Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، «علیرضا دائمی» قائم مقام وزیر نیرو در امور بین الملل در نشست تخصصی «راهکارهای حمایت از ساخت داخل و توسعه صادرات» که در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران برگزار شد، با اشاره به مشکلات توسعه صادرات در کشور گفت: یکی از مشکلات اصلی کشور وابستگی شدید بخش خصوصی به دولت و در عین حال وابستگی دولت به منابع نفتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تأمین اعتبارات طرح‌ها به‌دلیل کمبود اعتبارات با مشکل مواجه شده و این باعث ایجاد مشکلاتی در زنجیره تولید شده است.

وی تصریح کرد: دسترسی به سوخت ارزان قیمت و نیروی انسانی تحصیل کرده از جمله مزیت نسبی در سطح ملی برای ماست، باید توجه داشته باشیم که ما دارای یک جایگاه ژئوپلیتیک خوب هستیم و عمده کشورهای همسایه نیازمند محصولات ما هستند.

قائم مقام وزیر در امور بین الملل گفت: مطمئناً با توجه به کاهش قیمت نفت و انتظار کاهش بیشتر آن در سال‌های آتی، درآمدهای دولت برای راهبری بسیاری از پروژه‌های عمرانی کاهش می‌یابد؛ بنابراین صنعت آب و برق بایستی به دنبال خوداتکایی این صنعت از نظر اقتصادی حرکت کند.

وی ادامه داد: سال گذشته 28 طرح بزرگ در حوزه آب و فاضلاب به صورت BOT قرارداد بسته شده و قدم بسیار خوبی برای خوداتکایی این طرح‌ها و البته صنعت برداشته شد.

وی تأکید کرد: کار مجموعه‌های دولتی، سیاست‌گذاری و تسهیل گری در امور مختلف کشور است و این مجموعه‌ها می‌بایست از مداخله در امور اقتصادی پرهیز کند.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه وزارت نیرو به عنوان یک ارگان دولتی در یکی دو سال اخیر گام‌های بسیار مثبتی جهت ورود شرکت‌های خصوصی به پروژه‌های بزرگ برداشته است و بناست که این حرکت تداوم داشته باشد.

دائمی گفت: شرکت‌های خصوصی می‌بایست توجه داشته باشند که شرط گرفتن قراردادهای بزرگ از وزارت نیرو استفاده آن‌ها از تجهیزات ساخت داخل در اجرای پروژه‌هاست.

وی اضافه کرد: از دیگر شروط، استفاده شرکت‌های خصوصی از پتانسیل نیروی متخصص داخلی برای انجام کارهاست.

وی با اشاره به یکی از پیش شرط‌های توسعه صادرات و افزایش کیفغیت محصولات داخلی در صنعت اظهارداشت: یکی از این امور که می‌تواند بسیار کمک کننده باشد پیدا کردن یک شریک تجاری در خارج از کشور است، این امر می‌تواند هم باعث تأمین سرمایه اجرای پروژه‌ها شود و هم اینکه باعث افزایش کیفیت محصولات و تبادل تجربیات در این زمینه شود.

وی در پایان نیز با اشاره به مشکلات پیش روی نظام بانکی گفت: یکی از مشکلات اساسی ما برای توسعه صادرات محصولات صنعت، مشکلات موجود در نظام بانکی و نبود مبادلات بانکی با بانک‌های معتبر و بزرگ خارجی است.  

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در دیدار با فرماندار و اعضای تشکل‌های گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان اردبیل لازم و ضروری است.

وی خواستار فعال بودن تشکل‌های حوزه گردشگری در راستای معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات تبلیغی شد و گفت: بدون معرفی ظرفیت‌ها نمی‌توانیم انتظار افزایش گردشگران ورودی به استان را داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برخی از مشکلات حوزه گردشگری مانند فعالیت غیرقانونی جارچی‌ها در ورودی شهرها، فعالیت بدون پروانه تأسیسات گردشگری و تغییر کاربری برخی از تأسیسات اشاره کرد و ادامه داد: برای این موارد پیگیری‌های لازم در جلسه‌های متعدد در سطح استانی و ملی انجام می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به نتیجه مطلوب دست یابیم.

محمدی ادیب با اشاره به مشکل تخصیص تسهیلات حمایتی برای تأسیسات گردشگری استان از سوی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به صورت مستقیم در حال رایزنی با بانک‌ها و پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه مدیریت عالی استان توجه ویژه‌ای به صنعت گردشگری دارد، تصریح کرد: با پیگیری کوچک‌ترین موارد در این حوزه به منظور تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران و فعالان، حمایت همه جانبه‌ای از صنعت گردشگری انجام می‌شود.

کد خبر 6091048

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید