Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار درمیان گفت: دانش‌آموزان کم بضاعت با همکاری اولیا و مربیان شهرستان شناسایی شوند تا بتوانیم به آنها کمک کنیم و در شهرستان مرزی و محروم درمیان امکانات حداقلی را برای دانش ‌آموزان مهیا کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از درمیان، محمد بشیری‌زاده صبح امروز در جلسه پیوند اولیا و مربیان شهرستان درمیان اظهار داشت: انجمن اولیا و مربیان مظهر همکاری خانه و مدرسه در امر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است و دو نهاد تربیتی مهم به شمار می‌آیند که در صدر عوامل تاثیرگذار بر روند رشد و تکامل رفتار آینده‌سازان جامعه قرار دارند و مهمترین عامل در هماهنگی و همسویی میان مربیان و مدرسه در واقع همین انجمن اولیا و مربیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر یک از دو کانون خانواده و مدرسه به تنهایی موفق نیستند بلکه باید مجموعاً به صورت نهادی واحد درآیند و یک سیاست و یک بینش را اتخاذ کنند.

فرماندار درمیان خاطرنشان کرد: اولیا به عنوان صاحبان اصلی این سرمایه‌های با ارزش، دارای حق اظهارنظر، نظارت و در بعضی موارد حق دخالت در مسائل آموزش و پرورش هستند و تنها در این صورت است که تعلیم و تربیت می‌تواند به شکل درست و شایسته‌ای به اجرا گذاشته شده و موجب رشد و تعالی شود.

بشیری‌زاده تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان به عنوان حلقه اتصال دولت و مردم محسوب می‌شود و همانطور که در حال حاضر شاهد هستیم عملکرد آن هر سال نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت بیشتری داشته و والدین انتظارات خود را از آموزش و پرورش درخواست می‌کنند.

وی افزود: با همکاری اولیا و مربیان افراد کم بضاعتی که دانش‌آموز دارند شناسایی شوند تا بتوانیم به آنها کمک کنیم و در شهرستان مرزی و محروم درمیان امکانات حداقلی را برای دانش ‌آموزان مهیا کنیم.

مدیر آموزش و پرورش درمیان نیز در این جلسه اظهار داشت: خانه و مدرسه دو کانون مقدس تربیتی هستند که ارکان جامعه سالم و پویا را در آموزش و پرورش تشکیل می‌دهند بنابراین با ارتباط و تعامل بین والدین و مربیان و با مشارکت و همفکری آنهاست که آموزش و پرورش و دانش آموزان به شرایط ایده‌آل و مطلوب می‌رسد.

حسین مهرانفر افزود: اولیای عضو انجمن اولیا و مربیان در سطح شهرستان 700 نفر هستند و مدارسی که می‌توانستند این انجمن را داشته باشند 150 مدرسه بوده است.

وی افزود: تعداد دوره‌های آموزش خانواده در سال تحصیلی گذشته 53 دوره، دوره‌های آموزش سوء مصرف موادمخدر 13 دوره و دوره‌های آموزشی تربیت دینی 8 دوره بوده است که تعداد اولیا شرکت کننده در این دوره‌ها 3 هزار و 290 نفر بوده است.

مدیر آموزش وپرورش درمیان با بیان اینکه مشارکت مالی اولیا به مدارس در سال تحصیلی گذشته 295 میلیون و 400 هزار تومان بوده است یادآور شد: 375 کارگروه تخصصی والدین در سال تحصیلی قبل داشتیم و 135 اشتراک مجلات پیوند در انجمن اولیا مربیان شهرستان درمیان در سال گذشته داشته‌ایم.

انتهای پیام/

R41348/P1336/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیم شکوری با اشاره به ایجاد شرایط آموزشی جدید در کمیته تحت مدیریت خود گفت: در ماه های گذشته تلاش من و همکارانم  در جهت بهبود شرایط آموزشی مربیان شاغل در لیگ های مختلف بوده و طبق آمار توانستیم با کمک اهالی فوتبال آمار قابل توجهی را در راستای برگزاری کلاس ها به ثبت برسانیم.

وی افزود: تلاش ما در چند جهت بود. در وهله اول، امور عادی و جاری را مدیریت کردیم. همچنین به دنبال کنترل مدارک و افزایش توان علمی مربیان بودیم. رونمایی از سامانه آموزش فدراسیون و ایجاد بانک اطلاعاتی از تمامی مربیان در تمام نقاط کشور رونمایی شد که کلیه فرآیند از ثبت نام تا چاپ مدرک به صورت آنلاین و الکترونیک از طریق هیات های فوتبال انجام میشود.از سوی دیگر، به دنبال ایجاد تنوع آموزشی رفتیم و همچنین حضور مربیان جوان را در کلاس ها تسهیل کردیم.

شکوری گفت: ما با برنامه تدوین شده وارد کمیته آموزش فدراسیون فوتبال شدیم و از روز نخست به دنبال ایجاد فضای پیشرفت برای استعدادهای آینده مربیگری در سطح فوتبال، فوتسال و فوتبال پایه برای بانوان و آقایان بودیم و تمرکز خود را بر روی توسعه فوتبال در تمامی نقاط کشور و به خصوص شهرها و شهرستانهای کوچک قرار دادیم که میتوان به برگزاری دوره در شهرستان چرام کهگیلویه و بویراحمد ، زابل در سیستان و بلوچستان، اوز فارس و سقز کردستان اشاره کرد.این شرایط در کنار اعتماد قاطعانه ارکان مدیریتی فدراسیون به ما کمک شایانی کرد تا بخشی از برنامه های خود را پیاده سازی کنیم.

وی با اشاره به افزایش سطح ارتباط کمیته آموزش فدراسیون با بخش های مختلف کنفدراسیون فوتبال آسیا تأکید کرد: در سال های اخیر، کرسی های خوبی توسط فدراسیون در AFC به دست آمد که مرهون زحمات مهدی تاج و همه ارکان فدراسیون بود. ما از این فضا استفاده کردیم تا شرایط آموزشی و علمی بهتری در سطح بین المللی برای کمیته آموزش ایجاد کنیم.

شکوری ادامه داد: در حال حاضر، کلاس های مربیگری کاملا به روز و بر اساس آخرین سرفصل های  جهانی است. در ادامه این برنامه ریزی ها، در تلاشیم از مدرسان خارجی بین المللی بیشتری برای همکاری و برگزاری کلاس های مدرن علمی در ایران استفاده کنیم. بنده و همکارانم در ماه های گذشته چند کلاس بین المللی و اولین بار در بخش بدنسازی و دروازبانی و مربیگری با حضور استادان بین المللی برگزار کردیم که مورد استقبال مربیان و همچنین توجه رسانه ها و کارشناسان قرار گرفت. در آینده ای نزدیک و بر اساس الزامات AFC در خصوص مجوز حرفه ای باشگاه دوره pro license را برای مربیان الیت و با حضور مدرسانی از اروپا برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در حال حاضر کمیته آموزش فدراسیون فوتبال در سطح آسیا جز کشور های برتر بوده و همواره مراجعه کنندگانی از سایر کشورهای آسیایی جهت حضور در دوره های ایران وجود دارد. همچنین خدا را شاکر هستیم که تمامی تیمهای ملی در تمامی رده های آقایان و بانوان از سرمبیان با دانش ایرانی استفاده میکنند.

شکوری در پایان گفت: مجموع این شرایط به من و همکارانم در دپارتمان آموزش انگیزه می دهد تا با انرژی بیشتری برای آینده برنامه ریزی کنیم و به صورت هدفمند پیش برویم.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها رسالت مهمی برعهده دارند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی