Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره فن‌آوری‌های مکانیزه کشاورزی و دبیر کشاورزی حفاظتی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان: بیش از ۲۳ هزار هکتار از اراضی استان سمنان تحت کشاورزی حفاظتی سامان‌دهی شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدرضا اسفنجانی بعد از ظهر امروز در جلسه هماهنگی اجرای طرح کشاورزی حفاظتی در استان سمنان اظهار داشت: حفاظت از خاک یکی از مهم‌ترین رویکردهای سازمان جهاد کشاورزی در استان سمنان است که باید به این نکته مهم برای آینده توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح کشاورزی حفاظتی در راستای تحقق این هدف در استان سمنان اجرایی می‌شود تصریح کرد: تاکنون بالغ‌بر 23 هزار و 517 هکتار از اراضی کشاورزی استان سمنان در این طرح سامان‌دهی شده است.

رئیس اداره فن‌آوری‌های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان حفظ بقایای گیاهی خاک را یکی از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح دانست و اعلام کرد: رعایت تناوب زراعی برای تقویت خاک‌های زراعی از مهم‌ترین اصول اجرای طرح کشاورزی حفاظتی در استان سمنان است.

وی بحران کم‌آبی در استان سمنان را یک معضل مهم در بخش کشاورزی تلقی کرد و گفت: طرح کشاورزی حفاظتی بخش قابل‌توجهی از میزان آب مصرفی در استان سمنان را کاهش می‌دهد.

اسفنجانی با اشاره به اینکه ارتقا سطح کیفی محصولات و افزایش راندمان آن‌ها را از مزایای مهم در اجرای این طرح است یادآور شد: کشاورزی به شیوه سنتی اثرات مخربی را برای خاک دارد و این مهم زمینه‌ساز بروز خسارت‌های زیادی در بلندمدت به بخش کشاورزی می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه این طرح از سال 88 آغازشده و تاکنون پیشرفت خوبی داشته است اذعان کرد: ایجاد توسعه پایدار در بخش کشاورزی بسیاری از مشکلات واحد تولید و اقتصاد استان سمنان را مرتفع می‌کند.

رئیس اداره فن‌آوری‌های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: پرداخت تسهیلات یارانه‌ای، پرداخت یارانه خرید ادوات کشاورزی حفاظتی از مهم‌ترین گام‌های حمایتی دولت در راستای اجرای این طرح است.

انتهای پیام/

R41366/P1336/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود

ایسنا/لرستان مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان گفت: بیش از ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد در قالب طرح جهش تولید زیر کشت می‌رود.

مجید طائف در حاشیه بازدید از مزارع الگویی بروجرد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: تعهد ما در شهرستان بروجرد در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها ۲۲ هزار و ۶۹۶ هکتار بوده که تاکنون  ۱۹ هزار و ۳۷۵ هکتار زیر کشت رفته است.

وی ادامه داد: طی دو سال ۲۷ دستگاه ادوات کشاورزی برای این شهرستان در قالب این طرح برای کشاورزان تامین شده است.

طائف اظهار کرد: ۲۹ کارشناس برای اجرای طرح جهش تولید در شهرستان بروجرد در حال فعالیت بوده و ۵ مرکز خدمات کشاورزی نیز برای این مهم در نظر گرفته شده است.

این مسئول به جزئیات اجرای طرح در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ابلاغی گندم ۹۰۰۰ هکتار بوده که ۱۱ هزار و ۹۰۰ هکتار کشت شده است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در لرستان تصریح کرد: تعهد ستاد در جو ۷۵۰۰ هکتار بوده که ۶۵۰۰ هکتار اجرایی شده است. همچنین نخود ۷۵۰ هکتار بوده که ۶۵۶ هکتار انجام شده است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، یادآور شد: با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند.

طائف با بیان اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند، اظهار کرد: طرح‌ها و پروژه‌هایی که در قالب این طرح بزرگ پیگیری می‌شوند می‌توانند اثرات بسیار مثبتی در مقاومت گیاهان به استرس‌های محیطی داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان