Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، محمدرضا پورابراهیمی پیش از ظهر پنجشنبه در بیست و هفتمین جلسه شورای گفت‌وگوی استانی دولت و بخش خصوصی در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان اظهار داشت: تدوین سند گرشگری استان کرمان را می‌توان در قالب سند چشم‌انداز برنامه پنج ساله گردشگری استان تعریف کرد.

وی با اشاره به اینکه لازم است در سند گردشگری استان کرمان برش‌های دستگاهی هم دیده شود، عنوان کرد: باید از ظرفیت حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در راستای توسعه اقتصادی کشور بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی تصریح کرد: میزان سرمایه گذاری در حوزه گردشگری پایین است اما بیشترین حجم اشتغال را می‌توان در حوزه گردشگری با حجم زیاد ایجاد کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه هفته آینده نشست مشترک کمیسیون اقتصادی مجلس را با میراث فرهنگی خواهیم داشت، عنوان کرد: در این جلسه به بررسی احکام و بندهای حوزه گردشگری و آمادگی برای تدوین قانون نظام جامع اقتصاد گردشگری پرداخته خواهد شد.

پورابراهیمی بیان کرد:  دستگاه‌های مرتبط با حوزه گردشگری هم می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه قوانین و مقررات گردشگری ارائه دهند تا اصلاحات لازم صورت گیرد.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه برش اقتصادی که اساسی‌ترین بخش حوزه گردشگری است تاکنون در کشور مغفول مانده است، افزود: تراز ارزی صنعت گردشگری کشور حدود چهار میلیارد دلار منفی است و مقایسه تراز استان کرمان با کشور می‌تواند مبنایی برای فعالیت‌های ما باشد.

وی بیان داشت:  تراز بازرگانی کشور نیز سه میلیارد دلار منفی است و قیمت پسته طی چند روز گذشته تا ۱۰ هزار تومان کاهش داشته است و به نظر می‌رسد عقبه جریان مافیایی به این موضوع ورود کرده و به یک دغدغه برای کشاورزان و صادرات بدل شده است.

true برچسب ها : گردشگری مجمع نمایندگان استان کرمان محمدرضا پور ابراهیمی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید

محمد منصور عظیم‌زاده اردبیلی در نشست خبری که با اصحاب رسانه که در سالن مرکز بین‌المللی رشد برگزار شد، با اعلام این مطلب، اظهار داشت: «با فعال شدن پنجره واحد الکترونیک در قشم تمام مراحل سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف در یک فرآیند زمانی کمتر از یک ماه انجام خواهد شد.»

وی ادامه داد: «بحث تسهیل و ایجاد تحرک در حوزه سرمایه‌گذاری برای شفافیت و جذب بالاتر فعالان اقتصادی از هدف‌گذاری‌های مهم سازمان منطقه آزاد قشم است که توسط کمیته سرمایه‌گذاری دنبال می‌شود.»

به گفته معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد قشم، پنجره واحد الکترونیک به کمیته سرمایه‌گذاری کمک می‌کند تا فرآیند اقدامات سرمایه‌گذاران در کمترین زمان ممکن و به صورت شفاف انجام شود.

حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید

عظیم‌زاده اردبیلی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «حجم صادرات و صادرات مجدد این منطقه آزاد در سال گذشته به بیش از 505 میلیون دلار با تراز تجاری مثبت 313 میلیون دلار رسید که این آمار یکی از بهترین ترازهای مثبت مناطق آزاد کشور محسوب می‌شود.»

وی با اعلام اینکه سال 1402 در تمام شاخص‌های عملکردی معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد قشم با افزایش درآمدها همراه بوده‌ایم، افزود: «در حوزه سرمایه‌گذاری چه در بحث صدور فعالیت‌ها و چه در بحث تمدید مجوزها حدود 20 درصد رشد داشته‌ایم.»

به گفته معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد قشم، حجم سرمایه‌گذاری‌های سال گذشته در قشم و در شرکت‌های شیلاتی و در حوزه کشاورزی بالغ بر 100 درصد رشد داشتیم و در بحث ثبت شرکت‌ها و مقایسه آن با سال 1401 هم شاهد 11 درصد افزایش بوده‌ایم.

او بیان داشت: «در بحث حمل و نقل و ترانزیت به نسبت تردد در سال 1402 در حوزه خودرو و مسافر 27 درصد تغییرات مثبت را داشتیم که همه اینها در رشد و توسعه جزیره جهانی قشم تاثیرگذار بوده است.»

عظیم‌زاده اردبیلی با تاکید بر اینکه در بخش صنایع و اشتغال ایجاد شده هم شاهد رشد 25 درصدی در این منطقه آزاد بودیم، یادآور شد: «در بخش عقد قراردادهای فعالیت‌های صنعتی که منجر به تحویل زمین به سرمایه‌گذاران شده است هم با واگذاری 80 زمین صنعتی شاهد رشد قابل توجه بودیم.»

وی گفت: «در حوزه واردات کالاهای 15 درصد گمرکی هم با افزایش 200 درصدی مواجه بودیم که این افزایش درآمدها در فرآیند و رونق جزیره نقش مهمی ایفا می‌کنند.»

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898728

دیگر خبرها

  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • آقای رئیسی! فقط ٥٠٠ میلیون دلار؟!
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • عرضه ۴۲۶.۸ میلیون دلار حواله ارزی در سامانه نیما
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد