Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@21:34:22 GMT

اخاذی به بهانه درمان سرطان فرزند

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۲۵۱۳۰

«من و رامین با هم بیش از ٧٠بار در یک‌ سال گذشته از معتادان و افغانی‌ها اخاذی کردیم. به‌ خصوص معتادها یا خرده‌فروش‌های مواد همین که بیسیم ما را می‌دیدند، رنگ صورتشان می‌پرید. به قدری دستپاچه می‌شدند که دیگر از ما کارت شناسایی نمی‌خواستند و البته ما برای خودمان کارت هم درست کرده بودیم.»

به گزارش ایسنا، روزنامه «شهروند» نوشت: «اخاذی و زورگیری برای جبران هزینه‌های درمان سرطان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ادعای تبهکاری بود که به اتهام چندین فقره اخاذی، زورگیری و سرقت در شعبه یک بازپرسی دادسرای ناحیه ٣٤ تهران تحت ‌بازجویی قرار گرفت. او همان مجرمی است که دستگیری او و همدستش در خیابان جمهوری به دلیل فرار، گروگانگیری و تیراندازی پلیس سروصدای زیادی به پا کرد. این متهم در نخستین جلسه بازپرسی در برابر قاصی نصرتی قرار گرفت و ضمن اقرار به بیش از ٧٠ فقره زورگیری و اخاذی از معتادان و موادفروشان تحت عنوان پلیس امنیت، جزییاتی از یک‌ سال فعالیت مجرمانه خود و همدستش را فاش کرد.

تعقیب و گریز خیابانی برای دستگیری ٢ مامور قلابی

سه‌شنبه ظهر بود که پلیس به دو سرنشین یک پژو٤٠٥ در خیابان جمهوری تهران مشکوک شد. ماموران با دیدن پلاک دستکاری‌ شده این خودرو به راننده آن دستور ایست دادند اما راننده وقتی متوجه فرمان پلیس شد، اقدام به فرار کرد. عملیات تعقیب و گریز آغاز شد. در شلوغی و ازدحام آن ساعت خیابان جمهوری فرار با خودرو کار آسانی نبود. با استعلام پلیس مشخص شد که این خودرو دارای سابقه سرقت به شیوه زورگیری است. ماموران برای متوقف کردن خودرو و دستگیری دو سرنشین آن مجبور به تیراندازی شدند. چند تیر هوایی شلیک شد اما سرنشینان خودرو بی‌توجه به اخطارهای پی‌درپی و شلیک هوایی همچنان به دنبال راهی برای فرار از دست ماموران بودند. در نهایت چند تیر به خودروی مظنون فراری برخورد کرد و خودروی آنها از حرکت ایستاد اما دو سرنشین آن به سرعت از خودرو خارج شدند و برای فرار از دست ماموران به میان مردم و رهگذران رفتند. ماموران هم به سرعت آنها را دنبال می‌کردند. ناگهان رامین از پیاده‌رو خارج شد و در خیابان جلوی یکی از خودروهای عبوری را گرفت. او با چاقویی که به همراه داشت، سوار یک تاکسی شد و با تهدید او قصد فرار از دست ماموران را داشت اما پلیس که جان راننده تاکسی را در خطر می‌دید، دوباره به سمت رامین تیراندازی کرد. چند تیر شلیک شد تا این‌ که در نهایت متهم فراری از ناحیه قوزک پا مورد اصابت گلوله قرار گرفت و پلیس او را دستگیر کرد.

حامد دیگر تبهکار فراری هم در همان خیابان سعی داشت با پراید عبوری یکی از شهروندان از محل حادثه فرار کند، اما راننده پراید با این مرد ٤٠ساله درگیر شد و در نهایت پلیس موفق شد او را هم دستگیر کند. بدین ترتیب رامین برای درمان به بیمارستان منتقل شد و همدستش حامد برای تحقیقات به اداره پنجم پلیس آگاهی پایتخت منتقل شد. این عملیات تعقیب‌وگریز به دلیل تیراندازی‌های پلیس و حمل سلاح سرد از سوی یکی از متهمان باعث شد که به سرعت اخباری در خصوص سرقت مسلحانه در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها منتشر شود اما مرکز اطلاع‌رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با رد هرگونه سرقت مسلحانه در منطقه خیابان جمهوری و خیابان‌های اطراف علت این حادثه را دستگیری دو زورگیر اعلام کرد.

بیش از ٧٠ زورگیری با لباس مامور امنیت اخلاقی

صبح چهارشنبه حامد به شعبه یکم دادسرای ویژه سرقت منتقل شد و در برابر بازپرس نصرتی قرار گرفت. او به بیش از ٧٠ مورد سرقت، زورگیری و اخاذی تحت عنوان مامور پلیس امنیت اعتراف کرد و دلیل ارتکاب به این جرایم را تهیه پول برای درمان سرطان اعضای خانواده خود و همدستش عنوان کرد. در این جلسه بازپرسی راننده تاکسی هم که از سوی یکی از متهمان برای دقایقی به گروگان گرفته شده بود، حاضر شد و ضمن شکایت از متهم در تشریح بخشی از ماجرای تعقیب و گریز و گروگان گرفته‌شدنش از سوی رامین به بازپرس پرونده گفت: «قبل از ظهر سه‌شنبه بود که برای گاززدن به ایستگاه گاز سه‌راه آذری رفتم اما آن‌ جا تعطیل بود. من هم به سمت میدان بهمن رفتم. بعد از زدن گاز در خیابان بودم که ناگهان مردی برافروخته و نگران را در مقابل خودم دیدم. او جلوی خودروام را گرفت و سوار شد. او با خودش چاقوی بزرگی به همراه داشت. او با تهدید چاقو از من خواست به سرعت از آن دور شوم. در همان موقع دیدم که همدستش هم سوار خودروی پرایدی شد و از راننده خواست تا حرکت کند. رامین از من می‌خواست که فرار کنم و ماموران هم پی‌درپی دستور ایست می‌دادند. من هم از ترس جانم حرکت کردم. تیراندازی شروع شد و او از ناحیه پا مجروح شد.»

با پایان نخستین جلسه بازپرسی تحقیقات به دستور قاضی نصرتی برای شناسایی مالباختگان و سایر جرایم احتمالی دو متهم دستگیر شده از سوی کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد.

باجگیری از معتادان و افغانی‌های غیرمجاز

سرقت، جعل عنوان و زورگیری اتهاماتی بوده که تاکنون حامد به جرم آنها دوبار به زندان افتاده است. او این‌ بار هم بیش از ٧٠ مورد اخاذی و زورگیری با جعل عنوان مامور امنیت اخلاقی در پرونده‌اش دارد. آن چه در ادامه می‌خوانید، گفت‌وگوی «شهروند» با این متهم سابقه‌دار است:

- چند وقت است که اقدام به زورگیری و سرقت می‌کنی؟

- از‌ سال گذشته بود که با رامین آشنا شدم. بعد از آن هم شروع به اخاذی کردیم.

- با همدستت کجا آشنا شدی؟

- سال گذشته بود که کنار خیابان منتظر خودرو بود. رامین جلوی پایم ترمز کرد و من هم سوار شدم. در مسیر سر صحبت باز شد. من از مشکلات و گرفتاری‌های زندگی‌ام به او گفتم. او هم مثل این‌ که دل پری داشت، شروع به درددل کرد. وقتی من به او گفتم که فرزندم به سرطان مبتلا شده، او هم از ابتلای زنش به این بیماری و هزینه‌های کمرشکن آن به من گفت. همان‌جا بود که با هم دوست شدیم. درد مشترک من و رامین، ما را به فکر سرقت و باجگیری از معتادان برد.

- چطور این کار را انجام می‌دادی؟

- در خیابان‌ها می‌چرخیدیم تا سوژه را پیدا کنیم. افراد معتاد یا خرده‌فروش‌های مواد بهترین کیس‌های ما بودند. به طرف آنها می‌رفتیم و خودمان را ماموران پلیس امنیت معرفی می‌کردیم. به افغانی‌ها هم گیر می‌دادیم و ورود غیر قانونی آنها را بهانه می‌کردیم. موادفروش‌ها یا معتادان را می‌گشتیم. اگر جنس داشتند، از آنها پول می‌گرفتیم. آنها برای این‌ که دستگیر نشوند، هر کاری می‌کردند. ما هم از آنها پول می‌گرفتیم. برای افغانی‌ها هم از همین شگرد استفاده می‌کردیم.

- در این مدت یک‌ سال کسی به شما شک نکرد، از آنها اخاذی می‌کردید؟ کارت یا مدرک شناسایی از شما نمی‌خواستند؟

- بیشتر مواقع کار به این‌جا نمی‌رسید. به‌ خصوص معتادها یا خرده‌فروش‌های مواد همین که بیسیم ما را می‌دیدند، رنگ صورتشان می‌پرید. به قدری دستپاچه می‌شدند که دیگر از ما کارت شناسایی نمی‌خواستند و البته ما برای خودمان کارت هم درست کرده بودیم.

- بیسیم از کجا تهیه کرده بودید؟

- بیسیم پلیس نبود. از همین بیسیم‌های برد کوتاه که در مغازه‌ها می‌فروشند. چند تا گاز اشک‌آور خالی هم داشتیم. البته هیچ‌وقت موردی پیش نیامد که از آن استفاده کنیم. البته خالی بود. اگر کار به آن‌جا می‌کشید، دستمان‌رو می‌شد.

- چندبار این کار را انجام دادی؟

- من و رامین با هم بیش از ٧٠بار در یک‌ سال گذشته از معتادان و افغانی‌ها اخاذی کردیم.

- خودرویی که با آن دستگیر شدید، سرقتی بود؟

- بله چند وقت پیش آن را از سه‌راه آذری دزدیدیم. من همراه رامین به‌ عنوان مسافر سوار خودرو شدیم و بعد به او گفتیم که مامور هستیم. کارتمان را به او نشان دادیم. به بهانه بازرسی خودرو کنار خیابان متوقف کردیم. او از خودرو پیدا شد تا درِ صندوق‌عقب را باز کند و ما هم خودروی او را به سرقت بردیم. البته برای این‌که گیر نکنیم، پلاک آن را عوض کردم. به ‌خاطر همین پلاک دستکاری‌شده هم به ما شک کردند و دستگیر شدیم.

- پیش از این سابقه سرقت و دستگیری داری؟

- دو بار دستگیر شدم و به زندان افتادم. نخستین‌ بار ‌سال ٨٣ بود که به اتهام سرقت بازداشت شدم و به ١٥‌سال حبس محکوم شدم. ٥سالی که از حبسم گذشت، با سند آزاد شدم. یک بار هم‌ سال ٩١ به اتهام اخاذی بازداشت شدم و دو سالی حبس کشیدم و مجددا آزاد شدم.

- اما باز هم به سمت سرقت و خلاف رفتی؟

- همان طور که گفتم، من بچه‌ام سرطان دارد. درمان این بیماری هم کلی هزینه دارد. از کجا باید این پول را تهیه کنم؟ به این انجمن‌های حمایت از بیماران سرطانی هم مراجعه کردم اما فایده‌ای نداشت. رامین هم مشکل من را دارد، همسرش همین مریضی را دارد. درمان این درد پول می‌خواهد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان می‌شود ارسال پیامک‌هایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد می‌شود.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی با موضوعات مختلف بدافزار‌هایی را در قالب پیامک اطلاع‌رسانی ارسال می‌کنند.

کسانی تصریح کرد: این بدافزار‌ها دارای لینک‌های آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاه‌های بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت می‌کند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت می‌برند.

وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیام‌ها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفن‌همراه برای انجام امور بانکی است.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شماره‌ها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاه‌های پرداخت بانکی است.

کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفن‌همراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکر‌های اینترنتی را شناسایی می‌کند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دست‌فروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت ۱۰۳ گرملاجات
  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • سارق احشام در دام پلیس نکا
  • رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل‌های برق فشار قوی در مشهد
  • رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل های برق فشار قوی در مشهد
  • تأکید پلیس به برخورد قاطع با سرقت و کشف جرایم
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • قتل زن ٨٢ ساله و سرقت طلاهای او در این شهر
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی