Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد فرا رسیدن هفته ورزش، گفت: در وهله آغاز هفته تربیت بدنی و ورزش را  به جامعه ورزش و مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان تبریک می‌گویم. امیدوارم هفته پرکاری برای ورزش باشد و شاهد موفقیت‌های ورزش در عرصه‌های بین‌المللی باشیم.

وی در مورد اینکه آیا اخبار دنیای فوتبال را پیگیری‌ می‌کند، اظهار داشت: از فوتبال بی خبر نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبال یک ورزش همه گیر است همه مردم نتایج این رشته را دنبال می‌کنند.

مدیرعامل سابق استقلال در مورد اینکه از شرایط این تیم آیا با خبر است، تصریح کرد: استقلال هم کار خود را دنبال می‌کند. سرمربی این تیم انتخاب شده و به نظر می‌رسد استقلال به یک همبستگی رسیده است. این باشگاه نیاز به وحدت و آشتی ملی دارد تا همه راحت کار خود را انجام دهند. استقلال یک باشگاه بزرگ است و امیدوارم روز به روز شرایط این تیم بهتر شود. سرمربی جدید نیاز به زمان دارد تا از بازیکنان و تیم به شناخت برسد. با توجه به شناختی که از بازیکنان دارم و خیلی‌ از آنها را خودم جذب کردم تیم‌ با وحدت و اتحاد می‌تواند به موفقیت برسد.

افشارزاده در پاسخ به این سوال که  تا به حال سابقه نداشته استقلال در این جایگاه قرار بگیرد، عنوان کرد: این اتفاق است. امیدوارم در مسابقات آینده بتواند  به شرایط خوبی برسد. البته چند بازیکن استقلال هم مصدوم شدند و در مقطعی از فصل در اختیار تیم نبودند. شاید فکر کنید در یک بازی گروهی غیبت یکی دو نفر مهم نباشد اما اینطور نیست. وقتی دو سه بازیکن کلیدی از ترکیب خارج شوند تاثیر خود را روی تیم می‌گذارد و تیم افت می‌کند و نفرات دیگر تحت تاثیر قرار می‌گیرند.

وی در مورد اینکه سالهاست از خصوصی سازی صحبت می‌شود اما تاکنون این اتفاق نیوفتاده است، اظهار داشت: وزیر ورزش به دنبال انجام این کار است. این اتفاق باید به صورت عملی رخ دهد و صحبت در مورد آن دردی را دوا نمی‌کند. وقتی مسائل  مالی پیش می‌آید تیم دچار تنش می‌شود. باشگاه بدهی‌هایی دارد که باید وضعیت آن مشخص شود. بدهی مالیاتی باید حل شود. مشکل این دو باشگاه عدم خصوصی بودن است الان تیم‌ها با اسپانسر اداره می‌شوند. ممکن است اسپانسر یک روز پول بدهد و یک روز پول ندهد. یا در این کار تاخیر بیاندازد. اگر این باشگاه‌ها با یک مکانیزم از پیش طراحی شده خصوصی شوند و برنامه ریزی مناسبی صورت بگیرد بهترین راه برای رسیدن این دو باشگاه بزرگ کشور به روزهای خوب است تا از مشکلات پیش بینی نشده جلوگیری شود.

دبیرکل سابق کمیته المپیک در مورد اینکه زمان او هم بحث خصوصی‌سازی وجود داشت، عنوان کرد: بله در آن مقطع این موضوع مطرح شد و حتی خریدارها هم ثبت نام کردند اما نمی‌دانم  چرا یک مرتبه همه چیز در این مورد ساکت شد و دیگری حرفی نزدند. حتی خریداران به حساب اداره خصوصی‌سازی پول هم ریختند. سلطانی فر دنبال خصوصی سازی است و امیدوارم با علاقمندی که او دارد و این کار انجام شود.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود افرادی سیاسی علاقه‌ای به خصوصی شدن این دو باشگاه ندارند، گفت:‌ خیر. سیاسیون اعتقاد دارند که این کار باید انجام شود چرا که هر روز شکایت بازیکن در خارج از کشور، مشکلات مالیاتی و ... گریبان این دو باشگاه را می‌گیرد. وقتی یک بازیکن به مراجع بین‌المللی شکایت می‌کند این مسئله فدراسیون و هر دو باشگاه را زیر ذره‌بین قرار می‌دهد. حیف است این دو باشگاه زیر سوال بروند. خصوصی‌سازی کار بزرگی است و نیاز به برنامه‌ریزی دارد. باید مشکلات آینده را پیش‌بینی کنند تا شرایط بدتر از الان نشود.

افشارزاده در مورد اینکه آیا زمان مدیریت او افراد سیاسی دخالتی در کار نمی‌کرند، گفت:  اعتقاد دارم ورزش نباید سیاسی شود. ورزش سیاسی شود دچار آسیب می‌شود. امیدوارم در آینده شاهد باشیم که کار سیاسی در ورزش انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که این حرفش نشان می‌دهد در زمان او دخالت سیاسی بوده است، تصریح کرد: نمی‌تو انیم ورزش را از سیاست جدا کنیم. در برخی موارد این مسئله بوده است. افراد سیاسی که به ورزش ورود کردند دلشان می‌خواست کار به نحو مطلوب انجام شود. شاید گاهی به خوبی برنامه‌ریزی نیمی‌شد یا به مشکلات عدیده برخورد می‌کردند. اگر کار ورزش را به دست مسئولان گذشته و پیشکسوتان و خادمین و عاشقان این کار بسپاریم نتیجه بهتر خواهد بود چرا که آنها درد و زبان یکدیگر را به خوبی می‌فهمند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۴۰۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

مهر در گزارشی نوشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • استقلال و پرسپولیس در ایستگاه بیست و ششم؛ نوبت جبران سرخابی‌ها رسید
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • رسول الله (ص) محور وحدت هستند
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • داوران جنجالی برای سرخابی در هفته ۲۶ لیگ برتر فوتبال؛ چراغ سبز به بلوا
  • داوران جنجالی برای سرخابی در هفته ۲۶ لیگ
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست