدان جدید و شاخص تمام بنگاه های مهم اقتصادی، بانکی، پولی، بیمه ای، پزشکی، اداری و حقوقی مستقر خواهند شد.

دری نجف آبادی خاطرنشان ساخت: همچنین کلانشهر اراک نیاز ویژه ای به تمرکز زدایی در مرکز شهر دارد و رفع این مشکل در کاهش ترافیک بسیار موثر خواهد بود.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات قابل بررسی و مهم که تا به حال مغفول واقع شده احداث یک زیرگذر شرقی- غربی در شهر اراک است که بتوان طول شهر اراک را بدون طی کردن کمربندی های طولانی اطراف شهر در کمترین زمان ممکن طی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: همچنین راه اندازی ریل شرقی-غربی در داخل شهر از طرح های قابل تامل است که می توان در حال حاضر با کمترین محدودیت به آن پرداخت چرا که در سال های آینده قطعا محدودیت های بیشتری برای انجام این طرح خواهد بود.

دری نجف آبادی اذعان داشت: از دیگر مشکلات اصولی عدم نظارت بر ساخت و سازها در سازه های تاریخی است که باید برای مرمت این آثار تدبیر کرد و در رابطه با فضاهای غیر تاریخی هم، مناطق حاشیه ای که پر جمعیت نیز هستند با مشکلات زیادی مواجه اند.

وی اضافه کرد: در گذشته نزدیک به یک هزار و ۱۰۰ روستا داشتیم اما در حال حاضر تنها ۷۵۰ روستای آباد با کمترین جمعیت را داریم و این جمعیت به شهرها مهاجرت کرده و حاشیه نشینی را به وجود آورده اند که باید برای حل مشکلات این مناطق برنامه ریزی شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: در بحث منابع طبیعی نیز در سال جاری جلسه ای در نیروگاه تشکیل شد که از مصوبات آن جنگل کاری مصنوعی به مساحت دو هزار هکتار بود و بایستی اجرایی شود.

دری نجف آبادی در پایان گفت: مسئولان شهری ترویج مسائل دینی و اعتقادی را نیز مدنظر قرار دهند در غیر این صورت بسیاری از ظرفیت های ما با وجود بسیاری مشکلات مثل فضای مجازی و... در مسیر غلط از بین خواهد رفت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۰۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • حاشیه بازی نساجی و پرسپولیس| چهارمین گل اورنووف به نماینده مازندران/ برخورد گرم الهامی و پیروانی
  • حاشیه بازی نساجی و پرسپولیس| سومین گل اورنووف به نماینده مازندران/ برخورد گرم الهامی و پیروانی
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • خیابان فلسطین اراک ساماندهی می‌شود
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه همه مناطق استان را دربرمی گیرد
  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم