Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه استان کرمانشاه ۹۰۰۰ تن تخم‌مرغ کمتر از نیاز استان تولید می‌کند گفت: جهت رفع این کمبود واحدهایی در استان ایجاد می‌شود.

بهرام خانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با اشاره به اینکه سالانه 11 هزار تن تخم‌مرغ در استان تولید می‌شود اظهار داشت: برخی از واحدها در استان از گذشته غیرفعال شده‌اند و تعاونی نیز دارای مشکلات مدیریتی است و برخی نیز به هر دلیلی شرایط ادامه فعالیت ندارند و باید تغییر فعالیت دهند یا شرایط طوری شود که از چرخه تولید خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از توسعه واحدهای تخم‌گذار موجود در استان خبرداد و گفت: در صورت نیاز واحدهای جدیدی برای تأمین نیاز استان که بین 18 تا 20 هزار تن در سال است ایجاد می‌شود که نیاز به وارد کردن تخم‌مرغ از استان‌هایی همچون تهران، قزوین و قم نباشد.

خانی با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه 910 مرغداری گوشتی با ظرفیت 10 میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره پرورشی وجود دارد عنوان کرد: در استان کرمانشاه 24 واحد مرغ ‌تخم‌گذار با ظرفیت یک میلیون و 100 هزار قطعه و 9 واحد مزرعه مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 426 هزار قطعه فعالیت می‌کنند.

وی از فعالیت چهار مؤسسه جوجه‌کشی در استان خبرداد که سالیانه ظرفیت حدود 40 میلیون قطعه تولید جوجه یک روزه را دارند و گفت: میزان تولید گوشت مرغ حاصل از این واحدها در سال حدود 63 هزار و 500 تن است و ظرفیت تولید تخم‌مرغ 11 هزار تن است.

خانی با اشاره به اینکه در بخش تولید گوشت مرغ بیش از نیاز در استان تولید می‌شود بیان کرد: مازاد این تولید به استان‌هایی همچون خوزستان، کردستان، همدان، ایلام و در برخی از فصول گرم به لرستان صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه هشت واحد کشتارگاه صنعتی در استان کرمانشاه فعال است عنوان کرد: این کشتارگاه‌ها مرغ گوشتی تولید شده را در کشتارگاه‌ها به صورت عمده کشتار و به صورت کشتار روز و با عنوان کشتارگاه خود وارد بازار داخل و خارج از استان می‌کنند.

خانی با اشاره به اینکه برای صادرات گوشت مرغ به خارج از کشور باید خط کشتار صفر دو وجود داشته باشد که کد IR به آن می‌خورد گفت: این محموله‌ها بسته‌بندی می‌شوند و با درج کد IR و حلال به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی با بیان اینکه یک کشتارگاه در استان کرمانشاه با دریافت تسهیلاتی تجهیزات لازم در این راستا را به طور کامل نصب کرده است افزود: این واحد در حال رفع ایرادات جزئی برای دریافت کد IR است که برای جمع‌آوری مرغ و صادرات به خارج از کشور کار خود را آغاز کند و در آینده نزدیک این اتفاق رخ می‌دهد.

انتهای پیام /

R41380/P1010113/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۲۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد