Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحسن حسینی شاهرودی درحاشیه همایش توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شاهرود اظهار داشت:روستاها بهترین ظرفیت برای توسعه اقتصاد و تولید در کشور است.

به گزارش خانه ملت؛ وی با تأکید بر لزوم توسعه اشتغال روستایی بیان کرد: بالغ‌بر 12هزار میلیارد تومان اعتبار برای تحقق این امر در مجلس شورای اسلامی تصویب‌شده است که بالغ‌بر 50درصد از این اعتبار اختصاص‌یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با بیان اینکه این اعتبار از محل 1.5 میلیارد دلار صندوق توسعه ملی تأمین‌شده است بیان کرد: تاکنون بالغ‌بر 6هزار میلیارد تومان برای توسعه اشتغال روستایی در کشور تخصیص‌یافته است.

وی با اشاره به برخی مشکلات روستایی تصریح کرد: بالغ‌بر 39 درصد از جمعیت روستانشین در کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد و باید برای تکمیل این مسئله اقدامی اساسی انجام شود.

حسینی شاهرودی با تأکید بر اینکه حفظ جمعیت روستایی یکی از سیاست‌های مهم دولت است بیان کرد: طرح آمایش سرزمینی یکی از مهم‌ترین طرح‌ها دولت برای توسعه مناطق روستایی و حفظ جمعیت روستانشین در کشور است.

وی با اشاره به برخی اقدامات و سیاست‌های غلط در دولت‌های گذشته بیان کرد: علی‌رغم اینکه طرح‌های توسعه‌ای برای روستاها تدوین‌شده بود ولی اجرای آن‌ها توسعه را به کلان‌شهرها وارد کرده بود و این خلاف اهداف و سیاست‌های دولت انجام شد.

نماینده مردم شاهرود و میامی گفت: جمعیت روستانشین در ایران رو به نزول است و باید برای حفظ این جمعیت از طرح‌های رفاهی و خدماتی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ارزیابی‌های سازمان ملل حاکی از کاهش جمعیت روستایی است تأکید کرد: در پیش‌بینی‌های سازمان ملل تا سال 1920 میلادی در جهان بالغ‌بر 30درصد از جمعیت انس آن‌ها روستانشین و 70درصد جمعیت شهرنشین می‌شوند.

حسینی شاهرودی عدم اشتغال و امکانات رفاهی در روستاها را از مهم‌ترین عامل کاهش جمعیت روستانشین دانست و گفت: کمبود آب، عدم وجود درآمد کافی برای کشاورزان و غیره از دیگر مشکلات روستانشینان و عوامل کاهش جمعیت این قشر است.

وی در پایان یادآور شد: 17 دفتر کارگزاری بیمه در شهرستان‌های شاهرود و میامی مستقرشده است که این حجم از دفاتر پاسخگوی نیاز مردم روستاهای این شهرستان نیست و باید برای رفع این مسئله اقدامی اساسی انجام شود پسندیدم 0

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست

رئیس شورای اسلامی شهر ساری گفت: تخصیص بودجه و اعتبار ساری با توجه به جمعیت شناوری در ایام سال جوابگو نیست و برای گرفتن حقش نیاز به توجه ویژه‌ای دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، پرویز شعبانی شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش بزرگداشت روز ملی شوراها به مناسبت نهم اردیبهشت روز شورا که در تالار مرکزی ساری برگزار شد، با اشاره به تلاش امور عمرانی استانداری برای رسیدن به اهداف مدیریت شهری اظهار کرد: امیدواریم با روی کار آمدن استاندار جدید مازندران توجه بیشتری به پروژه‌های عمرانی و حوزه شهری مرکز استان شود.

وی با بیان اینکه ساری با توجه به جمعیت شناوری که در ایام سال دارد، باید در بحث تخصیص بودجه و اعتبار مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد تا به حق خود برسد، افزود: تشکیل شورای اسلامی شهرها و روستاها سبب تحکیم انقلاب و افزایش نقش نظارتی مردم بر شهرداری‌ها شده است.

رئیس شورای شهر ساری با تاکید بر اینکه شوراها بعد از گذشت ۲۵ سال به دوران بلوغ خود رسیده و ثمرات خوبی داشته است، اظهار داشت: البته کاستی‌ها و ضعف‌هایی هم دارند که باید بعد از بررسی‌های دقیق مرتفع شود.

شعبانی ادامه داد: امسال به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم از طرف مقام معظم رهبری معرفی شده که شورای اسلامی شهرها و روستاها با توجه به اینکه با مردم به صورت مستقیم ارتباط دارند، برای تحقق این امر می‌توانند نقش به‌سزایی ایفا کنند.

کد خبر 748546

دیگر خبرها

  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور